Pikapolonica -> mimo vrste (20.7.2005 15:32:13)
|
Ja, zgleda da so lekarne ena čudna reč... Jaz sem tud enkrat, sicer že stala pri blagajni, pa se mi čist za hrbet pririne ena ženska in začne kar nekaj tam z enim receptom mahati. Mislim, kaj pa črta diskretnosti, pa to???? Pa nisem zdržala in sem se obrnila k njej in ji kar lepo rekla: Gospa, a lahko prosim malo počakate. Jaz še nisem gotova. Pa če lahko prosim malo nazaj stopite!!! Me je sicer malo čudno pogledala, potem pa brez besed stopila korak nazaj. Jaz sem bila tolk ponosna nase :bravo::bravo::bravo: , čeprav so se mi kar noge tresle (ker kar tako rečt nekomu nekaj pa tud ni tako lahko). No v glavnem, ljudje so vseh sort. Ampak jaz zadnje čase nisem več tiho. Joj, sem se zdajle spomnala, da se mi je pred kratkim zgodilo še nekaj podobnega, ko je en tip kar pred mene stopil - v lekarni seveda spet. Pa sem mu tud kar rekla: Poslušte, kaj jaz sem pa zrak al kaj?? Mu je tud kar usta zaprlo, bedaku! Ja, mnogo je brezobzirnih ljudi - bedakov z drugimi besedami. A prevladujemo vseeno ljudje boljše sorte! LP, :pika:
|
|
|
|