petea -> RE: opt. povečnje prostora z ogedali (27.6.2010 10:44:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa In vsak arhitekt bo postavil posteljo v nižji del mans. prostora. In ti se boš čez nekaj let čudila, zakaj ti vedno držiš glavo nagnjeno k levi rami, tvoj dragi pa k desni rami. In na čelu boš vedno imela lepo gladko in napeto kožo - preko bušk. Seveda, če je višina stropa dovolj nizka. V garderobi lahko imaš ogledala še na stropu, pa ti nič ne bo pomagalo, če ne boš imela ustrezno osvetljenega prostora. Ne razumem, zakaj bi nekdo rad imel celo sobo v ogledalih (na vseh vratih od omar, pa še po stenah). Meni eno ogledalo čisto zadostuje. Se mi zdi kar malo strašljiv občutek, da bi moje gibe posnemalo 10 mojih odsevov. Če bi rada imela večjo garderobo, jo prestavi v drug, večji prostor, če ti je prostor samo pretemen, ga prebarvaj v svetle barve in namesti luči tam, kjer misliš, da jih boš najbolj potrebovala. Glede na majhnost obeh prostorov pa bi jaz posteljo raje postavila v garderobo in garderobo imela v spalnici, se bo bolje dalo hoditi po prostorih, če pozabiš kak kos oblačila, je s hodnika krajša pot do garderobe in več zasebnosti bo v spalnici.
|
|
|
|