Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pogledal na svet!
... preveč dela v službi!!
.. že tri dni me zvečer taaaako boli ko naša pupa noter telovadi da je grozno! potem mi še pritisk naraste in sem čist adijo... me prav boli... in to v večini samo zvečer... zvečer se mi tudi zdi kot da me vsi pritiska na ledvice ali jetra ker me grozno boli... ne vem kaj naj
... ko hodim ali sem aktivna se pa počutim super... samo počivat ne smem.. sam ko me tako zmatra... danes sva imela na obisku brata in njegovo punco in sem delala kosilo za vse in me še vedno en velik pisker čaka da ga umijem..sem od jutra na nogah in se seevda tudi potem ne moreš počutit odlično če ves čas skačeš naokoli.. sam ko se pa uležem mi pa pritisk naraste ko začne
Tudi tebi DanijelaNeli za necaka. Uaaah, slisi se ogromen. A to se da po naravni poti ven spravit? Vsaka cast mamici.
Sam da se sluzi.
,Porodnišnica,Že imamo
/,Pričakujemo
/
/
(22.6 - 22.7.)
Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1
(23.7. - 23.8.)
ŠT.PUNČK = 20
ŠT.FANTKOV=18
ŠT.PRESENEČENJ= 32