|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktober
21.7.2005 8:47:20   
chips
Dobro jutro.Sem komaj vstala.Imeli smo majhno plohico sedaj se pa že sonček kaže.Je bilo tako fajn spati,ker ponoči ni bilo miru.Nekaj časa :duda: brca,potem so me pa krči v nogah tako grabli da sem se kr zvijala.
Tudi mi se bomo odpravili na :morje: bolj zgodaj oz. okrog polnoči,sicer do Paga sva se vozila (sedaj bova že tretjič na Pagu)3-4 ure ampak letos bo potrebno več postankov.
Saj veste WC vsakih 30 minut ali pa še manj potem je pa treba še kaj pojesti,sem se danes zjutraj tako lačna zbudila ,tako da sem ob 5:30 že zajtrkovala in potem šla nazaj spati.

Uživajte-čao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
21.7.2005 9:49:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 27
   Oktober
21.7.2005 11:03:52   
cmokec
Lep pozdrav še od naju. :)-:bravo::)-:bravo:

Včeraj sem prišla iz morja (Poreč) in je bilo super. Tam sem se res super počutila, ker ni bilo sopare, le prijetno toplo. Prve tri dni si trebuščka nisem pokrivala, pol sem ga pa mogla, ker sem dobila manjšo alergijo na sonce. Veliko sem bila v vodi, ampak nisem nič plavala, ker nisem upala prav telovadit. So mi pa na morju izginli krči v nogah, pa prebava se mi je ful uredila. Tako, da sem se na morju počutila bistveno bolje kot doma.

Drugače nič novega, le kilogrami mi skrbijo. Sita sem že jedilnika z mesom in solatami, ampak krompirja, riža ali testenin sploh ne upam jest. Kilogrami pa vstrajno šibajo v višave. To pa res nimam pod kontrolo, še čaje sem si začela kuhat, da ne pijem kupljenih sokov z veliko sladkorja.

Ker za nazaj še nisem brala upam, da ste vse v redu in da tudi sicer ni kakih slabih novičk.

Neposredna povezava do sporočila: 28
   Oktober
21.7.2005 11:10:19   
žlička
ojla cmokica.........no lepo da ste se imeli lepo in da ste uzivali, ali je mala cmokica tudi uzivala,a? nekatere pa se sedaj v bliznji prihodnosti odpravljamo na morje.......jaz grem v ponedeljek, sicer na Rab samo mi je rekla G, da ni grem lahko do tja, sicer pa bo vse OK

kakšniv večjih pretresljivih spremembic med nami oktobrčicami ni, edino kilogramčki rastejo, prav tako trebuščki

lp :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
21.7.2005 11:27:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?