Oktober (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

chips -> Oktober (21.7.2005 8:47:20)

Dobro jutro.Sem komaj vstala.Imeli smo majhno plohico sedaj se pa že sonček kaže.Je bilo tako fajn spati,ker ponoči ni bilo miru.Nekaj časa :duda: brca,potem so me pa krči v nogah tako grabli da sem se kr zvijala.
Tudi mi se bomo odpravili na :morje: bolj zgodaj oz. okrog polnoči,sicer do Paga sva se vozila (sedaj bova že tretjič na Pagu)3-4 ure ampak letos bo potrebno več postankov.
Saj veste WC vsakih 30 minut ali pa še manj potem je pa treba še kaj pojesti,sem se danes zjutraj tako lačna zbudila ,tako da sem ob 5:30 že zajtrkovala in potem šla nazaj spati.

Uživajte-čao

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.7.2005 9:49:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

cmokec -> Oktober (21.7.2005 11:03:52)

Lep pozdrav še od naju. :)-:bravo::)-:bravo:

Včeraj sem prišla iz morja (Poreč) in je bilo super. Tam sem se res super počutila, ker ni bilo sopare, le prijetno toplo. Prve tri dni si trebuščka nisem pokrivala, pol sem ga pa mogla, ker sem dobila manjšo alergijo na sonce. Veliko sem bila v vodi, ampak nisem nič plavala, ker nisem upala prav telovadit. So mi pa na morju izginli krči v nogah, pa prebava se mi je ful uredila. Tako, da sem se na morju počutila bistveno bolje kot doma.

Drugače nič novega, le kilogrami mi skrbijo. Sita sem že jedilnika z mesom in solatami, ampak krompirja, riža ali testenin sploh ne upam jest. Kilogrami pa vstrajno šibajo v višave. To pa res nimam pod kontrolo, še čaje sem si začela kuhat, da ne pijem kupljenih sokov z veliko sladkorja.

Ker za nazaj še nisem brala upam, da ste vse v redu in da tudi sicer ni kakih slabih novičk.

žlička -> Oktober (21.7.2005 11:10:19)

ojla cmokica.........no lepo da ste se imeli lepo in da ste uzivali, ali je mala cmokica tudi uzivala,a? nekatere pa se sedaj v bliznji prihodnosti odpravljamo na morje.......jaz grem v ponedeljek, sicer na Rab samo mi je rekla G, da ni grem lahko do tja, sicer pa bo vse OK

kakšniv večjih pretresljivih spremembic med nami oktobrčicami ni, edino kilogramčki rastejo, prav tako trebuščki

lp :rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.7.2005 11:27:00)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]