Anonimen -> RE: Ljubljanske srake (11.9.2010 21:41:10)
|
Pozdravljene! Kako pa to, da je tudi po dopustih tukaj taksen mir? Ah, sploh ne bom ugibala. Petrca, to je ta vozicek, ki si ga dala na FB? Meni je vsec, ker zgleda, da se na majhno zlozi. Koliko pa stane? Jaz sem malo gledala marele in Maclarni so 220 eur. To je veliko za marelo? Amazonka, a imas ti kaksno sestro? Vceraj sem vidla naso novo sosedo in sem bila prepricana, da si ti. Ista je! (no, enaka) Ampak ima samo eno hcerko in nima moza, torej sem vedela, da nisi ti [sm=smiley36.gif] Masha, saj vem, da ti ni kul, ampak meni je to, da napises, da je kronicno nezadovoljen tako simpaticno. Kako imajo lahko taki majhni otroci ze izoblikovano mnenje o tem kaj jim je vsec in kaj ne in kaj hocejo. Zato jaz glih ne verjamem tistemu, da jih do 6 meseca ne mores razvaditi. Ampak to je ze druga zgodba. Zoja se je zacela smejati pri kaksnih 2 mesecih. Ampak to mislim zavestno. Tako, da te je pogledala in se prav tebi nasmejala. Ne samo meni, tudi drugim mislim. Prej so bili tisti nasmehi bolj socialni, ce mene vprasas. Ker tako se je smejala ze pri 2 tednih. Ampak tisto ni bilo taksno smejanje, kot je zdaj. Cudno sem napisala. Upam, da razumes kaj sem hotela povedati. Nic, grem naprej kosarko gledat. Ful se dogaja [sm=smiley36.gif] Lepo bodite!
|
|
|
|