|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
3.8.2010 16:22:52   
rožica86
jaz sem kajenje full zmanjšala, s škatle na 5 cigaret na dan, sam sem slišala, da ni fajn čist umaknit kajenje na stran, sploh, če full dog časa kadiš...
Šok pa te fore...
Aja, pa iz mal močnejših sem šla na čist minimalne...

apetit mam super, kr ne morm vrjet

Krči - hvala vsem, ki ste mi povedale, da je to normalno... (pa sem tud jaz mislila, da bo za 9m mira)

G. v Domžalah sem pri dr Lomšek, sem nareč ena izmed tistih nesrečnic, ki so bile prej pri dr. Šelih.

user posted image JUHUHU, paše mi... pravjo če paše, pa ti posebi ne prepovejo lahk..., sicer pa sva nežno, pa z majhno brzino...
pa še moj me gleda k porcelanasto punčko, pa nič kj full ne upa... komi sem ga prepričala, da lahk, k sem mu članke kopirala z netauser posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 776
3.8.2010 16:22:52   
rožica86
jaz sem kajenje full zmanjšala, s škatle na 5 cigaret na dan, sam sem slišala, da ni fajn čist umaknit kajenje na stran, sploh, če full dog časa kadiš...
Šok pa te fore...
Aja, pa iz mal močnejših sem šla na čist minimalne...

apetit mam super, kr ne morm vrjet

Krči - hvala vsem, ki ste mi povedale, da je to normalno... (pa sem tud jaz mislila, da bo za 9m mira)

G. v Domžalah sem pri dr Lomšek, sem nareč ena izmed tistih nesrečnic, ki so bile prej pri dr. Šelih.

user posted image JUHUHU, paše mi... pravjo če paše, pa ti posebi ne prepovejo lahk..., sicer pa sva nežno, pa z majhno brzino...
pa še moj me gleda k porcelanasto punčko, pa nič kj full ne upa... komi sem ga prepričala, da lahk, k sem mu članke kopirala z netauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 777
3.8.2010 16:56:51   
tanjusi
rožica 86 a veš kaj me zanima, kako ti rata da so tvoji posti vedno podvojeni, saj ne da bi me motlo, samo sem pač radovedna kako ti to rata?

Aja punce nekaj sem se spomnila... ali je katera že poskusila določit spol z verižico in prstanom ns trebuhu (zlata verižica in prstan) Če se prstan začne vrtet v krogu je deklica , če pa riše črto pa fantek... ne vem če je kaj na tem je pa zanimivo, če pa stvar poskusiš na roki( tam ko so žile nad dlanjouser posted image ) ti pa pokaže nosečnosti, ki so že bile...Zanimiva fora.
Meni zdajvztrajno kaže deklicouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 778
3.8.2010 18:02:29   
lananai
tanjusi, jst sem tole z verižico probala enkrat davno nazaj, ampak se ne spomnim rezultata. Meni je bilo rečeno, da pokaže tudi bodoče otroke. Evo, grem probat zdej. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 779
3.8.2010 18:05:12   
rožica86
pojma nimam zakaj... sem najprej mislila, da sam men tko kaže, sam zdej vidm da ni tko....user posted image
jaz specialc... normalno dam odgovori, potrdim sporočilo in potem grem gledat, čirule čarule pa sta spet dva... se opravičujem, ampak res ne vem kaj je narobe....user posted image

aja, jaz sem poskusla lunarni koledar za določitev spola, mi tudi pride deklica....user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 780
3.8.2010 18:05:12   
rožica86
pojma nimam zakaj... sem najprej mislila, da sam men tko kaže, sam zdej vidm da ni tko....user posted image
jaz specialc... normalno dam odgovori, potrdim sporočilo in potem grem gledat, čirule čarule pa sta spet dva... se opravičujem, ampak res ne vem kaj je narobe....user posted image

aja, jaz sem poskusla lunarni koledar za določitev spola, mi tudi pride deklica....user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 781
3.8.2010 18:07:46   
lananai
Nič pametnega ne pokaže. Kar pri miru stoji. Po mojem sploh nisem noseča. user posted image Pa doma naj bi fantka imeli. Tko da sploh ne verjamem več. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 782
3.8.2010 18:14:17   
lananai
rožica, si tole gledala?

http://www.kofetek.com/content/view/48/272/

Nam je v prvo napovedalo prav in tudi v drugo nam kaže punčko. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 783
3.8.2010 18:16:53   
lananai
Tule je še en, ki kaže prav dugače... user posted image

http://www.pozitivke.net/article.php/20060803230254142

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 784
3.8.2010 18:32:01   
rožica86
meni tudi kaže zadnji čisto drugače, lahk je pa tudi tako, da jaz nisem dobr zastopla tole....
sem zadnje čase prav nerodna...
bejbe, pa vi veste, kdaj je bila spočeta vaša pikica.... jaz točno vem, pa ne zarad filinga tak ko ene pravjo....
sva se sam takrat spravla to počet v ovulaciji, tak da ni dileme...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 785
3.8.2010 18:32:02   
rožica86
meni tudi kaže zadnji čisto drugače, lahk je pa tudi tako, da jaz nisem dobr zastopla tole....
sem zadnje čase prav nerodna...
bejbe, pa vi veste, kdaj je bila spočeta vaša pikica.... jaz točno vem, pa ne zarad filinga tak ko ene pravjo....
sva se sam takrat spravla to počet v ovulaciji, tak da ni dileme...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 786
3.8.2010 18:59:26   
Poli_H
lananai vso srečo jutri! boš videla, kolk ti bo pa zdaj čas hitro mineval... uf user posted image  pa glej tak - imaš srečo, da imaš kam za it po letu in pol user posted image  tako da user posted image  da bo vse ok...

barvanje las ??? ali ve katera? imam kratko frizuro in se barvam že xx let. No, ker grem 21.8. v Makedoniji na poroko, moram nekak izgledat. In sem za ju3 pri frizerki naročena. In sedaj vprašanje - barvanje las JA ali NE? za nasvete in izkušnje thanx...

V MB kr poka in poka po nebu, tako da se skrivamo doma na toplem user posted image  lep večer vsem user posted image

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 787
3.8.2010 19:18:40   
rožica86
probi...
ena moja kolegica se je tut skoz barvala z enako barvo, ampak je v nosečnosti prjel mal drgačni odtenek....

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 788
3.8.2010 19:18:40   
rožica86
probi...
ena moja kolegica se je tut skoz barvala z enako barvo, ampak je v nosečnosti prjel mal drgačni odtenek....

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 789
3.8.2010 19:56:45   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: rožica86

user posted image  

zakaj nesrečnic? Jaz sem tudi sedaj pri dr.Lomšakovi, ali si že imela prvi pregled? Jaz namreč sploh še nisem bila pri njej user posted image  Moj prvi pregled je naslednji ponedeljek.

Drugače je pa danes že drugi dan, da mi ni slabo. Vsekakor se mi je pa totalno zagnusilo bučno olje, ki sem ga imela prej najrajši. Mi pa neprestano paše mesek, sploh piščanec. Jem res tisto, kar mi paše tudi ob 9h zvečer.

Glede trebuščka pa zjutraj se nič ne vidi, popoldne je pa tako kot bi bila tik pred menstro, ful napet trebuh. 

Aja pa ravno danes sem bila pri frizerju na barvanju, ker grem v soboto na poroko. Je ful lepo prijel, pa še nič ni smrdelo pa amoniaku. 

< Sporočilo je popravil SaMaa -- 3.8.2010 19:59:46 >

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 790
3.8.2010 20:01:39   
lananai
Jst za barvanje las ne vidim ovir. Jst se bom tudi. Sem se hotlapred odhodom delat, pa ne bo zneslo. user posted image

Mi smo za prvič vedeli točno, kdaj smo naredili tamalo, ker je moj samo 1x not spustil. Zdaj morm pa še počakat, da grem do svojega G. Sva bila med O kar pridna, tko da... kdo ve... user posted image

Mogoče katera ve, kdaj naj bi test pokazal + oz. koliko dni po spočetju? Meni je rahel plusek pokazalo 2 dni pred predvidenim prihodom user posted image . Ampak tako rahel, da sem ga najbrž samo jst vidla. user posted image Točno na dan je bil že bolj viden, ampak še ne premočen. Kak teden po tem sem delala še 1x in je pokazalo takoj in ful močno.

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 791
3.8.2010 20:03:54   
SaMaa
Jaz sem prvi test naredila, ko bi morala dobiti M, drugega pa naslednji dan in obakrat je bil +. Sem pa "čutila" kdaj naj bi bil otrok spočet, ker mi je nenormalno ščemelo v trebuhu user posted image user posted image . Me pa prav zanima, koliko so kaj točne napovedi glede spola otroka??

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 792
3.8.2010 20:07:48   
tanjusi
Meni je digitalni cb pokazal + 4 dni pred predvideno user posted image ... Kdaj smo pa nardili pa nisem čisto prepričana, delal sem sicer o teste ampak ravno na dan o nismo , tak da je blo najbrž kak dan prejuser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 793
3.8.2010 20:10:44   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Jaz sem prvi test naredila, ko bi morala dobiti M, drugega pa naslednji dan in obakrat je bil +. Sem pa "čutila" kdaj naj bi bil otrok spočet, ker mi je nenormalno ščemelo v trebuhu user posted image user posted image . Me pa prav zanima, koliko so kaj točne napovedi glede spola otroka??

A te je user posted image požgačkal? user posted image user posted image
Meni je bilo pa eno noč slabo, sem se prav zbudila. Sem pomislila, da bi lahko bil to znak, da je user posted image spočet. Ampak nimam pojma, katera noč je to bila.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 794
3.8.2010 20:11:36   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Meni je digitalni cb pokazal + 4 dni pred predvideno user posted image ... Kdaj smo pa nardili pa nisem čisto prepričana, delal sem sicer o teste ampak ravno na dan o nismo , tak da je blo najbrž kak dan prejuser posted image user posted image

In kdaj imaš določen PDP? Enako kot si ga izračunala sama, prej ali kasneje?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 795
3.8.2010 20:14:15   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

A te je user posted image požgačkal? user posted image user posted image

Ja očitno so me sememčeca zgačkala user posted image user posted image user posted image  se vsakič prav nasmejim, ko se spomnim na to user posted image

Jaz sem si PDP izračunala glede na prvi dan zadnje M., me pa zanima kaj bo G rekla v ponedeljek.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 796
3.8.2010 20:40:53   
tanjusi
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Meni je digitalni cb pokazal + 4 dni pred predvideno ... Kdaj smo pa nardili pa nisem čisto prepričana, delal sem sicer o teste ampak ravno na dan o nismo , tak da je blo najbrž kak dan prej

In kdaj imaš določen PDP? Enako kot si ga izračunala sama, prej ali kasneje?

Na prvem pregledu je bil plod velik točno glede na menstruacijo, na drugem je pa bil plodek večji za dva dni glede nauser posted image ...tk da ne vemuser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 797
3.8.2010 21:21:23   
rožica86

user posted image  

zakaj nesrečnic? Jaz sem tudi sedaj pri dr.Lomšakovi, ali si že imela prvi pregled? Jaz namreč sploh še nisem bila pri njej user posted image  Moj prvi pregled je naslednji ponedeljek.

Drugače je pa danes že drugi dan, da mi ni slabo. Vsekakor se mi je pa totalno zagnusilo bučno olje, ki sem ga imela prej najrajši. Mi pa neprestano paše mesek, sploh piščanec. Jem res tisto, kar mi paše tudi ob 9h zvečer.

Glede trebuščka pa zjutraj se nič ne vidi, popoldne je pa tako kot bi bila tik pred menstro, ful napet trebuh. 

Aja pa ravno danes sem bila pri frizerju na barvanju, ker grem v soboto na poroko. Je ful lepo prijel, pa še nič ni smrdelo pa amoniaku. 

ne nesrečnica, sam full sem iskala g. pol čez en cajt sem šele zvedla, da sprejema dr. Lomšek... je pa full tiha ženska, pa zelo štručko za rizične primere, baje da obvlada... nepotrjene inf., sem sam slišala...

ane da se že vidi trebušček????!!! men se...user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 798
3.8.2010 21:21:23   
rožica86

user posted image  

ne nesrečnica, sam full sem iskala g. pol čez en cajt sem šele zvedla, da sprejema dr. Lomšek... je pa full tiha ženska, pa zelo štručko za rizične primere, baje da obvlada... nepotrjene inf., sem sam slišala...

ane da se že vidi trebušček????!!! men se...user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 799
3.8.2010 21:23:52   
slama
Čer user posted image ,

sem takoj poskusla s prstanom nad trebuhom. In se takoj začne zibat gor in dol. Se pravi bo user posted image . Tudi kitajci pravjo, da bo fantek. V prvo so imeli tudi prav, ko so user posted image  napovedali. Kaj pa bo zdaj bo pa jasno na NS, če dete ne bo preveč sramežljivo.

Lananai: pozitiven rezultat je odvisen tudi od testa (po izkušnjah), ki ga uporabljaš. Jaz sem naredila en teden po ovulaciji First Sign, ki naj bi zaznal najmanjšo količino nosečniškega hormona (piše da je rezultat lahko pozitiven tudi 4 dni po odnosu), pa je pokazalo -. Potem sem naredila CB na dan izostanka menstruacije, pa je bil komaj viden +. Čez 3 dni sem naredila še enkrat FS pa se je takoj pokazal +.
Tko, da mislim, da je od posameznice je odvisno, kako telo reagira, koliko hormoni delajo.

Tole naše drugo dete je bilo načrtovano, zato smo pridno user posted image  na dva dni. Imam pa občutek, da je bil zadetek v polno, kar na dan ovulacije. Nisem čutila ščemenja kot SaMaa, ampak je bolj deloval šesti čut.
Za ta prvo pa točno vem kdaj. Bilo je eno in edino user posted image v tistem mesecu, saj sva bila polno zaposlena z delom na hiši. user posted image  Skrata, bila sva resnično produktivna.

Drugače pa se tale dež kar prileže. Pri nas ni bilo hujših nalivov, samo kratka nevihta, zdaj pa še zmerno pada. Prijetni pogoji za spanje user posted image .
Čaka me še nekaj posode, potem pa skok v posteljo.

Nočko user posted image

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.