PBJ -> JURE JE DOMA... (20.7.2005 9:15:00)
|
Pozdravljene vse julijke in ostale. Včeraj sva z Juretom prišla domov.:bravo: Komaj sem čakala, da zapustim porodnišnico, ker me grooozno boli hrbtenica, tam pa dobiš zeeeelo malo pomoči.Glede pomoči materam po porodu sem močno razočarana z mariborsko porodnišnico.:( Sedaj mi pridno pomaga mož, tako da je veliko boljše. Rodila sem s CR v epiduralni anesteziji in bila zelo zadovoljna s kirurško ekipo.Nikoli mi ne bo žal, da sem se odločila za takšno obliko Cr, ker so mi Jureta takoj po rojstvu, dali k obrazu in sem ga lahko poljubčkala. Nato so ga malo očistili in mi ga še enkrat dali k obrazu. Nikoli ne bom pozabila njegovega mehkega telesca in kako se je ob meni nehal jokati. Sedaj pridno spi, dojiva se, čeprav še dobi dodatek 1X na dan.Prve dni je bilo z dojenjem veliko težav, a sem vesela, da sem vztrajala. Dodala sem nekaj slikic. Hvala vam za čestitke,tukaj na forumu, ki sem jih bila zelo vesela in sem se poleg kar jokala.:(( čustva in hormoni so na višku. Jureta gledam in jokam... Drugič napišem še kaj več. Katere julijke ste že rodile v preteklem tednu, ko me ni bilo tu gori??? lp
|
|
|
|