cudne sanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


spaghetek -> cudne sanje (28.6.2010 14:44:19)

Pozdravljene!

Jst sem danes prvi dan 11. tedna in ze od zacetka nosecnosti imam zelo cudne sanje. Niso nocne more, ampak zelo cudne pa se tako resnicne in zive se zdijo.

Zdi se mi, da se zaradi taksnih sanj ne naspim dovolj.

A ima se katera taksne "probleme"?




twetka -> RE: cudne sanje (28.6.2010 14:58:11)

Hm,...možno, da so sanje povezane z nosečnostjo ni pa nujno. Js sem danes ponoči imela tut ful čudne sanje, da sem že cel dan neki čudna, ker mam ves čas občutek kot da bi se tisto res zgodilo, pa nisem noseča. Kaj pa vem,...se mi zdi da se tudi nisem naspala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




ribica. -> RE: cudne sanje (28.6.2010 16:07:50)

za nosečnost je to normalno, naj te ne skrbi. Na tak način se tudi nekako odraža tvoja skrb nad novo nastalo situacijo, strahom pred prihodnostjo in potem se to skupaj tako fino zmelje v zmedene ali celo grozne sanje. Tudi sama sem imela v vsaki nosečnosti par krepkih, čeprav spadam med konkretne sanjače tudi na splošno. Ampak med nosečnostjo so ratali še kakšni večji presežki sanj, neprijetnih.




birdy -> RE: cudne sanje (28.6.2010 21:55:00)

Jst ravno groznih al pa neprijetnih sanj nisem imela nič več med nosečnostjo. Mam pa vsako nosečnost take zelo prijetne[sm=smiley36.gif] sanje.
Glede na to da jaz svoje sanje sanjam samo med nosečnostjo bi bilo možno tudi da jih ti sanjaš samo zaradi nosečnosti. Ampak ne verjamem, verjetno te samo podzavestno malo skrbi kar ni nič neobičajnega.




Mišyka -> RE: cudne sanje (20.7.2010 15:25:29)

Jst tud ful sanjam, odkar sem noseča. In sicer čisto različne stvari, nevezane na nosečnost. Noro, tudi če grem spat samo za eno uro (trenutno me namreč muči utrujenost) takoj sanjam.




Nataliya -> RE: cudne sanje (23.7.2010 11:00:20)

Hey jaz že tako veliko sanjam, sedaj ko sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] pa sem ful začela dojenčke sanjat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Nevem ali je to povezano z nosečnostjo ali pa imam v mislih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in se potem pojavlja v sanjah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]