Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čiščenje garniture iz microfibre 29.6.2010 13:41:14
|
|
|
|
mate0ja
|
jest sm kupila (ne vem kje in pojma nimam kera znamka) čistilo v prahu. Enako je za tepihe. Streseš, mal podrgneš, počakaš pol ure, da se posuši in posesaš. Je šlo vse dol. Sicer pa jest sproti samo z mokro vodo pobrišem in gre stran.
|
|
RE: čiščenje garniture iz microfibre 30.6.2010 8:56:38
|
|
|
|
tasia
|
Jaz pa sem kupila Opal kremo, ki je tud za tepihe - dobiš v vsaki trgovini. Narediš peno in z vrečo od krompirja (mrežo) zdrgneš, pa posesaš in je vse lepo čisto. Preverjeno!!! Lp
|
|
|
|
RE: čiščenje garniture iz microfibre 30.6.2010 14:14:39
|
|
|
|
UOBERC
|
a pa se pol kakšni fleki poznajo, tam kjer je bilo spucano? Jaz sem jo na začetku pošpricala z čistilo ( nevem točno katerm) podrgnila sam potlej se je vidlo kje sem pucala!
|
|
|
|
RE: čiščenje garniture iz microfibre 30.6.2010 14:47:32
|
|
|
|
sazi
|
Jaz vedno samo z mokro krpo pobrišem, pa se nič ne pozna.
|
|
|
|
RE: čiščenje garniture iz microfibre 30.6.2010 17:49:48
|
|
|
|
tasia
|
Jaz vedno kar celo sedežno zdrgnem, da še osveži barvo in potegne ven prah, tako da ne ostanejo nobeni fleki potem ko se posuši. Sem ful zadovoljna z Opal-om, ker ne bi govorila kaj vse se je že znašlo na naši sedežni-pri dveh škratkih ! In vse potegne ven! Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?