maya2 -> RE: Vse za mamila (28.6.2010 13:33:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Je pa res težko takole v taki situaciji, torej če kličeš policijo, pridejo naredijo enako... poiščejo starše... in potem? potem se z otrokom in starši pogovori kriminalistka, ki je za to bolj usposobljena in jo jemljejo bolj resno kot tebe. Če ona presodi, da je otrok kakorkoli ogrožen ali zanemarjen, kontaktira CSD, če pa je v igri kako kriminalno dejanje, pa sami preiskujejo naprej in podajo ovadbo na sodišče. Vsekakor lahko naredijo veliko več kot pa ti. CSD dostikrat pogleda stran in se ne mara vmešavat, ampak jih policija lahko vseeno malo bolj "prisili" v opravljanje svojega dela kot pa ti. ne rečem, da jih lahko vedno prisilijo in gotovo so tudi blesavi policaji, ki se jim j* za vse po spisku, ampak večinoma se mi zdi, da se jim mali otroci kar zasmilijo in poizkušajo pomagat - to so pa moje izkušnje. Vsekakor je klic na CSD iz policije malo drugače tretiran kot pa od nekega **** državljana, ki se mu zdi, da sosed ne dela najlepše. To hitro spregledajo - kot lahko vidimo že na več primerih... Žal. Ni prav, ampak jaz tu bolj zaupam policiji. ja tole ima kar precej smisla... tnx, čeprav upam, da ne bom nikoli v taki situaciji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|