Naše spremembe (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Taša -> Naše spremembe (20.7.2005 8:03:18)

Po tem ko sem pisala, da Maša že nekaj dni "špuka" in nič ne je, je včeraj le začela zopet normalno jesti. Začela pa sem opažat čisto druge stvari pri njenem obnašanju. Se mi zdi, da se je čisto spremenil.
Zelo je užaljena in z "histeričnim" jokom želi kaj dosežti, kar naprej se me drži kot klopa, me ful objame in stisne.. Re opazujem spremembe in kar malo strah me je, kaj bo septembra, ko bo šla v vrtec!
Npr. včeraj je spala dopoldan 1 uro in pol, popoldan pa 3 ure in pol, s tem da je bila pb 20.30 že zopet čist hin. Danes še vedno spi.. No verjetno je takšen dan bolj za spanje.

CatJa -> Naše spremembe (20.7.2005 8:56:25)

Zgleda, da je to pri teh "letih" normalno. Jan ima zelo podobne izpade, sploh odkar je sel v varstvo. Zdaj sva sicer ze nekaj casa doma, svojeglav pa je se vedno.
Tasa, vidim, da si iz Celja. Ali te lahko nekaj vprasam?

Taša -> Naše spremembe (20.7.2005 13:00:04)

Ja, ja kar vprašaj. Lahko tudi na privat, če želiš!

Jančika_ -> Naše spremembe (20.7.2005 13:18:07)

Hehe, Taša, Vasja pa lepo po Mašinih stopinjah:)-. Se tolk usaja, da je že kar hecno. Mu vzameš dudo in dobi napad besnila, pa spal bi tudi kar naprej.

Ojoj, zadnjič mu nisem pustila, da bi mi očala jemal z obraza, pa ja tako popenil, da je ratal čisto rdeč in flekast:)-. Zaenkrat mi je še smešno, samo ne vem, kako bo, če bo dolgo trajalo:hudicek:.

Jančika_ -> Naše spremembe (20.7.2005 13:42:27)

No, glihkar je Joe dal eno fotko tega penjenja v album:).

Taša -> Naše spremembe (20.7.2005 17:31:10)

Ja, ja Jančika poznam takšno napenjanje in histerijo!!!;)

Stran: [1]