mimo vrste (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

huda -> mimo vrste (20.7.2005 13:00:17)

Pridem v lekarno,....čakam v vrsti,....pride za meno eno telo (ne morem lepše reči)...in ne upošteva vrste,....----se kar prerine naprej,....
Mu lepo rečem, da vsi čakamo v vrsti in naj bo tudi on vljuden in počaka........:grrr::grrr::grrr::grrr:
Telo jedno pa še reče, da on nima časa in da naj čakamo mi....:zmeden: Pa kaj je to za ljudi??????''''

ufff,....kak mi grejo taki na k****

india -> mimo vrste (20.7.2005 13:02:22)

huda, sja sploh nisi grdo rekla, jaz bi uporabila kak hujši izraz...ja,kako pa so kaj drugi reagirali??

Ja, saj,dandanes ljudje več sploh nimajo nobenega občutka za soljudi in enostavno niti nobenega potrpljenja.:(:(

huda -> mimo vrste (20.7.2005 13:06:58)

ostali so bili tiho:grrr:,......(so bili pa vsi vglavnem starejši) ----mislim, da si premalo ljudi upa kaj rečt,..... ma ne vem zakaj:zmeden:

meni grejo taki ljudje vedno na živce,....predvsem, ko se prerinejo pred take, ki komaj stojijo, so bolani,itd........ to tele v sebe zagledano je pa bilo staro okrog 40 let (ma glavno, da je bil nobl zrihtan,....) ----- taki si pa itak vse upajo,.....

Anonimen -> mimo vrste (20.7.2005 13:09:45)

js bi ga prjela pa mal prestavla. mislm haloooo! da še tkole gobc stegne pol.

Čiračara -> mimo vrste (20.7.2005 13:11:29)

Ah dost je takšnih telet...najraje bi jaz takšne na g...:grrr:

dory -> mimo vrste (20.7.2005 13:15:52)

kwa??? tle pa jest nimam tolerance...kdo pa ma dons cas??:grrr:

india -> mimo vrste (20.7.2005 13:17:02)

Hja, jaz sem danes stala na pločniku, za črto za koesarje, na strani za pešce in se pogovarjala s sošolko, ko se pripodi proti nama en tip na kolesu in se seveda zaleti v sošolkin voziček z :duda: nakr še v mene in samo gleda z vleikimi očmi, jaz pa: oprostite, ker smo na pločniku, vi pa nimate kje dirjati...tipa je moja nesramnost prestavila, nakar mije povedal nekaj nerazumljivega in odbrzel dalje....
žal, pešci nimajo več pravic,ki jim pripadajo :((

ninocka -> mimo vrste (20.7.2005 14:06:04)

ja kaj je pa lekarnarka /lekarnar (upam, da sem prav napisala) reku? Bi ga mogu on/a nazaj v vrsto postavt... :zmeden:

Jst tut takih ne prebavljam, pr men ce je kdo to probu narest, sem mu vedno rekla, da ostali pred njim tud cakajo in bo pac mogu pocakat tud on...razen, ce ga naprej ne spustijo, mora pa ostale vprasat in ce so se ljudje strinjali sem ga postregla, drugac pa ne...

Se bolj pa sovrazim une, k pridejo not, nimajo cajta, se jim ful mudi, pa samo eno malenkost majo, na koncu ti pa 45 min poberejo...ocitno majo cajta se prevec, ne pa premal... :grrr:

me tok raz***** tak folk, hvalabogu da sem na dopustu in porodniski in ne bom mela s takimi opravka se cel let :bravo:

Pia73 -> mimo vrste (20.7.2005 15:16:58)

Sem bila zadnjič v hipermarketu, noseča 39 tednov. Pustim voziček v vrsti in stopim še po nekaj ,ki je bilo 3m stran. In ne moreš verjeti, da sta dva smrkavca prestavla moj voziček in se zrinila pred mano, pa pridem med to kolobocijo, pa rečem sem že nazaj,... Pa sta se kar režala, niti slučajno nista pomislila, da bi se premaknila. Pa ne rečem, da me dolgo ne bi bilo in bi zato ustvarjala gnečo,.. ne je bila kar vrsta,... potem je pa prišla ena punca zraven njiju pa tudi ni nič rekla na to,.... :hudicek::hudicek::hudicek:

Sem bila bolj razočarana kot jezna,... :(:(:(

Pikapolonica -> mimo vrste (20.7.2005 15:32:13)

Ja, zgleda da so lekarne ena čudna reč... Jaz sem tud enkrat, sicer že stala pri blagajni, pa se mi čist za hrbet pririne ena ženska in začne kar nekaj tam z enim receptom mahati. Mislim, kaj pa črta diskretnosti, pa to???? Pa nisem zdržala in sem se obrnila k njej in ji kar lepo rekla: Gospa, a lahko prosim malo počakate. Jaz še nisem gotova. Pa če lahko prosim malo nazaj stopite!!! Me je sicer malo čudno pogledala, potem pa brez besed stopila korak nazaj. Jaz sem bila tolk ponosna nase :bravo::bravo::bravo: , čeprav so se mi kar noge tresle (ker kar tako rečt nekomu nekaj pa tud ni tako lahko). No v glavnem, ljudje so vseh sort. Ampak jaz zadnje čase nisem več tiho.

Joj, sem se zdajle spomnala, da se mi je pred kratkim zgodilo še nekaj podobnega, ko je en tip kar pred mene stopil - v lekarni seveda spet. Pa sem mu tud kar rekla: Poslušte, kaj jaz sem pa zrak al kaj?? Mu je tud kar usta zaprlo, bedaku!

Ja, mnogo je brezobzirnih ljudi - bedakov z drugimi besedami. A prevladujemo vseeno ljudje boljše sorte!

LP, :pika:

ribica. -> mimo vrste (20.7.2005 23:04:05)

To še ni nič. Jaz sem bila včeraj v DM-ju kjer je uletela neka ciganka z otrokom, valda, in se začela neki pizdit čez svojega dedca, da zakaj da socialno dnar njemu, pa da naj ga kar na psihiatrijo pošljejo.... To se je prepirala z trgovkami DM-ja ker ni imela dnarja. So ji rekle, da one nimajo nič s tem, pa se ni dala motit.Pred vsemi je vzela kar je potrebovala in šla. V stilu, me ne zanima.

Stran: [1]