dojenje-hitri odgovori prosim (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

SaaS -> dojenje-hitri odgovori prosim (20.7.2005 7:47:33)

Stvar je taka. Malega dojim le še zjutraj in pred spanjem (8.5 meseca). Danes pa sem se zbudila z vročino - 37.6 in vnetim grlom. Pa ne vem ali naj sončka zdaj podojim ali mu dam raje adaptirano mleko. Kaj vi naredite v taki situaciji?

alenkapk -> dojenje-hitri odgovori prosim (20.7.2005 8:01:20)

Po moje, da ga dojiš lepo naprej. Samo pri zdravilih pazi, jemlješ lahko le Lekadol oz. pokliči zdravnika.

lp:muca:

SaaS -> dojenje-hitri odgovori prosim (20.7.2005 8:19:01)

Hvala za odgovor. Sem se spomnila in klicala kar pediatrinjo za nasvet. Je rekla, naj nikar ne prekinjam z dojenjem. Tako kot praviš - lekadol, a ta pri vnetem grlu ne pomaga dosti.
Upam, da ni angina, jaz jo namreč staknem vsake toliko.

maks -> dojenje-hitri odgovori prosim (20.7.2005 9:21:25)

Moj je bil star 3 mesece, ko sem imela vneto grlo in sem v lekarni dobila isla moods tablete(verjetno nisem prav napisala)in sem prav tako polno dojila.
Iste sem dobila, ko sem bila noseča približno 3 mesece.
Lp, Nina

Udb -> dojenje-hitri odgovori prosim (20.7.2005 10:16:10)

maks, mislim da so Isla mints

maks -> dojenje-hitri odgovori prosim (20.7.2005 12:03:05)

Dve varianti sta: navadne ali z okusom mint. Mela sem samo navadne in so dobrega okusa.

kati1 -> dojenje-hitri odgovori prosim (20.7.2005 12:40:28)

ojla

vseeno poskusi z Lekadolom - jaz sicer še ne dojim (sem v 28. tednu) a mi je ravno včeraj ful pomagal tako pri temperaturi (37,5) kot pri grlu. Pa sem bila prepričana, da mi za grlo ne bo pomagal (prej mi namreč ni nikoli!). Poskusi z Lekadolom - vzela sem dvakrat po pol tablete in danes sem OK.

lp, K

Stran: [1]