|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nesporazum
28.6.2010 17:15:18   
Poka
Z mojim sva bila na poroki najinega poslovnega partnerja in sem jaz naredila eno grozno neumnost. Ni za verjet...

Poroka je bila taka v stilu veselic s harmonikami - niti najmanj moj stil, ampak kljub temu se moraš malo prilagodit. Kar se tiče družbe, sploh ni bila slaba. Ko so že vsi malo preveč popili, razen naju, smo naredili krog in objeti plesali in peli, eden pa je igral na harmoniko. Vsi so znali besedilo, jaz pa ne in sem se malo dolgočasila in sem se v tem zamislila, misli so mi šle čisto drugam - in pazi to... kar naenrkat ko sem malo prišla k sebi, ugotovim, da na eni strani božam mojega fanta po hrbtu, na drugi strani pa po pomoti (res po pomoti) božam enga drugega moškega - prijateljevega kolega. Imela sem prvič malo daljše nohte in so me ful motili, ker nisem navajena, zato sem podzavestno stalno nekaj delala s temi nohti... Preden sem se začela zavedat, je po mojem trajalo nekaj časa - vsaj toliko pa, da je registriral.

Skoraj sem se pogreznila v zemljo, ni za govorit in sem mojemu pač povedala, kaj je bilo - še vedno smo bili objeti. Moj se je itak ful smejal in je rekel, da se itak ne bo spomnil naslednji dan, ker je pač bil kar precej natankan. Tip je pa menda opazil, da sem ga božala - ker se mi je namreč začelo zdet, da me  boža nazaj. Kaj poreveč glasna nisem bila, ker bi moj pa pol po mojem znorel, poleg tega, je pa zraven tega tipa stala njegova žena. Vse skupaj ni dolgo trajalo, ker sem rekla mojemu, če lahko greva stran - tip je božal mene, pa malo še mojega, ko po mojem niti ni vedel - nihče od njiju - kdo koga.

Kaj se je zgodilo, sem povedala najinemu znancu, ki se je itak user posted image user posted image  kolikor se je lahko. Nisem mu povedala, kdo je bil, ampak je tudi sam rekel, da bo pozabil do jutra. Ne vem pa, kaj si je tip mislil, ker pač ko sva šla, je rekel mojemu, naj gre sam domov, jaz pa naj ostanem tam.

No in ko sem že mislila, da bo res pozabljeno, sem se pa psihično pripravljala na srečanje s tem tipom - srečanje je neizogibno - službeno se bova namreč prej ko slej srečala, kako bi rekla - v bistvu je to moja stranka ( v resnici je še hujše, kot se sliši...). Privat me je pa enkrat na posredovanje mojega kolega peljal domov, prej se pa nisva poznala. Ker na nek način delujem javno, naredila sem pa vtis, kot da lovim poročene moške, je tole precej neugodna zadeva...

Nesporazum moram rešit - nujno... (čeprav se mojemu še vedno zdi nadvse smešno, ne bo se mun zdelo pa smešno, ko bo mizvedel, da mi je tip poslal povabilo na FB. Sploh ne vem, če je to prej ali po tem, kar je bilo.

Kaj naj zdaj naredim? Čakam, da ta tip omeni kaj in mu pojasnim - 1. možnost. Mu pojasnim v naprej, da vem kaj se dogaja - 2. možnost. 3. možnost - potrdim FB poabilo in čakam na reakcijo in potem pojasnim. 4. možnost - mu kar v naprej po FB pošljem, da si vse skupaj narobe predstavlja.

In še to - moj kolega ga sploh nima na FB, tako da mi je še posebej čudno. Ne vem, a naj omenim mojemu tole s FB - ampak me je strah, ker srečala se bosta slej ko prej, da mu pol pač ne bo več smešno. Mogoče si bo pač mislil - oba sva dokaj družabna, da je to čisto normalno, da mi je poslal, ker njemu je tudi njegova bivša (ki je hotla z njim naredit user posted image  ko sva bila že skupaj,sam moj to ni tak vzel user posted image ).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nesporazum
28.6.2010 17:21:30   
*miska.mcc*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
oprosti!
ampak
res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne vem...jaz bi ga sprejela na FB in vse skupaj obrnila na hec. da pac ne vem no...pač se je pripetilo..... pijaca, muzika, dobro vzdusje. en tak smesni kisk, ki si od njega nima kaj obetat.
zdaj ce bos prevec resno nastopila, bo po mojem cist prevec cudno izpadlo....

alpa reci, da sploh ne ves, da si ti tud malo popila, in da sploh ne ves, da si koga bozalauser posted image

omg!user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2010 17:32:11   
Kika99

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

vse skupaj obrnila na hec.

iz heca pridejo deca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2010 17:35:51   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

vse skupaj obrnila na hec.

iz heca pridejo deca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne hecaj se! to so resne zadeve!user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2010 18:02:52   
Poka
Pravkar sem ugotovila, da je vabilo s FB bilo poslano že veliko pred tem in da je vabilo poslal njegov sin - ali pa imata isto ime - oziroma, po pravici povedano, sploh ne vem, kako je komu imei, samo priimek vem... Skratka, oddahnila sem si, da ni bilo poslano po tem - ker bi nekaj pomenilo. Sin nima nobenih namenov - je še mali - čeprav mi je tok čudno, da bolj ne more bit.

To sicer ni edina taka stvar, nerodnost, ki se mi je zgodila - hodila sem namreč na tečaj masaže in tam sem spoznala dve kolegici, s katerimi smo bile skupaj v skupini. Ena je hotela vedet koliko je ura in pogledat na moj telefon - ki je pa ravno v tistem trenutku zvonil - klical je pa moj bivši (takrat takratnji) tip. Za sliko - sej kdo bi pa naj videl,a ne, sem imela kar fotografijo njegovega tiča user posted image , da takoj veš kdo te kliče. ko si telefon odprl, seje pokazal (v vsej svoji veličini) user posted image  Preden mi je uspelo rečt, naj ne odpira telefona, je ona že videla, kar je lahko... In je rekla: Zdaj pa vem, zakaj si z njim user posted image  In ker smo se pač smejale kar smo se lahko na glas, je pred 30 ljudmi, dokaj nepoznanimi, ta učiteljica, ki nas je učila teh tehnik, rekla, če bi prosim še njim lahko povedale, za kaj se gre, da bi se še oni smejali - saj veste, v stilu srednje šole... In sem se spet lahko pogreznila nekam.

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2010 18:07:03   
*miska.mcc*
poka, men se zdi, da si ti cela en tak spodrslajcekuser posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2010 19:07:02   
mateyka
poka, ful zabavno - dej še kak spodrslaj povej user posted image
dolgčas ti ni, to je važno user posted image

btw, to s tiči in nagimi fotkami na splošno, na mobitelih - ni ravno varno, ker kakor si videla, ni ravno 100% da ne bo noben videl. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2010 20:21:23   
vicki
jaz bi pa rekla, da si si za vse kriva sama. Zdrava pamet bi te lahko učila, da se takšnih stvari ne slika, če nočeš da  jih kdo vidi, kajti slej ko prej se bo to sigurno zgodilo. Vsaka šola nekaj stane - tukaj mislim na telefon. Glede vsega pri plesu- ne vem kdo je zdaj tu bolj pil in so mu malo popustile zavore. 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2010 20:25:29   
*miska.mcc*
vicki, pa zdaj tu ni vprasanje kdo je vec spil. in sploh nima veze... vprasanje je kako to zagato resit!
pa tudi nikjer ne pise, da ni kaj kriva sama!

pametnjakovicka! user posted image

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 28.6.2010 20:26:33 >

(odgovor članu vicki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2010 22:10:26   
Anonimen
Hej ne se sekirati, mi smo bili pred časom na eni alla veselici, z mojim in njegovo družbo. Pa sta imela on in njegov full dober prijatelj enake barve majice gor. In ta prijatelj stoji za mano, jaz se obrnem samo toliko da sem videla rokav. Nekako sem bila 100% da je moj za mano, pa ga primem za roke, in on odmakne, se še enkrat naslonim nanj primem za roke (hotela sem jih oviti okoli svojega telesa, pa spet odmakne, in potem jaz rečem, pa pismo no kaj ti je, se obrnem, pa oba z velikimi očmi mene gledata - prijatelj in moj ki je stal zraven in to opazovaluser posted image user posted image ... sicer smo sporazumček rešili na licu mesta, sam pa nobenemu ni bilo nič jasno, ker noben od njiju ni pomislil, da sem ju zamenjala...

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2010 22:22:55   
Poka
Tisto s telefonom je sicer že nekaj let nazaj, pa sem bolj vzela za hec - :))) Ker sej itak ni blo nč mojga gor :P Zdaj si tako mislim, blo mje pa za pogreznit - čeprav spet odvisno kdo je zraven, hvala bogu je to videla oseba, ki je tudi drugače malo bolj brez predsodkov, pa pol lažje preneseš.

Problem je pa v tem, da jaz alkohola spijem zelo malo - spila sem samo pol deci šampanjca, pa to ne vem kdaj prejšnji dan (to je bilo zjutraj). Moj pa sploh ne pije alkohola in ko smo prišli s cerkve, kjer je bil res lep obred je bil njegov prvi komentar - no, zdaj pa konec kulture... V mislih je imel seveda ljudi, ki malo preveč popijejo, kar je zelo zelo značilno za Slovenijo. user posted image  V cerkvi so neki obljubljali, da ne bodo zlorabljali žlahtne kapljiije, kolikor se spomnim user posted image  Men je šlo kr na smeh, ker sem itak vedela, kaj bo. Ne tuki mene gledat - jaz nisem niti krščena, nisem nikomur nič obljubila, ampak pač ne pijem.

A se hecaš, če bi jst pila, bi ga pa res mogoče zamenjala za koga. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2010 22:28:05   
Poka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej ne se sekirati, mi smo bili pred časom na eni alla veselici, z mojim in njegovo družbo. Pa sta imela on in njegov full dober prijatelj enake barve majice gor. In ta prijatelj stoji za mano, jaz se obrnem samo toliko da sem videla rokav. Nekako sem bila 100% da je moj za mano, pa ga primem za roke, in on odmakne, se še enkrat naslonim nanj primem za roke (hotela sem jih oviti okoli svojega telesa, pa spet odmakne, in potem jaz rečem, pa pismo no kaj ti je, se obrnem, pa oba z velikimi očmi mene gledata - prijatelj in moj ki je stal zraven in to opazovaluser posted image user posted image ... sicer smo sporazumček rešili na licu mesta, sam pa nobenemu ni bilo nič jasno, ker noben od njiju ni pomislil, da sem ju zamenjala...

Ja, tud to se mi je že zgodilo. user posted image  Sam da je mene nekdo zamenjal za svojo punco in me prijel od zadaj, sva si pa bile res na hitro podobni. Enako veliki, obe blont, enake višine in širine. Hvala bogu, smo hitro rešili zagato.

Sem pa res ena - živa zmeda včasih :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2010 23:03:16   
pety78
Aaaaa, ste face!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je pa moj bivši v trgovini zamenjal, pa je namesto v voziček, ki sem ga jaz vozila, dal hrano v enega drugega in pri tem še zraven komentiral: ja, zakaj si pa tole kupila (ne vem več, točno kaj). Meni je skoraj ušlo...user posted image user posted image user posted image  Je pa res, da sem bila že prej zelooooo dobre volje in sva se celo pot do trgovine smejala, ker mi je povedal, kaj se mu je zjutraj zgodilo.
On vstane pred mano, gre v službo, z rogovil, kjer so se cunje sušile, pa vzema velur in si ga obleče. Pravi, da so ga na avtobusu mal čudno gledali. Pride v pisarno in kar naenkrat zagleda na tleh mojo nogavico...Se ful začudi, nato pa mu kapne, da se mu je prijela na velur in mu celo pot do službe nekje plapolala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poka, to pa je sramota, ja. Na tvojem mestu se ne bi preveč sekirala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2010 17:34:05   
Poka
Moj fant je v trgovini pozabil svojo bivšo in se sploh ni spomnil, dokler se ni pripeljal pred blok, pa so ga tam ene stare mame spraševale, kje ima svojo user posted image

V banki je pa pokazal še star Jugoslovanski pasuž in to deset let po osamosvojitvi, mogoče še več, ko že zdavnaj ni veljal, on pa sploh ni vedel. Ko so mu rekli, da ne velja več, je potegnil ven še jugoslovansko osebno. user posted image  Ni mi sicer čisto jasno, kako je deset let rihtal ostale stvari... Zanimivo je to, da sicer velja za zelo zanesljivega in zrihta čist vse na svoji firmi in naredi maksimalno, ko je pa treba zase, je pa čista zmeda.

Punce, dajte še kako štorijo povedat, jaz sem čist not padla user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2010 18:56:49   
*miska.mcc*

KO SMO ZE PRI POZABLJANJU LJUBLJENIH OSEB....

jah no....mene je moj fotr pozabil v Tivoliju. v vozicku. ampak je bil tolko odgovoren, da je vozicek privezal za štango poleg kioska za burek!user posted image (da se nisem kam odpeljala)

in ko je prisel domov ga je mami vprasala, da kje ima pa mene....in letel nazaj v tivoli. stanovali smo ne dalec od tivolija. in  VALDA SEM GA CAKALA LIH TAM .  V VOZICKU. PRIVEZANA ZA KANDELABER....

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 29.6.2010 18:58:02 >

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2010 19:06:37   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom šla še rodit danes, če se bom tok smejala!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 16
29.6.2010 19:43:09   
Kratka
hahahaha, prave face ste! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.6.2010 22:03:43   
barika
Poka, preveč se obremenjuješ z nepomebnimi zadevami. user posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.6.2010 8:55:27   
ronja
poka, tak incident s telefonom sem imela tudi jaz - sicer je to slikco naštimal lubi, da se prižge, ko odtipkaš pin, ker je vedel (oz. mislil), da tako ne bo nihče drugi odklepal mojega telefona. Potem je pa enkrat sodelavki njen crknil in je nujno rabila nekoga poklicat in seveda je imela številke na svoji kartici, zato ju je zamenjala - in seveda sem ji povedala pin, da ga je lahko potem, ko ga je spet sestavila s svojo kartico not, tudi prižagala... Hja, mal mi je bilo nerodno, itak... Ampak ona ni komplicirala, sam en ups, pa sva se obe režali... Se zgodi, kaj češuser posted image .

Pozabili so me pa moji starši, ko so šli v kino še z nekimi sorodniki in bi morali še mene v mesto peljat (sem prej hotela na avtobus, pa so rekli, da grejo tako vsi v kino, pa me lahko mimogrede potegnejo - valjda sem bila za). No, jaz jih gor čakam, ker sem bila pač že prej fertig in sem pač hotela izkoristit vsako minuto, da še kaj naredim (kot vednouser posted image ), oni so rekli, da me pokličejo ko grejo. naenkrat pa zaslišim en vuuum - avto, ki je odpeljal... Kaj čem - sem pač laufala do mesta, pa štopala zraven, da sta me dva pobrala in peljala, heheuser posted image . Bili sta pa to dve omari in sedela sem zadaj v avtu, ki je imel samo sprednja vrata in mi je iblo najprej kar mal nelagodno. Ampak sta bila totalno prijazna neagresivna tipa! Sem se naučila, da ne smeš sodit knjige po platnicah, heheuser posted image .

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.6.2010 9:12:14   
misar

KO SMO ZE PRI POZABLJANJU LJUBLJENIH OSEB....

jah no....mene je moj fotr pozabil v Tivoliju. v vozicku. ampak je bil tolko odgovoren, da je vozicek privezal za štango poleg kioska za burek!user posted image (da se nisem kam odpeljala)

in ko je prisel domov ga je mami vprasala, da kje ima pa mene....in letel nazaj v tivoli. stanovali smo ne dalec od tivolija. in  VALDA SEM GA CAKALA LIH TAM .  V VOZICKU. PRIVEZANA ZA KANDELABER....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam ta je pa zmagovalna...hvala, da si me nasmejala po tej zoprni, neprespani noči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 20
30.6.2010 9:44:50   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Ena je hotela vedet koliko je ura in pogledat na moj telefon - ki je pa ravno v tistem trenutku zvonil - klical je pa moj bivši (takrat takratnji) tip. Za sliko - sej kdo bi pa naj videl,a ne, sem imela kar fotografijo njegovega tiča user posted image , da takoj veš kdo te kliče. ko si telefon odprl, seje pokazal (v vsej svoji veličini) user posted image  Preden mi je uspelo rečt, naj ne odpira telefona, je ona že videla, kar je lahko... In je rekla: Zdaj pa vem, zakaj si z njim user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi vse ostalo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 30.6.2010 9:45:28 >

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.6.2010 10:14:34   
Fargesia
moj stric je šel po svojo hčerko v vrtec (takrat je že hodila v drugi razred!) in so ga une tam samo debelo gledale.user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.6.2010 10:17:57   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

moj stric je šel po svojo hčerko v vrtec (takrat je že hodila v drugi razred!) in so ga une tam samo debelo gledale.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image huda!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.6.2010 10:25:38   
Colt
Mojemu fotru je ene 27 let nazaj uspelo nekaj vrhunskega. Svoja dva sinova je peljal ''na miklavža'', kjer naj bi vsak otrok dobil darilo. In valda...vseh cca 60 otrok dobi darilo, jaz in brat ostaneva brez in jasno v totalni jok. Dva 5 letnika razočarana do amena. In kasneje se je izkazalo da si se za ''Miklavža'' moral mal prej prijavit in plačat nekaj simboličnega....fotr to gladko pozabil. Mati so ga doma skoraj požrli od jeze user posted image user posted image user posted image

Ma se spomnim kot bi blo včeraj...sedaj se smejim, takrat pa sem bil najbolj razočaran otrok na svetu user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 24
30.6.2010 14:00:18   
Fargesia
oh, colt, to pa verjamem da ni bila smešna izkušnja...čeprav zdej je pa smešno.user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?