Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je katera članica ZPS 21.6.2010 19:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
rezultati so: 1. la roche posay dermokids milch 30 2. bubchen sonnen milch sf 30 3. cadeavera sun sonnenmilch fur kinder lsf 30 (ta je občutno najcenejši) 4. nivea sun swim&play spf 50+ 5. avon sun+ turkizni zaščitni sprej za otroke spf 30 6. eucerin kids spray 50 + a je dost? :)
|
|
|
|
RE: A je katera članica ZPS 21.6.2010 20:00:06
|
|
|
|
MC09
|
ja, hvala ti mi imamo bubchen sf 50, ko sem ga kupla, še nisem vedela, da je višji faktor kao bolj škodljiv, je kje in slabo ocenjena? res hvala!
|
|
|
|
RE: A je katera članica ZPS 21.6.2010 21:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
bubchen 50 ni bil na ocenjevanju... pomojem je čisto ok. drugače pa ni za kaj.
|
|
|
|
RE: A je katera članica ZPS 22.6.2010 8:06:07
|
|
|
|
barni
|
Kaj so pa testirali? Ker mi imamo Eucerin 50+ pa vsebuje parabene in ni ravno najboljši, zato sem ga zamenjala. Zdaj imamo Ilrido, sem prvič slišala zanjo v lekarni.
|
|
|
|
RE: A je katera članica ZPS 22.6.2010 11:25:42
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Cadeavera je ena trgovinska znamka, a ne? Lidl mogoče?
|
|
|
|
RE: A je katera članica ZPS 22.6.2010 11:29:01
|
|
|
|
zp
|
Cadeavera je od Mullerja ..
|
|
|
|
RE: A je katera članica ZPS 22.6.2010 14:01:26
|
|
|
|
biba26
|
LIDLOVE NI GOR? ker pravijo da je ful dobra
|
|
|
|
RE: A je katera članica ZPS 27.6.2010 9:06:50
|
|
|
|
petrolejka
|
Tancy, katere lastnosti so ocenjevali? Mogoče lahko skopiraš in prilepiš celoten tekst?
< Sporočilo je popravil petrolejka -- 27.6.2010 9:07:09 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?