podelite diplom (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


kekso -> podelite diplom (21.6.2010 10:24:11)

Zdravo,

danes sem dobila vabilo za podelitev diplom, ki bo čez 2 tedna. Ker še nisem bila na nobeni "takšni stvari" me zanima kako se obleči za podelitev, koga zveti s seboj? Ali naj vzamem sabo tudi otoke. Imam punčko staro 2 leti in je zelo živahna, pa ne vem, ali naj gre zraven ali ne. Kako dolgo to traja? Prosim za vaše izkušje, saj ste mnoge izmed vas sigurno bile na kakšni podelitvi.

Hvala za nasvete in LP.  




CUKRČEK -> RE: podelite diplom (21.6.2010 10:27:14)

Ko sem šla lani jaz z možem na podelitev, so bili ful različno oblelčeni. Eni čist vsakdanje(kavbojke, mikica), eni pač v večernih oblekah ...
Čist po okusu.

otrok pa jaz ne bi s seboj jemala.




water lily -> RE: podelite diplom (21.6.2010 10:28:34)

Otrok neb jemala zraven če so tk živahni.
Oblečeš se....ja pač podelitvi primerno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jst sm mela hlače pa srajco, pač ne glih kavbojke. Mnde da so zdej pa ponekod prou Fancy podelitve. Ne vem. Pr nas je blo čist uizi. Odvisno od fakultete.




pikica* -> RE: podelite diplom (21.6.2010 10:43:41)

Mogoče boš dobila bolj ustrezen odgovor, če boš napisala za katero fakulteto gre.




*alja* -> RE: podelite diplom (21.6.2010 10:47:38)

Jaz imam podelitev v sredo.
Kupila sem si oblekco, čist preprosto tako "mladostno", ne kake večerne fensi obleke.

Malo bom pa imela z sabo (stara bo skoraj 5 let), si že da nekaj dopovedat, partner bo šel zraven in moja mama (mogoče pride še sestra, če bo lahko).




hektorina -> RE: podelite diplom (21.6.2010 10:55:07)

Pri oblačilih ne kompliciraj. Pač nekaj, kar ti lepo stoji in se v tem dobro počutiš.

Se je pa naša podelitev vleeeeeeekla, ker nas je bilo kar nekaj diplomantov. V primeru, da si sfakultete, kjer vas je veliko...jaz ne bi jemala otrok zraven. Z mano je bla moja mama in partner. No, pa čestitke in uživaj v "zadnjem" dejanju.

Malo za šalo: ne oblači nič preveč ozkega, da ti ne bojo cunje počle od "špeha" ki ti bo zrastel, ko boš dobila papir v roke![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




josephine27 -> RE: podelite diplom (21.6.2010 12:35:14)

glede oblek tud pri nas zelo različno. jaz sem imela en lušen kostimček in bluzico in lahko rečem da sem bila nekje zlata sredina. mi je bilo pa skor vseeno ker sem bila takrat noseča in sem vedla da bojo itak vsi sam moj trebuh gledali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. res zrihtanih v kakšni hudi toleti je bilo malo, prav tako se je našel kakšen v kavbojkah ampak tud teh malo. po moje nabolj važno da se v tisti obleki dobro počutiš. je pa tud mal od faksa odvisno, ponekod imajo skor predpisano. vem k so pri možu ful komplicirali če nisi mel kravate ti skor papirja niso dali.

glede otroka pa če je zelo živahna po moje raj ne, sploh če je veliko diplomantov. so bile pa na naši podelitvi tud dve mamici z 2 letniki pa so zdržale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




barika -> RE: podelite diplom (21.6.2010 17:30:18)

Jaz sem imela elegantne hlače, srajico in jopico (pač bilo je mrzlo), večinoma so bile punce tako oblečene, ene so bile pa v večernih oblekah in je prav smešno izgledalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Z menoj je bila mami in pa en "skriti obiskovalec" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Trajalo je pa nekje dve uri in pol.




KIKI**** -> RE: podelite diplom (21.6.2010 17:57:43)

Pri nas so na vabila napisali, da naj ne bi imeli oblečenih kavbojk in da pričakujejo, da se oblečemo trenutku primerno.




mayci -> RE: podelite diplom (21.6.2010 19:59:09)

Tudi pri nas (pred petimi leti) je bilo tako, da so bile diplomantke v večini v kostimčkih (hlačnih ali s krilom), nekaj oblekic, le nekaj redkih izjem je imelo tiste prave večerne obleke (podelitev je bila sredi dneva, tako da je res malo čudno izgledalo).
Jaz sem imela jeans oblekico do kolen, pa lahkoten nežno roza šal za popestritev in balerinke (nosečka v zadnjem mesecu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]).
Tudi jaz majhnega in živahnega otroka raje ne bi jemala s sabo, ker se zna zadeva kar vleči...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]




buči -> RE: podelite diplom (21.6.2010 20:19:04)

Od moje je sicer že 10 let, tako da ni bilo vprašanja otroci ja ali ne. Ampak jaz prav majhnih ne bi vlekla s seboj. Mi smo bili samo elegantno oblečeni, nobenih večernih oblek, to se mi zdi pretirano.




Stran: [1]