Kirby (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

anadejka -> Kirby (20.7.2005 9:55:22)

Ja ja Kirby....mojga :love: so nafarbal,pa ga je kupil za več kot 400.000,pa vse priključke ma zraven,pa vodno čiščenje pa ne vem kaj.No zdaj ga moram jest uporabljat in ti povem da je ta sesalc realno vreden največ 70.000.Full je štorast in težek,pa ko ti zmanjka vrečk,moraš kupiti cel paket 10 vrečk,ki stanejo 25.000 sit.No ja edin kle je neki dobrga,k ti jih na dom pripeljejo,ti sam pokličeš.Ampak sej za 25.000k ti tut morjo;).
Jest tega nikol ne bi kupila,ni šans,glih tko je dobr sesalc tut za 25.000,al bi pa za ta dnar rajš čestilko plačvala,pa mi sploh ne bi blo treba pucat.

Kirby je full precenjen.Če te pa zdej še nism prepričala in si ga še zmer želiš,ti ga lohk pa tut jest mojga prodam za polovično ceno;).

LP:rozica:

ma-ja -> Kirby (20.7.2005 10:17:33)

Pri meni stoji v kotu. Naju je z mamo prodajalec tako nategnil, da še zdaj ne morem pozabit. Je res fajn za tepihe, pa tudi avto posesa odlično. Je pa zelo, zelo težek in problem je menjavati nastavke za sesanje po kotih. V glavnem, jaz se ga nisem navadila in ga sigurno ne bi več kupila. Uporabljam sesalec od Elektroluxa, ki je bil 20.000,00 in sem z njim še najbolj zadovoljna.

ma-ja -> Kirby (20.7.2005 10:20:24)

Tudi jaz ga prodam po polovični ceni!!!

bini -> Kirby (20.7.2005 10:56:46)

ne tega kupovat!!!
mojo mami je tašča prepričala, da so ga skup kupile, zdej pa občuduje mojega malega elektroluxa, ki je tako okreten kot kakšna telovadka :))...
v glavnem - pretežak je že itak, ampak jest vem da živ dan ne bi dala tolk dnarja za sesalc -rajš možu kupim 2 digitalca :)- oz. za tako ceno bi dobila 4 take ki si jih želi, hehe..

Joe -> Kirby (20.7.2005 13:26:32)

Za 400 jurjev bi si jaz kupil tisto debelo mašino iz supermarketov, na kateri sediš in se za tabo vleče špura čistih tal. Temu se reče pucanje!!!

lutka -> Kirby (20.7.2005 17:19:46)

eh, sva se odločili da ga ne kupima. Bomo še kar s ta starim sesali ;)

hvala za informcuje in mnenja, se še priporočam :bravo::bravo:

lp:rozica:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]