čiščenje garniture iz microfibre (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

UOBERC -> čiščenje garniture iz microfibre (29.6.2010 13:36:25)

pozdravljene! Mene pa zanima, če kdo pozna koga ali pa kako bi spucala garnituro z madeži od sokov na garnituri? Ali katera pozna koga, ki to dela? Ljubljana in okolica! In ali mislite, da če bi naslonjalo slekla ali ga lahko dam v stroj na 30C? Ali raje ne! hvala za nasvete

mate0ja -> RE: čiščenje garniture iz microfibre (29.6.2010 13:41:14)

jest sm kupila (ne vem kje in pojma nimam kera znamka) čistilo v prahu. Enako je za tepihe. Streseš, mal podrgneš, počakaš pol ure, da se posuši in posesaš. Je šlo vse dol. Sicer pa jest sproti samo z mokro vodo pobrišem in gre stran. 

tasia -> RE: čiščenje garniture iz microfibre (30.6.2010 8:56:38)

Jaz pa sem kupila Opal kremo, ki je tud za tepihe - dobiš v vsaki trgovini. Narediš peno in z vrečo od krompirja (mrežo) zdrgneš, pa posesaš in je vse lepo čisto. Preverjeno!!!

Lp

UOBERC -> RE: čiščenje garniture iz microfibre (30.6.2010 14:14:39)

a pa se pol kakšni fleki poznajo, tam kjer je bilo spucano? Jaz sem jo na začetku pošpricala z čistilo ( nevem točno katerm) podrgnila sam potlej se je vidlo kje sem pucala!

sazi -> RE: čiščenje garniture iz microfibre (30.6.2010 14:47:32)

Jaz vedno samo z mokro krpo pobrišem, pa se nič ne pozna.

tasia -> RE: čiščenje garniture iz microfibre (30.6.2010 17:49:48)

Jaz vedno kar celo sedežno zdrgnem, da še osveži barvo in potegne ven prah, tako da ne ostanejo nobeni fleki potem ko se posuši. Sem ful zadovoljna z Opal-om, ker ne bi govorila kaj vse se je že znašlo na naši sedežni-pri dveh škratkih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]! In vse potegne ven!

Lp

Ribi Bibi -> RE: čiščenje garniture iz microfibre (1.7.2010 12:22:47)

Isto kot sazi.

Stran: [1]