xj1111 -> varanje (28.6.2010 14:21:21)
|
Pozdravljeni, enostavno ne vem kako vam naj nazorno opišem kaj se dogaja z mano. Kot bi alkoholik rekel: sem Miha in sem alkoholik, bi lahko se jaz predstavila sem ****1111 in sem ljubosumna. Vendar vseeno mislim, da to ni samo moja bolezen, ampak da imam konkretne razloge. Pa da ne ovinkarim. S partnerjem sva skupaj 15 let, imava 2 otroka, poročena. Najin odnos je poln padcev in vzponov, ne bi mogla opisat kot idelane zakon. Vendar preden sem prvič opazila da se nekaj dogaja, sem si rekla: saj sva tako kot vsi : prepiri, pobotanje, ljubezen in spet od začetka. Skratka pred 6 leti sem prvic opazila, da mi partner visi na raznih straneh za spoznavanje, zasledila sem tudi razna dopisovanja z znanimi oz. naključnimi znankami, verbalno provociranje,kot mi je moz zagotovljal in da nikoli ne prestopi meje. Do mene zmerno pozoren, vcasih manj vcasih bolj, naceloma nič nenevadnega, če ne bi bila jaz ljubosumna in dejansko skoz na prezi. Vcasih se celo sprasujem, če sama ne povzročam vsega tega. No do zadnjič pred približno enim letom, ko pa sem prepričana, da me je prevaral. Nekak sem zvedela da je v navezi spet z eno punco, kako jo je spoznal mi je natvezil, da jo pozna ze vrsto let in da jo je ponovno srecal in da ji nekaj pomaga , in bla bla....Prihajali so sms z njene strani, zame nič nevarni, vsaj tako je zgledalo do takrat ko sem prebrala mail, kjer mu je ocirtala, da ce se gre samo sex z njo, da si ga lahko najde tudi drugje. To mi je dalo vedet, da je moj moz prekoracil mejo. Seveda sva imela pogovor, kjer je delno priznal dobivanje z njo, seveda po njegovih besedah zelo malo, da ji je samo nekaj pomagal, da nikakor pa ni seksal z njo ali kaj podobnega. Vendar meni nič ne pomaga, jaz enostavno s tem ne morem zivet. Mene razjeda, še po enem letu, sploh pa ker vem, da je se poiskal stik z njo, sicer spet navidezno kot da gre za neko uslugo, venar jaz mu po tem nič ne verjamem. pOSKUŠALA sem se še večkrat z njim pogovorit o tem, vendar me vedno odpravi, da sva se o tem pogovorila in kar je bilo je bilo in da je to preteklost. Danes pa me je spet zvilo, ker je bil kao 200 m stran od njene sluzbe. In jaz tega enostavno ne verjamem, razbijam si z glavo, on govori, da sem bolana. Kako naj se resim tega? Do mene pa je taksen kot zmeraj, prijazen, sex doma laufa, ko se skregava je tisina in spet od zacetka. JAZ PA NE MOREM PREBOLET!!! Razmisljam o teh njenih besedah znova in znova, razmisljam kje se giblje in ali isce kontakt z njo! KAJ MI SVETUJETE?
|
|
|
|