Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ronja uni mulci se tak sploh sekirali ne bojo. še lačn vprašanje če bo kdo. ker že zdej očitno ni. Se strinjam - zato pa ne vem, koliko bo to učinkovit ukrep. Kot pravim nisem proti temu, sem pa proti,d a ne dovoliš otrokom nič jest v šoli, to se mi pa ipak ne zdi ok. Ker nekateri otroci so kar dolgo v šoli - mi smo včasih meli preduro ob 7:15 in potem podaljšano bivanje do 15:45 - in tako dolgo bit brez hrane je za otroka ipak težko. ni treba, da vmes poje kosilo, ampak da mu ne dovoliš niti jabolka v šolo prinest, pa ni glih ok. Saj mislim, da se tule vsi strinjamo...če hrano razmetavajo, niso lačni. In če se ne znajo primerno obnašat med kosilom naj ne hodijo na kosilo. Sem pa proti temu, da otrok ne bi nič jedel v šoli in bil lačen. Vserkakor pa so povsod pravila, ki se jih moramo držat, drugače tam ne moremo bit/sodelovat. Banalen primer: če bo razgrajal po knjižnici, ga bodo vrgli ven, ne bodo pa mu prepovedali brat knjig. mogoč bi bilo pa koristno, če bi bil kter kdaj lačen. mislim da je velik problem to, da otroci dons sploh več najbrž niso lačni? že od rojstva se jih skoz neki fila, mamice laufajo z žličami za njimi, da pišek mišek vsaj nekaj poje, pa kaj za zajtrk, miljon stvari, da bo vsaj nekaj pojedu, pa prva malica, pa druga malica, pa tri sorte kosila, pa prva popoldanska malica, pa druga, pa štriri sorte večerje, vmes kak piškot, ker je revček tko slabo kosilal, pa kak smoki, bombon, čokoladico. in vmes miljon animacij, zajebavanj, da sonček hroškeh vsaj nekaj poje. in tko skoz. otroci sploh več niso lačni!! tko da če mal razmislim, je tale ukrep res prehud, otroke lohk konc od šoka, k bojo prvič pri 12 al kolkih letih lakoto občutli