opt. povečnje prostora z ogedali (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

mala zirafa -> opt. povečnje prostora z ogedali (26.6.2010 12:31:27)

Potrerbovala bi nasvet.In sicer v prizidku bo mans. spalnica velikosti3mx2,5m. Plus nasproti daljše stene se odpre gard. sobica velikosti 2,5mx3m (brez vrat) če si lahko predstavljate.odprtina v sobico je širine 15ocm.Zdaj me pa zanima kam bi lahko postavila ogledala?Pa okno 100x100 je postavljeno levo od vhoda v sobico, se pravi na krajši zid.Razmišljala sem o dveh valovitih ogledalih iz ikee 160x20cm da bi  ju postavila navpično na zid levo od vhoda v sobico se pravi pravokotno na steno okna, tako da bi se okno odsevalo.
kaj lahko še storim?Imate kako idejo?Mogoče z manjšimi špegli?Pa še to.Omara na L, ki bo v sobici nasproti postelje, bo imela vse fronte v špeglih.

robinzon -> RE: opt. povečnje prostora z ogedali (26.6.2010 14:22:58)

Vsak bioenegretik  ti bo povedal, da ogledala niso za v spalnico. Nekaj v zvezi s sevanjem.

somic -> RE: opt. povečnje prostora z ogedali (26.6.2010 20:39:52)

http://www.fengshui-akademija.com/aktualno/aktualno-arhiv-spalnica.php

tukaj si malo preberi nasvete

mala zirafa -> RE: opt. povečnje prostora z ogedali (27.6.2010 9:29:42)

Ne verjamem preveč v te stvari.Včasih je tudi nemogoče postavljat postle  tako kot tam piše.Izkoristit moramo vsak cm.In vsak arhitekt bo postavil posteljo v nižji del mans. prostora.

petea -> RE: opt. povečnje prostora z ogedali (27.6.2010 10:44:35)

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

In vsak arhitekt bo postavil posteljo v nižji del mans. prostora.

In ti se boš čez nekaj let čudila, zakaj ti vedno držiš glavo nagnjeno k levi rami, tvoj dragi pa k desni rami. In na čelu boš vedno imela lepo gladko in napeto kožo - preko bušk. Seveda, če je višina stropa dovolj nizka.

V garderobi lahko imaš ogledala še na stropu, pa ti nič ne bo pomagalo, če ne boš imela ustrezno osvetljenega prostora. Ne razumem, zakaj bi nekdo rad imel celo sobo v ogledalih (na vseh vratih od omar, pa še po stenah). Meni eno ogledalo čisto zadostuje. Se mi zdi kar malo strašljiv občutek, da bi moje gibe posnemalo 10 mojih odsevov.
Če bi rada imela večjo garderobo, jo prestavi v drug, večji prostor, če ti je prostor samo pretemen, ga prebarvaj v svetle barve in namesti luči tam, kjer misliš, da jih boš najbolj potrebovala.

Glede na majhnost obeh prostorov pa bi jaz posteljo raje postavila v garderobo in garderobo imela v spalnici, se bo bolje dalo hoditi po prostorih, če pozabiš kak kos oblačila, je s hodnika krajša pot do garderobe in več zasebnosti bo v spalnici.

Poka -> RE: opt. povečnje prostora z ogedali (27.6.2010 20:20:28)

Midva sva namerno naredila mmanjšo spalnico, približno tako veliko kot je vajina, pa se mi ne zdi nič premajhna. Notri je samo postelja, garderobna soba pa posebej in ne vem zakaj bi jo morala optično povečevat, ker soba niti ni tako majhna.

Kar se tiče ogledal in energije, je pa res, kar so rekli. Še zavedala se ne boš, kako bo to vplivalo nate. Ne vem zakaj in kako - ampak je res nekaj na tem. Vsi jih mečejo ven.

Optično povečaj sobo z barvami.

Poka -> RE: opt. povečnje prostora z ogedali (27.6.2010 20:24:20)

Nekaj pa ne razumem  - zakaj imaš omaro v spalnici, če pa imaš garderobno sobo?

Stran: [1]