taška30 -> poznavalke mleka, prosim (19.7.2005 20:26:12)
|
Hojla! Prišla sem do odločitve, da kupim umetno mleko, čeprav se polno dojiva. Ker sem včasih odsotna 2-3 uri in imam dovolj teh živčnih vojn s časom (ravno včeraj sem pri zobarju čakala skoraj 2 uri, potem pa obupala, vzela kartico in šla domov, ker nisem imela pred očmi drugega kot lačno dete, s solzicami v očeh), bom kupila škatlo umetnega mleka za take primere. Najbrž je ne bo treba uporabit več kot 1x na cca. 3 tedne, če sploh, pa vseeno...bom bolj mirna, če bo škatla doma, če me razumete.:zmeden: Ker sem na tem področju popoln analfabet, prosim, kaj bi mi priporočale za dojeno 3 mesečno dojenčico, ki nima ne krčev, ne drugih problemov s prebavo? Kakšna je pa razlika med Hipp Pre in Hipp 1? In zakaj stane Hipp cca. 1400, ostale hrane pa 2500-3000 SIT - gledala v Šparu? Pa še nekaj: vem, da bi si ga lahko izčrpala, ampak meni se zdi da nikoli nimam tolko viška - za en cel obrok, saj se mleko dela sproti, pa tud z aventovo črpalko ga ne spravim nič ven, če ni dojka zelooo polna. A ve ga z lahkoto načrpate? Hvala za pomoč, Taška:rozica:
|
|
|
|