|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Jaz delovno, tamala pa žalostno :(
29.6.2010 14:42:10   
ronja
Če se je potem, ko si jo spustila, mala sama hitro umirila, potem je ne silit, če zna sama. Če se pa sama ne more umirit, je pa verjetno še za poskusit in vztrajat. Sicer majo mali tudi svoje fore: Ronja je vedno užaljena, če katerega od naju nekaj časa ni (da sva dlje v službi ali kaj takega - name se včasih drži še, če gre ona z babi n dedom na vikend za en dan, hehe- pa uživa tam!). In tudi reče: "ne, stran, ne maram te tu," itd... (samo takrat ni histerična) in jo vprašam, če je jezna in zakaj in se zmeniva (to je hitro, ni neko razglabljanje: "A si jezna, ker mami ni bilo zraven" A si jezna, ker je bil oči dolgo v službi?", reče, da ja, ji poveva, da bi bila rajši z njo, ampak morava hodit v službo in da jo mava rada in da sva jo tudi midva pogrešala in to je to) in potem se spet pusti objet. Če pa se ne zmeniš in je ne poizkušaš objet, je pa potem užaljena še kar nekaj časauser posted image . je taka bolj zamerljivauser posted image .

Mogoče probaj to varianto: da jo pustiš, da se sama stuli, pa se potem pogovorita, takoj, ko najhujše mine - in se takrat pocartata... Glavno da se - oz. pač da ji pokažeš na način, ki ga ona razume (moji sta pač cartljivi - kaki pa naj bosta s temi geni?user posted image )
Ne vem, otroci različne stvari rabijo, pa na različne načine pokazano ljubezen (recimo najina starejša ima zdajle fazo, da "ne mara lupčkov" - noče, da ji kdorkoli da lupčka, jo pa lahko objame in vsekakor jo MORA pobožatuser posted image .

koliko je pa stara tvoja punčka? Koliko se da z njo zmenit - da bi sama povedala, kaj ji pomaga?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.6.2010 15:07:21   
Anonimen
Moja flenča je stara 19 mesecev in sem mi zdi, da se ji kar da povedat kako stvar na tak preprost način, samo ko je pa v elementu pa ne sliši ne bu ne mu ... drugače pa tale naša gospodičnica ni čisto nič crkljiva ene 2-3x na mesec jo prime, da bi se crkljala za kako minuto in takrat to tako z veseljem izkoristim, da je joj ... drugače pa lupčka zelo rada da, samo da bi se pa objemala za kaj dlje kot sekundo pa boknedaj. Ji pa po večkrat na dan povem kako rada jo imam ... ma mislim, da dokler se zna sama unest po ihti, da jo bom kar pustila da se sama umiri, ker učeri sem dejansko dobila občutek, da je vse samo slabše in ko sem jo spustila je bilo koj za par procentov bolje ...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
29.6.2010 19:44:44   
ronja
ma mislim, da dokler se zna sama unest po ihti, da jo bom kar pustila da se sama umiri, ker učeri sem dejansko dobila občutek, da je vse samo slabše in ko sem jo spustila je bilo koj za par procentov bolje ...

Ja, če se sama lažje potolaži kot če jo ti tolažiš, potem jo seveda pusti. Ronja je bila čisto paf od vseh čustev, se mi zdi, pa tudi sicer je tak zelo cartljiv otrok in ji to dosti pomeni (ok, zdaj ima seveda ves čas nekaj za počet, ampak se pa dostikrat še rabi stisnit - sploh zvečer ima včasih prav potrebo po mami). Ko sem jo jaz pustila (po nasvetu takih, ki imajo otroke podobne tvojemu), se je potem še nekaj časa držala, pa tudi dolgo se ni umirila. So različni in fora je, da najdeš to, kar tvojemu otroku ustreza. Za vsakega posebejuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.7.2010 23:23:35   
barbara_s
Lej, ne vem, če bo tole kaj pomagalo; mogoče je še premajhna... Jaz moji vedno zjutraj povem, da jo pridem iskat in ji tudi povem, kaj luštnega bova potem počeli - šli na igrišče, v zoo, domov pečt piškote... Toliko, da ve, da jo pridem iskat in da jo potem čaka nekaj prijetnega s starši. Prakticiramo to že od takrat, ko je šla v vrtec (stara je bila 15 mesecev) in mislim, da je kar hitro pogruntala, da je vse OK, da imava še vedno čas zanjo in da jo imava rada. Seveda se je obneslo tudi deljenje dopusta za nego in varstvo otroka; se je navadila na to, da mamica ni edina, ki zna poskrbeti zanjo ;) (no, morda se je pa predvsem ati naučil, da skrbeti za otroka niso ravno smao počitnice ;) )

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.7.2010 7:14:57   
Anonimen
Eto 1. dan uvajanja je za nami sedaj sledi 2. dan ... moj je bil nad vrtcem in tamalo čist navdušen ... najprej se je fino k njemu stiskala potem ko je pa prišla vzgojiteljica in jih peljala ven na vrt se je pa čisto razživela ... ostali otroci je niti niso nevemkako interesirali, je bila pa totalno navdušena nad igrali in vzgojiteljico. No in ko je bilo treba po eni uri it domou, se je kar upirala, dokler ji ni vzgojiteljica zagotovila, da danes spet pride in se bodo igrali ... no upam, da bo tudi po tem tako navdušena, ko bo od zjutraj pa do po spanju tam. Doma je bila pa tut vredu in me spet nekako upošteva ... upam, da je k temu pripomogel tudi podaljšan viknd v Bohinju, ko smo bili res nonstop skupaj.

Šeenkrat punce: ZLATE STE!!! 

(odgovor članu barbara_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
2.7.2010 19:06:05   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Eto 1. dan uvajanja je za nami sedaj sledi 2. dan ... moj je bil nad vrtcem in tamalo čist navdušen ... najprej se je fino k njemu stiskala potem ko je pa prišla vzgojiteljica in jih peljala ven na vrt se je pa čisto razživela ... ostali otroci je niti niso nevemkako interesirali, je bila pa totalno navdušena nad igrali in vzgojiteljico. No in ko je bilo treba po eni uri it domou, se je kar upirala, dokler ji ni vzgojiteljica zagotovila, da danes spet pride in se bodo igrali ... no upam, da bo tudi po tem tako navdušena, ko bo od zjutraj pa do po spanju tam. Doma je bila pa tut vredu in me spet nekako upošteva ... upam, da je k temu pripomogel tudi podaljšan viknd v Bohinju, ko smo bili res nonstop skupaj.

Šeenkrat punce: ZLATE STE!!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?