|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
12.7.2010 10:31:17   
Lun1ca
jaznoseca sem včeraj čist pozabla napisat.. jaz hodim dr. Veingerlu tu v MB user posted image in do zdaj sm še bla vedno zadovolna in upam da bo tako tudi ostalo user posted image

2.2. dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image Pa se nas bo zgleda kar nabralo nekaj user posted image uf maš pa hitro pregled.. no oz. jaz ga mam tak pozno user posted image ampak so dopusti in tak pač je.. user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 176
12.7.2010 11:58:30   
Eva07
Pozdravljene!

Sem vas prebrala in se odločila da se pridružim čveku, čeprav sem hotela še malo počakati,prejšnji teden sem naredila test, pozitiven...jupi, zdaj me je pa kr strah al bo al ne bo, al naj naredim še enega. A ste ve naredile en test in mu 100% zaupale ali več testov. Jaz kr neki čakam in ne morem verjeti da je res, sva se trudila malo manj kot dve leti. Doma pa imam deklico staro skoraj tri letauser posted image .

No se vam pridružujem na klepetu in upam na najboljše. Trenutni znaki, občasna slabost, veeeliiiika utrujenost, boleče prsi,špikanje pa je prenehalo.

Prvi pregled imam 3.8.2010, stara 28, okolica LJ, pdp hm ne vem okrog 15.3.2010, bo bolj znano po pregledu, ker imam ene čudne cikluse nisem čist ziher.

No pa lep pozdrav.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 177
12.7.2010 13:03:05   
BeeBee
Jaaaaaaaaaaz se vam pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sm naredila še enkrat test in je bil ful močn plus user posted image Sem res ful vesela.. Sicer me je malo strah, mam v glavi nonstop čudn scenarij ampak vrjamem,da se bo zdaj končalo drugače kot prvič user posted image

Za pregled se bom ju3 naročila, PDP pa naj bi bil 2.3., sem pa iz štajerskega konca-MB.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 178
12.7.2010 18:02:30   
inia
Jaz sem imela danes ultrazvok. Smo prestavili iz 15 na danes. Se je že videl lepo srček kako utripa.  Naj bi bilo vse ok. Otroček velik 6,5 mm. Danes sem se naročila tudi na nuhalno. Jo imam 18.8.

Drugače me pa te slabosti mučijo kot hudič. Včasih bolj, včasih manj. Na živce mi pa gre, ker trajajo res cel dan. In pa vročeeeeeeeeeeee. Se mi zdi, da se bom včasih kar skuhala.

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 179
12.7.2010 18:46:42   
pikachu
Pozdravljene!
Tudi jaz se vam bi pridružla, če me seveda sprejmete.
Po petih letih truda sem tudi jaz srečka nosečka. Danes sem imela prvi UZ in je bebi velik7,6mm in sem noseča 6t in 5dni. Naslednji pregled imam v petek pri svojem gin. ob 8.00.. Rok pa imam 1.3.2011.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 180
12.7.2010 21:34:06   
2.2.
alo... ej za nosečnice je prepovedano nočno delo

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 181
12.7.2010 21:46:01   
ametist
BeeBee user posted image

, user posted image pikachu, Eva07 in vse ostale novinke, bravo za user posted image . Imamo da srečno pripeljemo tole nosečnost do konca in se čez leto dni pišemo, katera je bolj zaspana user posted image .
Tudi jaz komaj čakam na pregled in upam, da bo vse ok, kajti tole gre trenutno ful bolj v easy kot je bilo prvič. Skoraj nobenih slabosti, ful manj utrujena itd.
Kar se kopanja tiče, mislim da v (nevroči) vodi ob normalnem poteku nosečnosti ne bi smelo biti nič narobe, kar je luštno za mami je v glavnem dobro za fižolčka (brez kakih hudih športov seveda, pa kakšnih surovih rib ali drugega mesa).

No zvečer me pa malo prej pobere kot običajno in kaj doste čez 10 ne zdržim user posted image user posted image user posted image , tako da grem sedaj kar v svet sanj.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 182
12.7.2010 21:47:22   
ametist
Wtf - a kera ve, zakaj mi je prilepilo od Beebee in Pikachu slikce zraven?

(odgovor članu ametist)
Neposredna povezava do sporočila: 183
12.7.2010 21:53:15   
BeeBee
  Ojla babuške.

Jaz sem komaj zdaj začela normalno funkcionirat. :)  Tale vročina je bla čist too much danes in posledično sm bila ko cota user posted image Prav nič nisem mogla nardit, HB za klimo.
Zdaj pa sm našega psa peljala ven in je blo prav fajn ozračje.user posted image user posted image

Sm pa prej ležala na trebuhu.. In auuč joške user posted image Ma, so čist napihnjene in boleče, samo da se jih dotaknem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ametist

Wtf - a kera ve, zakaj mi je prilepilo od Beebee in Pikachu slikce zraven?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najbrž zato, ker si nick direktno kopirala? copy, paste... user posted image

ametist nočka. :)

pikachu dobrodošla!

inia oo.. frajerka si že srčka vidla user posted image Super,da je vse vredu in čestitke za uspešn pregled. Slabosti pa bodo že minile.. Zdaj te one opozarjajo na malega pikca, čez nekaj časa pa te bo že buši.user posted image

< Sporočilo je popravil BeeBee -- 12.7.2010 21:56:23 >

(odgovor članu ametist)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.7.2010 9:56:59   
Anonimen
Takole na hitro sem vas preletela, inia čestitam za srčka. Mi smo se sinoči vrnili iz morja... kjer je bilo super, samo slabouser posted image , predvsem zvečeruser posted image , enkrat sem tudi bruhala - po 9 letih, kolikor bo star mlajši sine... No drugače čez dan je blo pa ok , jaz glede kopanja nisem komplicirala, mi je pa pasalo kopalke preoblačit , da nisem imela mokrih, pa intimne robčke sem skozi vlačla za sabouser posted image
No danes ob 11.30 pa pregled, ful me je strah , držite pesti da bo vse ok, po mojih izračunih bi naj bilauser posted image skoraj 7. tednov, tak da bi se moglo kaj videt.
Se oglasim potem ...
Lepo mi bodite
user posted image

(odgovor članu BeeBee)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
13.7.2010 10:03:16   
Lun1ca
Dobro jutro punce user posted image

Prvo user posted image user posted image user posted image user posted image za vse novo pridružene in da bomo vse lepo pridno in brez problemčkov grele naše pikice, da bojo do marca veliki in zdravi user posted image , ki nas bojo razveselili user posted image user posted image user posted image user posted image

No danes pa menda ne bo take vročine.. mal več oblačkov vidim vuni, pa se mi zdi, da se kar prileže.. včeraj je res blo nevzdržno.

Še celo meni je včeraj zvečer blo slabo user posted image zdaj pa ne vem al je vzrok bla user posted image al pa vročina user posted image No danes sem že ok in še kar nobenih hujših problemov razen bolečih prsi. No in seveda so se kr povečale.. Namreč v petek grema z dragim na morje in še dobro da sem si probala kopalke kak so mi prav.. no seveda mi niso.. zgorni del si lahko glih na nos dam. Tak da ja bo treba pred odhodom še nove kopalke nabavit user posted image pa tut kak modrček.

Joj kje je še moj pregled user posted image točno čez 1 mesec ga šele mam user posted image no pa sej menda bo hitro minlo zdaj ko grem še na morje pa tak user posted image

user posted image držimo pesti user posted image itak pa bo vse ok, se ni nič za bat boš vidla user posted image
Sporoči kak je blo..

Tak zdaj pa šibam v trgovino po skuto pa kislo smetano.. mi je mami glih prinesla domače marelične knedle in jih mam velik raje s skuto ko z drobtinami. Prav sline se mi že cedijo!! user posted image

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 13.7.2010 10:05:18 >

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 186
13.7.2010 10:14:43   
aischa1
Anonimnauser posted image  srečno danes na pregledu in nič ne skrbi boš vidla da bom vse v redu in bomo prišle sedaj obe dve do konca.Pa javi se kako si opravla pa da izvemo veselo novico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 187
13.7.2010 10:24:49   
Anonimen
Anonimna  srečno danes na pregledu in nič ne skrbi boš vidla da bom vse v redu in bomo prišle sedaj obe dve do konca.Pa javi se kako si opravla pa da izvemo veselo novico.

Iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

(odgovor članu aischa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
13.7.2010 10:41:25   
aischa1
Anonimnauser posted image bo vse v redu boš vidla.Ti držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
13.7.2010 10:59:01   
2.2.
anonimna tudi jaz ti želim , da pregled opraviš vse v najboljšem;

jaz sem pa dala danes prvo nočno čez in moram priznat da me je tako špikalo tam doli-da lahko samo upam da bo vse v redu. namreč imam težko delo cca 20kg in gor težko dvigovanje, pa še sama delam-me je kar malo strah a nebi rada prej tečnarila, ker je gužva v službi in nima kdo zdaj delat nas je full malo. drugač pa sem kar v redu mi je res kar malo čidno ko mi ni nič slabo ker v 1. nose. sem nonstop bruhala sem spila 1dc vode in je šlo ven ...

zdaj pa kuhat kosilo potem moram še likat in pospravit in v službo.
anonimna ti pa čim prej javi kako si opravila pregled

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 190
13.7.2010 11:08:45   
Anonimen
Pozdravljene!

Da se še jaz malo javim ... poroka je bila super, če odštejem par hudih trenutkov vmes, ko mi je bilo tako slabo, da nisem več nič mogla ... Najbolj me je bilo strah, da mi kje na magistratu postane slabo, ampak na srečo mi je bilo vsaj to prizanešeno user posted image
Drugače pa res ... super poroka, super družba user posted image

Slabosti pa ... mož mi je rekel, da me bo peljal na infuzijo .. slabo cel dan, pojem skoraj nič ne ... silim se sicer s pitjem, ampak tudi to gre hitro ven user posted image V četrtek imam pregled in upam, da je vse ok ...  se pa malo bojim, da me bo poslala v kakšno bolnico user posted image
Prsi so tudi napete, boleče, večje ... mojega kar odganjam stran, ker tak bolijo user posted image

Pozdravljene vse nove, vsem, ki ste že videle svoje pikice pa čestitam!

Lep, ne prevroč, dan!

(odgovor članu 2.2.)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
13.7.2010 11:33:43   
Eva07
Živjo!

Inia super za user posted image , komaj čakam. anonimna user posted image držim pesti, zdajle boš vsak čas zagledala svojo pikicouser posted image .

2.2. jah ta je pa kr huda 20 kg dvigovanja, jaz si svoje deklice ne upam dvigovat 16 kg, sam jst sem itak vsa prestrašena ( predhodne slabe izkušnje).

Se mi pa danes tako vrti, pa prsi bolijo, da bi najraje kr naga okol hodila, ker me moti modrc, majčka vse. Zjutraj me je še v križu tako čudno bolelo kot pred menstruacijo ampak je HB minilo. Bi pa samo jedla jedla jedla, moram kar pazit, če ne bo uhuhu kg se nabralo.

Kako ste pa kaj ve ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
13.7.2010 12:14:21   
inia
user posted image  držim pesti....in čimprej potem javi kako in kaj

Joj kopalke..ta problem imam tud jaz...vsi moderci pol premajhni...sem se včeraj skoraj zjokala..zdaj si morem kupit vsaj dvojne, da si jih lahko preoblačim....že tako ne najdem nič pametnega, ker morem zgornji in spodnji del posebej kupiti...

Anonimna...upam, da ne potrebe po bolnici...piti bi res morala, ampak te razumem, ker meni tkao ne paše niti pit..jem tisto kar je že nuja...pa sem se vseeno zredila 2 kg..kako je to mogoče se mi še sanja ne

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 193
13.7.2010 13:49:38   
Anonimen
vse je ok, srček zelo lepo viden, plodek tudi, naj bi bila,,lepa nosečnost,, trenutno sem na dopustu , nato pa grem v bolniško , glede na dva ss, pa čuvat se, pa dabroston, v glavnem samo 33 tednov še mineuser posted image , sem pa potolažena sta bile in sestra in zdravnica zlati , ker sem očitno zgledala cela prestrašenauser posted image .
Aja pa odrečt se spolnim o. še študiram kako naj možeka potolažim user posted image user posted image ....

Aja zdravnica je rekla da je zelo lepo viden obroček ali prstan , kaj bi to bilouser posted image ...
user posted image

(odgovor članu inia)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
13.7.2010 13:54:42   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vse je ok, srček zelo lepo viden, plodek tudi, naj bi bila,,lepa nosečnost,, trenutno sem na dopustu , nato pa grem v bolniško , glede na dva ss, pa čuvat se, pa dabroston, v glavnem samo 33 tednov še mineuser posted image , sem pa potolažena sta bile in sestra in zdravnica zlati , ker sem očitno zgledala cela prestrašenauser posted image .
Aja pa odrečt se spolnim o. še študiram kako naj možeka potolažim user posted image user posted image ....

Aja zdravnica je rekla da je zelo lepo viden obroček ali prstan , kaj bi to bilouser posted image ...
user posted image

punca moja iskrene čestitke, želim ti prelepi marec mogoče že februar in drži se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še malo pikapolonic za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem čakala na tvoje novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
13.7.2010 13:55:41   
aischa1
Anonimnauser posted image super,da je vse v redu vidiš sem ti rekla da bo.da ne skrbi.Je pomagalo da sem držala pestke sedaj pa  lepo počivat in čuvat svojo malo pikico.Kaj si dobila kakšno slikico?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
13.7.2010 13:58:19   
2.2.
user posted image user posted image user posted image super anonimana na odlične rezultate, zdaj držat pesti še za vse nas ki nas še čaka 1. pregled. 

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 197
13.7.2010 14:10:48   
tanjusi
aischa in nadkauser posted image user posted image user posted image

mam slikico samo ne vem če bi jo lepla gor, oz. je ne znamuser posted image

Seveda držim pesti za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image , če jih boste ve zameuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 198
13.7.2010 14:11:47   
Anonimen
ja zdaj sem pa zmagala user posted image , pa saj ni važno
user posted image

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
13.7.2010 14:17:43   
aischa1
Sevea bom držala pestke zate in to močno.Slikico daš gor tako da slikaš f telefonom greš na shrani si prekopiraš link za forum in daš na ringaraja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?