barni -> RE: bratec in sestrica (28.6.2010 10:33:24)
|
Imam nečaka, ki sta ravno taka kot opisuješ. Še dobro, da je mali zdaj že tako velik, da ta večjega useka nazaj, če mu preveč teži. Ker prej je vedno ta mali kasiral. To so tako zahrbtne fore, da dol padeš. Ta večji gre mimo in malega mimogrede tako "nevidno" porine, da mali zleti po pol dnevne in seveda je jok sto na uro. No sedaj ga tudi mali udari in potem joka ta večji. Ko smo na obisku pri mojih starših je stalno vpitje in kreganje, tako da jih moramo včasih dati narazen, ker je res tu mač. Pred kratkim sem imela priložnost biti na dopustu s kolegico, ki ima dva; fanta (5) in punco (2,5). Ej to je samo pregovarjanje non stop. En drugemu jemljeta igrače, on njo udari, pa ona joka, on anjemu nekaj vzame, pa on joka...mama stalno nek peacemaker, pa ji ne gre ravno, ker je že naslednji trenutek spet nekaj narobe. Malo me je zmotilo to, ker je moral ta veliki dostikrat na račun svoje starosti popustiti ta mali. To se mi ne zdi prav! Včasih se sprašujem glede tega, ker je moja žal edinka, pa si mislim, da je morda čisto ok.
|
|
|
|