Nalakirani nohti-mehurčki (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

moja malenkost -> Nalakirani nohti-mehurčki (21.6.2010 13:11:55)

Ne vem v čem je problem, ampak vedno ko si nalakiram nohte na rokah z barvnim lakom nastanejo majhni mehurčki ko se lak posuši (ni gladek noht). Sem že menjala lak, pa zgladila nohte pred lakiranjem z gladilno pilico, pa ne vem kaj še vse. Pa vedno na koncu nastanejo take mini mini pikice, ki se vidijo če noht pogledaš prosti svetlobi. Meni je to ful grdo, ker noht ni lepo gladek.
Pa še to....z istim lakom si nalakiram nohte na nogah, pa je vse ok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Prosim za kakšen nasvet.

Hvala in lp

darja.mark -> RE: Nalakirani nohti-mehurčki (21.6.2010 13:14:36)

To se pa vsake tolko zgodi tut meni....pa tut ne vem zakaj, se mi pa zdi kot da bi nekak zrak vmes prišel ko si lakiram in so zato mehurčki?

Pa se mi zdi da ni odvisno od laka ker se to ne zgodi vsakič in vedno z enim in istim....

Felicita -> RE: Nalakirani nohti-mehurčki (21.6.2010 15:11:13)

mogoče ostanek acetona? jest sm to dvoje povezala, sploh če mam kak aceton s kakimi negovalnimi olji... poskusi si roke dobro umit po tem ko si daš prejšen lak dol... al pa krema za roke, kej takega no, da pač površina nohta ostane mal mastna.

jakaracman -> RE: Nalakirani nohti-mehurčki (21.6.2010 21:23:29)

Ali slučajno stresaš lak pred lakiranjem?

moja malenkost -> RE: Nalakirani nohti-mehurčki (22.6.2010 11:45:15)

Laka ne stresam, ga samo obrnem na glavo in nazaj, ker vem, da ni fajn da ga stresaš....

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.6.2010 11:58:12)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]