Ulla80
|
mene ne moti, če so otroc nagi na plaži. sam ok - mene ne moti, tud če bil kak odrasu nag. mene neb motlo niti č dva seksata na plaži. ker me resnično drugi nič ne brigajo in mi dol visi kaj počnejo in kakšni so. samo zato, ker mene pač nemoti, ne morem rečt - zato ker mene ne moti, lahko jaz skačem naga po plaži. al pa moji otroc. zato ker mene ne moti, če bi kdo seksal na plaži, se bom pa jst zdejle mal dol dala. ker moja svoboda se neha tam, kjer se začne svoboda drugih ljudi. in nekatere moti. moti jih seks, motjo jih nage riti. tudi otroške. in če jaz na javni plaži, ki ni fkk, ne skačem okol z nago ritjo, tud moji otroc ne bojo. ker je to javna plaža. in tam naj bi bili v kopalkah, vsi. jaz tud če dam med sončenjem modrc dol, ga oblečem tist moment, ko vstanem. ne hodim po plaži z nagimi joškami, v kampu vtgovini jih ne tiščim prodajalki pod nos. čeprov so svetovne! in nag otrok ni zame nič drugačen kot nad odrasu - lahko je za koga moteč. in ja, eni se zgražajo, drugi se pa naslajajo. jaz kot starš sem pa dolžna otroka kolkr se da zaščitit pred enimi in drugimi. in kot član neke družbe mi tud ne sme bit pretežko upoštavet nekih norm, tukaj je to kopalke na rit na javni plaži. če se mi bo pa zdelo, da moj otrok ful zamuja zarad tega, bom pa šla na fkk. in ja, ko jima na dvorišču naštimam bazenček, sta notri naga. ker ju živboh ne vidi, razn mene in ker tud če se bi tamal pokakal notri, nebi bil nek big deal.na morju pa ni glih prijetno, če ti drek mim frisa priplava.