Poka
|
Z mojim sva bila na poroki najinega poslovnega partnerja in sem jaz naredila eno grozno neumnost. Ni za verjet... Poroka je bila taka v stilu veselic s harmonikami - niti najmanj moj stil, ampak kljub temu se moraš malo prilagodit. Kar se tiče družbe, sploh ni bila slaba. Ko so že vsi malo preveč popili, razen naju, smo naredili krog in objeti plesali in peli, eden pa je igral na harmoniko. Vsi so znali besedilo, jaz pa ne in sem se malo dolgočasila in sem se v tem zamislila, misli so mi šle čisto drugam - in pazi to... kar naenrkat ko sem malo prišla k sebi, ugotovim, da na eni strani božam mojega fanta po hrbtu, na drugi strani pa po pomoti (res po pomoti) božam enga drugega moškega - prijateljevega kolega. Imela sem prvič malo daljše nohte in so me ful motili, ker nisem navajena, zato sem podzavestno stalno nekaj delala s temi nohti... Preden sem se začela zavedat, je po mojem trajalo nekaj časa - vsaj toliko pa, da je registriral. Skoraj sem se pogreznila v zemljo, ni za govorit in sem mojemu pač povedala, kaj je bilo - še vedno smo bili objeti. Moj se je itak ful smejal in je rekel, da se itak ne bo spomnil naslednji dan, ker je pač bil kar precej natankan. Tip je pa menda opazil, da sem ga božala - ker se mi je namreč začelo zdet, da me boža nazaj. Kaj poreveč glasna nisem bila, ker bi moj pa pol po mojem znorel, poleg tega, je pa zraven tega tipa stala njegova žena. Vse skupaj ni dolgo trajalo, ker sem rekla mojemu, če lahko greva stran - tip je božal mene, pa malo še mojega, ko po mojem niti ni vedel - nihče od njiju - kdo koga. Kaj se je zgodilo, sem povedala najinemu znancu, ki se je itak kolikor se je lahko. Nisem mu povedala, kdo je bil, ampak je tudi sam rekel, da bo pozabil do jutra. Ne vem pa, kaj si je tip mislil, ker pač ko sva šla, je rekel mojemu, naj gre sam domov, jaz pa naj ostanem tam. No in ko sem že mislila, da bo res pozabljeno, sem se pa psihično pripravljala na srečanje s tem tipom - srečanje je neizogibno - službeno se bova namreč prej ko slej srečala, kako bi rekla - v bistvu je to moja stranka ( v resnici je še hujše, kot se sliši...). Privat me je pa enkrat na posredovanje mojega kolega peljal domov, prej se pa nisva poznala. Ker na nek način delujem javno, naredila sem pa vtis, kot da lovim poročene moške, je tole precej neugodna zadeva... Nesporazum moram rešit - nujno... (čeprav se mojemu še vedno zdi nadvse smešno, ne bo se mun zdelo pa smešno, ko bo mizvedel, da mi je tip poslal povabilo na FB. Sploh ne vem, če je to prej ali po tem, kar je bilo. Kaj naj zdaj naredim? Čakam, da ta tip omeni kaj in mu pojasnim - 1. možnost. Mu pojasnim v naprej, da vem kaj se dogaja - 2. možnost. 3. možnost - potrdim FB poabilo in čakam na reakcijo in potem pojasnim. 4. možnost - mu kar v naprej po FB pošljem, da si vse skupaj narobe predstavlja. In še to - moj kolega ga sploh nima na FB, tako da mi je še posebej čudno. Ne vem, a naj omenim mojemu tole s FB - ampak me je strah, ker srečala se bosta slej ko prej, da mu pol pač ne bo več smešno. Mogoče si bo pač mislil - oba sva dokaj družabna, da je to čisto normalno, da mi je poslal, ker njemu je tudi njegova bivša (ki je hotla z njim naredit ko sva bila že skupaj,sam moj to ni tak vzel ).
|