tlb -> RE: manj mleka ob menstruaciji? (29.6.2010 9:53:00)
|
včeraj sem mu dodajala, ker je spil samo po 70ml, pa imela sem občutek, da ni več nič pustil "not", pa mali je bil siten, je jokcal (sem si to razložla kot lakoto). Pa sem si potem zvečer spumpala še vsaj 30 ml (in morala dragoceno belo tekočino odvrečt, ker nisem imela čisto čiste pumpice [sm=smiley13.gif] joj, pozabljivka....neki flekci so bli v flaški, pa nisem upala mleka shranit). Tak da dodajala mu res ne bom, razen moje mleko po flaški :) Ma pa res taaaako borbo vsakič zdaj ko pije, da mi je že smešno; pa kake zvoke spušča, pa navali gor, pa nateguje mi bradavico (ki je še vedno polna ragad in boli ko [sm=hudicek1.gif] ), pa godrnja, pa z rokicami krili-moram mu nohtke porezat, me ful krampa z njimi, pa v trebuh nabrca.....). Zgleda, da gre njemu ta M vsaj tolko na živce, kot meni..... nisem si mislila, da bo ta [sm=hudicek1.gif] M prišla tak hitro, jaz sem mela plan uživat vsaj celo poletje brez..... eh..... Hvala lepa za vse nasvete, res pridejo prav! Pa fajn poletje, brez [sm=hudicek1.gif] T -------------------
|
|
|
|