Anonimen -> RE: Ljubljanske srake (30.6.2010 15:25:23)
|
Hej hej! Danes nama zal ni uspelo, ker sva do 11 spale [sm=jezicek.gif] No, prvo rudno je spala do 6.30, se nahranila in zraven mene podaljsala. Oh, I love my kid [sm=bravo.gif] Poleg tega pa meni ni glih v tej vrocini za setkati okoli. Ceprav bi za dobro sadno kupo + sladoled tudi opoldansko sonce v tivoliju prezivela [sm=smiley36.gif] NN, ja sling je tisto kar imam jaz. Sleepy wrap. Je tudi aprilcica kupila (ker sem ji priporocila) in ne more prehvalit. Ceprav mi to uporabljamo bolj malo. Tisti pa, ki imate otroke s krci oziroma taksne, ki bi se skoz nosili pa po moje nimate kaj izgubiti s tem. No, tu sem jaz narocila http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok) Tole s kakanjem se pa meni slisi ful grozno. 10 dni... pa rinjenje stvari v ritko. Jaz ji tudi temperature ne bom tako merila. Ker mi je grozno. Ceprav stekam, da ce tako dolgo ne kaka, da sprobas vse. No, glavno, da je zdaj ok. Kdaj greste na morje? Tvoja usesa so boljse? Anajrim, a ti pa kar s kolesom al kaj? A si sprozas? [sm=smiley36.gif] Masha in Petrca ... se malo pa sta vidve na vrsti! Se ze veselita? Tanika, welcome back! Pridi se kaj, saj imas pridnega otroka pa imas cas [sm=smiley1.gif] Al ze naprej studiras? Btw, DV ni specializiral ortopedije, ker ni blo razpisano. Gre na maksilofacialno kirurgijo zdaj. To bo evrov [sm=jezicek.gif] Amazonka, kako je druzinica? Pa tvoj mastitis? Ti si moj heroj. 3 otroci+moz+mastitis+selitev+magisterij ... ni da ni. Ti imas talent!! [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pupa, a je Tarja kaj jokala? Nas caka cepljenje naslednjic pa da se znam pripraviti. Ceprav mislim, da ne bo nic hudega, ker ne bo ocita zraven. On dela bolj paniko kot jaz in dete skupaj [sm=zmeden.gif] Kaj sem pozabila? Ne vem. Moj otrocic spet spi, jaz pa grem delat tiramisu, ker imam se nekaj jajc za porabit. Pa ruma ... potem bo pa Zoja 20 ur spala pa se bom cudila zakaj [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|