Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 28.6.2010 20:41:36
|
|
|
|
Klemy82
|
uuuuuuuuuuuuuuuu, pa celulit gre papa, pa gube zglanca...že letiiim naročiiittt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Svašta!!!
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 28.6.2010 21:08:12
|
|
|
|
hmm...
|
Super, sem jih 10 naročila, da slučajno ne zmanjka.
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 28.6.2010 21:31:50
|
|
|
|
hektorina
|
Jaz sem jo že nabavla...pa ne morem prav pisat, ker jo je malo na prstih ostalo, pa mi je tak kožo nategnilo, da mi jo od nohtov stran vleče
|
|
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 28.6.2010 21:58:19
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Jaz sem jo že nabavla...pa ne morem prav pisat, ker jo je malo na prstih ostalo, pa mi je tak kožo nategnilo, da mi jo od nohtov stran vleče
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 29.6.2010 8:08:37
|
|
|
|
mojamura
|
pa mi zdaj hišo zidamo na področju kjer je dosti gline, tak da jaz ttega ne bom kupovala. bom bageristu rekla da naj eno žlico gline kar namene vrže pa bo hahahaha
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 29.6.2010 8:54:48
|
|
|
|
miapia
|
Vi se hecate, samo učinki gline kot naravnega materiala so res čudežni. Lahko si pa "kremo" oz "namaz" narediš sam doma. Lahko jo celo piješ.
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 29.6.2010 8:59:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa pri svojih +30 kg nimam celulita ker me že celo življenje v drek tlačijo
|
|
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 29.6.2010 9:31:58
|
|
|
|
mateyka
|
a drekec je isto balgodejen za kožo kot glina?
|
|
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 29.6.2010 9:52:50
|
|
|
|
Anonimen
|
isto sranje, drugo pakovanje
|
|
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 29.6.2010 9:53:06
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a drekec je isto balgodejen za kožo kot glina? po moje je...samo malo bolj zaudarja
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 29.6.2010 13:33:39
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop jaz pa pri svojih +30 kg nimam celulita ker me že celo življenje v drek tlačijo tale je močna
|
|
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 29.6.2010 13:34:28
|
|
|
|
dory
|
jst bom glino začela pit...zaradi drugih stvari...kdo ve, mogoče mi stopi špeh od znotrej :P
|
|
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 29.6.2010 13:57:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Priznam: imam celulit in ponosna sem na to . Na mojem celulitu ne bo nihče služil (razen mene, ugotavljam, da se očitno splača, hehe). Uuuu, imam nov izum, celulit odpravi v sekundi. Reče se ji preveza za oči . Samo danes posebna ponudba. Akcija 3 za ceno dveh, samo 50€. Natakneš in celulita ne vidiš več. Še brezplačen dodatek: tudi moža ti ni več treba gledat. Posebna ponudba za samo 5€: čepki za ušesa. Potem moža tudi slišiš ne več (ali pa tašče, otrok, sodelavke, šefa....). Povpraševanje na t. 555 555 555
|
|
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 29.6.2010 14:13:37
|
|
|
|
HuAnita
|
Ankica, tri pakete k meni!
|
|
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 29.6.2010 14:15:58
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Jaz sem jo že nabavla...pa ne morem prav pisat, ker jo je malo na prstih ostalo, pa mi je tak kožo nategnilo, da mi jo od nohtov stran vleče od tvojih komentarjev ga pa jz na trebuhu nič več nimam. Tnx
|
|
RE: Še ena čudežna krema za celulit 29.6.2010 17:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Priznam: imam celulit in ponosna sem na to . Na mojem celulitu ne bo nihče služil (razen mene, ugotavljam, da se očitno splača, hehe). Klub anonimnih celulitk.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?