tanika1 -> RE: Ljubljanske srake (15.11.2010 11:08:26)
|
Hej! Čist na kratko se javljam po dolgem času, pa sej vidim, da zadnje čase tud ostale niste kej preveč aktivne. No s P sva bla pol še dvakrat v bolnici, ker je spet bruhal, enkrat celo kri. Ma sploh ne vemo zakaj, pol niso več dokazal nobenga virusa, ampak spet je rabil infuzijo. Sej na pediatrični mu je ratala že prvič nastavt, sam pol smo bli pa enkrat v Nm, tam jim je pa ratalo šele desetič, ampak ob tem se ti pa res srce trga, ko ga tko namatrajo, pa on joka, pa še ven te pošljejo, mislilm, pol je mož znoru in končno so pol poklicale anesteziologinjo, da mu je ona nastavla kanal, ne vem zakaj je niso že prej. Pol smo sumil, da bruha zarad alergije, ker je mel nazadnje tud urtike, tko da sm bla pol še jst na dieti, pa na teži ni v enem mescu nič pridobil. Pediatrinja me je prepričvala, da mu moram dat aptamil, ampak bolj ko sem ji govorila da po njem bruha in mu ga tud slučajno ne bom dala, bolj je ona govorila da mu ga moram. Mah bla sem čist razočarana nad njo. Pol sm pa itak nardila po svoje. Samo bolj pogosto sem ga dojila, pa več pila, pa je blo vse vredu.Pa gosto hrano sva začela uvajat spet od začetka, da bi ugotovila na kaj je alergičen. Pol sva ga pa peljala še na Bicom, kjer so rekel, da sploh ni alergičen, ampak nej bi mel še vedno mal virusa v sebi, pol je mel tam še dve terapiji in od takrat je boljše, spet rad je, tud na teži zdej lepo pridobiva. Pa da ne bom samo jamrala, je zelo živahen, tud minuto ni pri miru, že več kot en mesec se plazi nazaj, , kakšen mesec se pa tudi na noge postavlja in ziba naprej in nazaj, pa zdej mu že rata, da se tudi malo naprej premakne, mislim da bo začel vsak čas aktivno kobacat, sam pol ga pa res ne bomo mogl več ustavt. Pa sej je prov tko. Pa čist je navdušen ko vidi dojenčke, ma dve malo mlajši sestrični in je čisto navdušen, ko ju vidi. Nič se šibam učit, dokler še spi, ker bi rada do konca leta diplomirala, upam, da bo ratal. Lepo se mejte
|
|
|
|