Klemy82
|
Mateja, dobro ste jo. Joj, samo res mi gredo na jetra take stare gospe, ki si mislijo, da lahko vsem po vrsti najedajo, samo zato, ker so stare in imajo zdej eno krono na glavi in zahtevajo spoštovanje pa ne vem kaj vse, ker one so stare. Spoštujem starejše ljudi, kdaj tudi pomagam tle eni mamci vrečko nest do vrat, če jo srečam kje sred klanca, pomagam stari teti na vrtu, sem vljudna, prijazna, odstopim sedež na troli...ampak takile stari vešči, ki nima pojma, kaj je to spoštovanje, ki je tečna in najeda... a-a, nikoli. Iz principa. enkrat me je ena mamca metala pri praznem avtobusu dol s stola, ker to je NJEN sedež in ONA VEDNO tam sedi.... sej ne veš, al bi se jokal al smejal... pol ji je še šofer rekel, da rezervacije pa ni plačala in da nej se kar lepo kam drugam vsede... Drugače HB, moram potrkat, nimam problemov s sosedi. Edino pri moji mami si je ena mamka prisvojila eno fliko trave ob cesti pri njeni hiši, kjer imamo provizoriš parking stanovalci par hiš tam okoli, zemlja je občinska, ne njena, pa redko kdo tam sploh pusti avto, ponavadi kaki obiski, ker je pač malo problem s parkiranjem če pride več ljudi..čez teden še gre, ob nedeljah ba bog ne daj, da se kdo drug tam parkira, bo cel dan dežurala na oknu pa takoj priletela, da če lahko se umakne avto drugam, ker lahko njena hči pride na obisk pa potem nima kam parkirat... in to vsako nedeljo, pa če njena hči pride ali ne pride
< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 1.7.2010 14:27:21 >