Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje naj dobim rokavčke za enoletnika? 22.6.2010 7:50:45
|
|
|
|
jullie
|
...meni je ravno včeraj v Pikapolonici rekla, da ne obstajajo ..sama sem sicer kupovala za dvoletnika, vendar je zelo suh..sicer je pa za enoletnika najboljši fredov obroč..
|
|
|
|
RE: Kje naj dobim rokavčke za enoletnika? 22.6.2010 8:06:07
|
|
|
|
Čebelca10
|
Fredov obroč že imamo ampak noče biti v njem...
|
|
|
|
RE: Kje naj dobim rokavčke za enoletnika? 22.6.2010 8:34:50
|
|
|
|
livia
|
Enoletnika si ne predstavljam v rokavčkih, ker ga ne bodo gor držali. Lahko pa probaš. Kupiti moraš največje možne rokavčke. Recimo za 6-12 let, ker ti držijo več kil nad vodo. Tu gre za obratno logiko. Jaz sem jih prejšnji teden kupila v Intexu v Ljubljani. Ene prej sem pa kar v Atlantisu kupila in našo 3 letnico držijo, za 2 letnico so pa malo premajhni. Jaz bi kar vztrajala v fredovem obroču še kako leto, dve. Se ga bo že navadu.
|
|
|
|
RE: Kje naj dobim rokavčke za enoletnika? 22.6.2010 8:46:38
|
|
|
|
Hijacinta
|
Naš tudi noče biti v Fredovem obroču in sem mu kupila rokavčke od 3-6 let, pa so ok. Ampak je bil več ali manj v mojem naročju, če sem ga pa dala stran od sebe sem pa skoz pazila da je bil nad vodo, ker ko pride kakšen val je zmeraj popil vodo. Ima pa 16 mesecev. Si pa ne predstavljam da bi moral biti v obroču saj se dere kot žival ko ga zagleda in ni šans da bi bil notri, ker ga odriva stran od sebe in se mi je tako že dvakrat okoli obrnil. Tudi ko sva hodila na plavanje na dif ga niso silili ko so videli kakšne zganja. Tako da nekateri otroci se pač ne navadijo in nima smisla vstrajat.
|
|
|
|
RE: Kje naj dobim rokavčke za enoletnika? 22.6.2010 9:09:47
|
|
|
|
kasso
|
Jaz sem dala enoletnici kar navadne rokavčke, zraven smo jo pa še držali, da se ni potunkala. Fredov obroč pa niti pod razno, samo vreščanje..... Pri dveh letih pa je v njem zelo zelo rada. Mogoče bo tudi vam prišel v poštev naslednje leto.
|
|
|
|
RE: Kje naj dobim rokavčke za enoletnika? 22.6.2010 9:20:55
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Enoletnika si ne predstavljam v rokavčkih, ker ga ne bodo gor držali. Lahko pa probaš. Kupiti moraš največje možne rokavčke. Recimo za 6-12 let, ker ti držijo več kil nad vodo. Tu gre za obratno logiko. Jaz sem jih prejšnji teden kupila v Intexu v Ljubljani. Ene prej sem pa kar v Atlantisu kupila in našo 3 letnico držijo, za 2 letnico so pa malo premajhni. Jaz bi kar vztrajala v fredovem obroču še kako leto, dve. Se ga bo že navadu. se strinjam, mi smo vztrajali in sedaj (2 leti) je navdušena nad fredovim obročem, ker ji omogoča svobodno gibanje po vodi - ker ona zna sama! Zadnjič smo bili na bazenu, pa smo pozabili obroč doma in sem si pri reševalcih sposodila rokavčke, pa je niso držali in tudi sama ni znala z rokicami mahat - potem so mi razložili, da so rokavčki primerni za otroke, ki že malo obvladajo položaj in koordinacijo gibov v vodi... Za tako majhne je pa fredov obroč zakon.
|
|
|
|
RE: Kje naj dobim rokavčke za enoletnika? 22.6.2010 12:34:35
|
|
|
|
viv_
|
Meni se je pa tamala v F. obroču prekucnila na glavo... Pri 1. letu smo imeli potem nek obroč na hlače, tak fin velik, naslednje leto smo pa prešaltali na rokavčke. Letos, pri 3,5 upgrejdamo na kačo, če bo hotela. Ta velika je bila pa tudi pri 1. letu v rokavčkih, pa so jo lepo držali pokonci. Ampak bojda je ta otrok neverjetno ploven.
|
|
RE: Kje naj dobim rokavčke za enoletnika? 22.6.2010 12:40:35
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Enoletnika si ne predstavljam v rokavčkih, ker ga ne bodo gor držali. Lahko pa probaš. Kupiti moraš največje možne rokavčke. Recimo za 6-12 let, ker ti držijo več kil nad vodo. Tu gre za obratno logiko. Jaz sem jih prejšnji teden kupila v Intexu v Ljubljani. Ene prej sem pa kar v Atlantisu kupila in našo 3 letnico držijo, za 2 letnico so pa malo premajhni. Jaz bi kar vztrajala v fredovem obroču še kako leto, dve. Se ga bo že navadu. Hm, je ravno kontra - za manj let kot so, vecji so. Vsaj nasi 6-12 let so bili najmanjsi, kar smo jih kupili. Prejsnji iz Müllerja za nizjo starost so bili pa vecji.
< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 22.6.2010 12:41:29 >
|
|
|
|
RE: Kje naj dobim rokavčke za enoletnika? 22.6.2010 12:56:46
|
|
|
|
Najaa
|
Moja tavečja je bila stara cca 19m, ko je prvič imela rokavčke. Da bi jo dala takrat v fredov obroč, bi živčnega fasala. Ona, ne jaz. Meni se pa zdi fredov obroč za dveletnika čisto premajhen že. No mogoče zato, ker naša tavečja je res velika punca in tudi hitro je dojela "foro" rokavčkov in so ji ful všeč. Pa drugi obroči tudi. Vse no, sam da je kakšna fajn slika gor. Aja, kupiš jih pa povsod, tega je pa res povsod dosti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?