nadka30 -> RE: Srček prenehal biti pri 9 tednu?? (29.6.2010 16:43:23)
|
draga larisa te čist zastopim kako se počutiš, ker za manjo je podobna situacija v lanskem oktobru le da sem jaz takrat bila noseča cca 11t, tudi pri meni je na prvem in drugem pregledu bilo vse ok, ko pa bi morala na nuhalno sem zjutraj zagledala rahel rjav izcedek, ki pa na koncu ni prinesel nič dobrega, no jaz sem na koncu imela splav z abrazijo tako da kako zgleda splav z tabletko ne vem. Ja tudi meni je takrat razpadel svet, nisem mogla verjet da se to meni res dogaja in zakaj meni, kaj sem naredila narobe v glavnem tisoč in eno vprašanje, ampak vedi nisi ti kriva tako se je pač moralo zgoditi in vedi tudi zate bo posijalo sonce sreče prav hudo mi je ko berem takšne in podobne zgodbe, pa čeprav sedaj spet pričakujem me pot še vedno zanese občasno na to temeo. Pri nama je bilo mogoče malo lažje zaradi tega ker sma doma imela že enega otroka, ampak res pa je da tega sončka, ki mu ni bilo dano ne bom nikoli pozabila,Ko sma izvedela da sma noseča sma bila full happy eden bolj kot drugi in ko sma ravno povedala hčerki da bo dobila družbo je šlo vse navzdol ja bil je ogromen šok tako zame kot za hčerko in moža. Glede moža ne morem ti povedat glih kako se možje počutijo lahko ti povem samo kako je bilo pri nama; ko sma prišla iz bolnice si je moj vzel dopust in moram rečt da sma se veliko pogovarjala o tem kar se je zgodilo, in meni je to zelo pomagalo , veliko sem jokala mož ni vsaj pred mano ne , vem pa da mu ni bilo lahko.Na koncu sma prišla do sklepa da morama naprej že zaradu hčerke, ki naju potrebuje in da sma dovžna njej biti 100% starša pa hočema ali nočema. Malo so tudi pomagale besede zdravnika v bolnici, ki nama je rekel da najin otrok prihaja k nama da se je odločil le malo še počakat da pa prihaja, to so bile prave besede za mojo ranjeno dušo in res le dobre tri mesece po ss sem izvedela da boma starša in moram rečt da zaenkrat poteka vse ok in vem da name in na bejbija pazi otročiček, ki mu ni bilo dano živeti. Zavedaj se da nisi ne ti ne tvoj partner, kriva zakaj se je to zgodilo, pogovorita se o vseh občutkih, ki vaju dajejo in bosta videla tudi za vaju bo posijalo sonce
|
|
|
|