mamsi -> Zakaj ne spi, če ji nič ne manjka (24.6.2010 15:27:56)
|
Pozdravjene, kako vam spijo dojenčki čez dan? Tiste, ki jim otrok spi po uro, dve ali več, na pomoč. Namreč naša 3 tedne stara punca je prvih 10 dni spala tudi čez dan vsakokrat tudi po 2-3 ure, se je pa ponoči 2x dojila. Zdaj se še vedno ponoči 2x doji, čez dan pa noče več spat kot je treba. Jo nahranim, previjem in ko je zaspana jo umirim v naročju, položim v posteljico, malo zapojem. Ko zaspi, se mi po pol ure zbudi, najprej se zvija, godrnja, pol po 10 minutah že joka, jo vzamem v naročje, mi spi naprej, jo dam v posteljico in spet godrnja in se prebuja. Vidim jo da je zaspana, ni še naspana in sitnari, se ne prebudi povsem. Glede na to, da se v naročju pomiri in mi spi, ni lačna in jo nič ne matra. Kako naj jo navadim da bi naprej spala u posteljici, brez prebujanja na pol ure, če je zaspana, zakaj ne spi več kot pol ure v posteljici, če je zaspana?? Sem mislila, da je lačna, sem jo nahranila pred spanjem, pa ni bilo s spanjem nič bolje. Ni mi jasno, povejte svoje izkušnje, kako, kdaj jih hranite, previjate, kakšen je ritem pri takih malih,... Čim več. Mogoče jaz kaj narobe delam?? Hvala vnaprej za odgovore
|
|
|
|