|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
1.8.2010 9:50:38   
rožica86
Pozdravljene!!!
Zdej sem se pa še jaz mal opogumla, ... stara sem 23,7 let, prvič noseča (7. tednov pa 4 dni).
V oktobru se z mojim poročiva, pa sva rekla bova probala. Vsi najini prijatelji so imeli neke probleme z zanositvijo, nama pa kr rata... mal sva presenečena. Zdej pa mam jaz neke strahove take in drugačne, kaj če gre vse naprej, a sploh prav jem, sem kaj pozabila, komu naj vse to povem, a sploh lahk povem... A je bilo z vami k ste že imele kakšno nosečnost skozi tudi tako??

Če zmedeno delujem... taka sem, da najlažje stvari znam zakomplicirat user posted image ...
Z mojim sva kljub presenečenjuuser posted image zelllloooo vesela...
prvi pregled mam 9.8. ns pa 7.9. in upam, da bo vse vse vse vse zello vredu....

Čisto sem napihnjena, utrujena(zelo), mam drisko, pridobila 1,5 kg, slabo mi ni.... user posted image user posted image user posted image user posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 701
1.8.2010 9:50:38   
rožica86
Pozdravljene!!!
Zdej sem se pa še jaz mal opogumla, ... stara sem 23,7 let, prvič noseča (7. tednov pa 4 dni).
V oktobru se z mojim poročiva, pa sva rekla bova probala. Vsi najini prijatelji so imeli neke probleme z zanositvijo, nama pa kr rata... mal sva presenečena. Zdej pa mam jaz neke strahove take in drugačne, kaj če gre vse naprej, a sploh prav jem, sem kaj pozabila, komu naj vse to povem, a sploh lahk povem... A je bilo z vami k ste že imele kakšno nosečnost skozi tudi tako??

Če zmedeno delujem... taka sem, da najlažje stvari znam zakomplicirat user posted image ...
Z mojim sva kljub presenečenjuuser posted image zelllloooo vesela...
prvi pregled mam 9.8. ns pa 7.9. in upam, da bo vse vse vse vse zello vredu....

Čisto sem napihnjena, utrujena(zelo), mam drisko, pridobila 1,5 kg, slabo mi ni.... user posted image user posted image user posted image user posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 702
1.8.2010 9:57:50   
mija75
ojla punce,
beebee držim pesti, da bo vse ok s pikicama.user posted image user posted image
Jaz niti nimam časa razmišljat, da bi bilo kaj narobe, ker mi je nonstop slabo in vse zbruham kar pojem user posted image . Groza, najhujše je v službi, komaj zdržim...

A ima še katera take slabosti, al je to res, da je pri dvojčkih hujše.

Uživajte v sončku danes in pazite na pikice....

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 703
1.8.2010 12:59:46   
Poli_H
bee bee in 2.2. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image  prst gor da bo vse OK!!! verjetno ste v bolnici, vedite da mislimo na vas in vaše pikice! Pa javite se čim prej!!!
V tolažbo, vsakič ko me zaskrbi, se spomnim... Moja prijateljica je sedaj v 5. mesecu. Do 14. tedna je 3x prav krvavela, 3x bla v bolnici, pa ji niso nič ugotovili. Vzrok: ker je plod zelo zelo spodaj. Hoče "pobegnit", pa se ne vdamo user posted image  Je pa tut nonstop bruhala, nonstop. Je dobivala tudi infuzije. In kot sem rekla, je sedaj v 2. polovici 5. meseca in bebe lepo raste.
Toliko za vzpodbudo, jasno, ko zakrvavite, takoj v bolnico, ampak - vse se lahko lepo konča, po 9ih mesecih!!! user posted image
drugače pa sem jaz že pred 4 tedni odkrila da sem šla za 2kg gor, zdaj pa to držim. Nič ne bruham, tu pa tam malo slabo, jem pa dobesedno kaj se mi zlušta (včasih bi kr 2 zrezka maznila, včasih pa povohat ne morem mesa) user posted image  No, so pa vsi okoli mene zelo uvidevni... Je še mama rekla: Kar nosečka želi, to dobi user posted image  Tako da se malo pa pustim razvajat user posted image
Punce, lepo sončno nedeljo vam želim, uživajte, razvajajte se, cartajte se!!!

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 704
1.8.2010 13:39:12   
lananai

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
pikachu, 1user posted image , 0user posted image04.08. ns, kraj

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., 20.08.,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , np, 17.08, sg user posted image

4.3.11
5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 11.08, 01.09., CE user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ

7.3.11
emilija2008, 2user posted image , 1user posted image , 02.08., ns, kraj
netopirček, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

8.3.11
Poli_H, 27 let, 2user posted image , 0user posted image , 05.08., 31.08., MB
žabica_, 2 , 1 , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 10.08. 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
lina10, 2user posted image , 1user posted image , np, ns, kraj

11.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 06.08., ns, Mb
5ra8, 29 let, 2. user posted image , user posted image , 11.08., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image

12.3.11
SaMaa, ? user posted image , ? user posted image , 09.08., ns, kraj

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
14.3.11
Lun1ca, 1user posted image , 0user posted image , 13.08., ns, Mb
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , 2873.08. ns,  okolica LJ

16.3.11
17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, ns, kraj
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško

18.3.11

19.3.11

20.3.11

21.3.11
 slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 13.08., ns, okolica LJ 
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 2.9, LJ
2.2., 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , np, ns, kraj

22.3.11
thunder, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 10.08., ns, kraj

23.3.11

24.3.11

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1user posted image , 09.08., NS, kraj

27.3.11

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., NS, MB

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
*ava*
, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 20.08., kraj
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0 user posted image , 09.08., 07.09., kraj

SKUPAJ user posted image  = 43 user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 705
1.8.2010 13:45:58   
lananai
Dober dan in lepo sončno nedeljo vsem.

rožica86, lep pozdrav in dobrodošla. Mogoče že veš PDP? Zaenkrat sem te napisala kar na konec seznama. Ti povem, da imam doma že eno punčko, tko da je tole zame druga nosečnost. In v prvo nisem nič komplicirala in paničarila, v drugo pa tud ne bom. Vse bo OK. Ne razmišljaj negativno, samo veselje in veselje. Tako boš lahko vesela in zdrava nosečka, ki bo srečno zvozila do konca. Če bi slučajno šlo kaj narobe, imamo zdravnike, ki se spoznajo na svoj poklic in dajo vse od sebe. Ne moreš se pa zavijat v vato in stalno na slabo mislit, ker user posted image v trebuščku točno čuti, če je mamica srečna in zadovoljna ali pa žalostna in preplašena. Uživaj teh 9 mesecev, naj bodo čudoviti, božaj trebuščka in se veseli prvega joka svojega user posted image . Ni druge, kot da do marca tule klepetamo, potem pa na temi "naš dojenček". user posted image

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 706
1.8.2010 14:08:51   
2.2.
evo da se vam javim-tokrat zadnjič na tej temi. moji pikici ni bilo pomoči sem potem že doma splavila in včerah šla še na čiščenje v P ker se ni dokraja ščistilo. sem pa takoj klicala vP ko so se začela krvavitve in mi je rekla naj počakam doma. itak sem pa slišala da vnm P itak takoj te ščistijo vsaj tako je bilo kar v nekaj primerih do 15 t nosečnosti. in vsaka je rekla da drugič bo raje počakala doma da vidi kako in kaj. no meni se je itak vse hitro odvijalo. tako da zdaj imam  teden bolniške in en mesec malo pavze potem pa jovo na novo. no ostalim nosečkam čim manj problemov in veliko lepih trenutkov v nosečnosti

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 707
1.8.2010 14:59:53   
naja17
Oooooo 2.2. user posted image user posted image .... velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pozitivnih misli in pozitivne energije, da se čim prej pocajtaš... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 708
1.8.2010 15:35:12   
*ava*
rožica86 dobrodošla...
jaz sem stara 25 in imam doma hčerko 2 leti,tako,da sem 1.nosečnost preživaljala v istih letih kot ti:))nič ne komplicirat in se prepusti tem prečudovitim trenutkom prvo kot nosečka in ko boš imela trebušček se ga nauživaj,ker pol ga boš pogrešala... in nato kot najlepši poklic, ki obstaja na svetu" mamice".....jej vse,ne glej na linijo,in ne paničarit....vem,da po vsem tem kar se tu dogaja je mal težko,tudi jaz sem presenečena koliko punc krvavi in ima splave,nikoli si ne bi mislila...ali se samo meni zdi to tako pogosto ali smo slučajno lih marčovke tako nesrečne???upajmo,da bo vse ok in glavo pokonciuser posted image
komaj čakam trebušček....user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 709
1.8.2010 17:00:11   
netopirček
2.2 user posted image grozno! upam, da boš čimboljše predelala to izkušnjo.... veliko sreče za v prihodnje, za srečo pa enega user posted image ! upam, da boš čimprej čvekala na forumih o pričakovanju  user posted image !

lananai: imaš popolnoma prav! samo pozitvne misli in ideje, pa bo...

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu *ava*)
Neposredna povezava do sporočila: 710
1.8.2010 18:52:42   
Lun1ca
2.2. user posted image user posted image ampak tak ko si rekla.. 1 mesec pavze pa dalje.. je treba glavo pokonci držat in iti naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

BeeBee upam da si ok. Tudi za tebe in tvoji pikici user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa kar dobro držim. Danes mi je sicer že cel dan po malem slabo, ampak bruhanj nič ni. Še.. user posted image utrujena sem pa kot vedno zadne čase user posted image Najraje bi kar prespala cel dan.

rožica86 dobrodošla! In nič skrbet.. vsako je kdaj pa kdaj strah.. tudi jaz se kdaj vprašam "pa saj bom zmogla a ne?!" Sem še pa malo mlajša od tebe user posted image

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 711
1.8.2010 21:21:36   
lananai
2.2. user posted image user posted image user posted image , vašemu pikecu ni bilo namenjeno. Pa po bolniški v nove boje. Srečno. user posted image

Eno vprašanje... iščem tole knjigo za dojenčka:

http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_1149_mama02_To_sem_jaz

Mogoče katera ve, kje bi se jo dalo dobit, ali so že šle iz prodaje? Za našo prvo user posted image smo jo imeli, nam je ful fajn in bi za drugega user posted image radi imeli enako.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 712
1.8.2010 21:57:55   
nina42
2.2. Drži se user posted image in velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v prihodnje.

Rožica 86 hehe na isti dan imava prvi pregled in nuhalno svetlino tudi user posted image Jaz grem v Dravlje na nuhalno, pa ti?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 713
1.8.2010 22:17:27   
jaznoseca
2.2. user posted image user posted image  hudo mi je zate. Upam, da se psihično čimprej pobereš in takoj ko boš čutila, da je prav pogumno naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.

rožica86 dobrodošlauser posted image .

poli h tudi jaz se pridružujem tvojemu mnenju - pozitivno naprej in naj nas čim bolj razvajajo user posted image .

ava mislim, da ni le pri našem mesecu tolko krvavitev in problemov, tega je dandanes ogromno. Samo vse pač ne napišejo.... Jas sem tudi do svojega 10 tedna prejšnje nosečnosti sledila forumu septembrk in si na tiho mislila, da se bom pridružila po NS, evo pa sem doživela ss v 10 tednu. Nič nisem pisala, sem pa na drugih forumih zasledila ogromno podobnih zgodb...

Ampak zdaj sem pozitivna - verjamem v našega malega borca. In enako želim vsem vam souser posted image  - pozitivno v vsak nov danuser posted image .

lananai pojma nimam za tole knjigico - zgleda zanimivo. A prek neta se ne da naročit?

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 714
1.8.2010 22:19:47   
nina42
Ste že kaj razmišljale o vozičkih? Jaz jih skoz gledam po mestu pri mimoidočih mamicah in na netu user posted image user posted image user posted image
Všeč so mi predvsem Maxi-Cosi Mura, Jane Slalom Reverse pro in Bebe Confort High Trek. A že ima katera katerega izmed teh vozičkov?

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 715
1.8.2010 22:54:26   
_ella_
Za High Treka sem same dobre stvari slišala.

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 716
2.8.2010 7:59:21   
Poli_H
jutro nosečke srečke!!!
2.2. žal mi je... ampak narava sama izloči, verjetno bolje prej kot pozneje. Ti pa seveda držim pesti za nove borbe!!! pa srečno!
bee bee oglasi se nam kaj...
vozički too soon... bom vsaj do 14. tedna počakala, preden začnem sploh razmišljat o tem in onem...
Drage user posted image , držite se, pobožajte bušije ki že pridno rastejo, uživajte v čudovitem dnevu user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 717
2.8.2010 8:33:50   
tanjusi
Tudi jaz še ne študiram na vozičke in podobne stvari, če bo vse teklo kot mora, konec leta, pa tudi vsa druga oprema pride takrat na vrsto... Drugače pa vikend mi je minil super...Bila sem na pikniku in res super vzdušje, sicer so me malo čudno gledali zakaj hodim v avto počivat, ampak nisem hotla nič kaj povedat bojo že zvedli ko bo čas, res sem bla še kar utrujena, ampak to odtehta tisto pozitivno vzdušje in dobro voljo... pa še čist ok je blo , v petek sem še imela ene krvave nitke enkrat v izcedku, ampak čez vikend vse čistouser posted image ... predvidevam da je bilo to od vaginalitet, ki so res ogromne in grobih oblik....
V glavnem jaz sem pozitivna in ostanite tudi ve...
Predlagam da se pod seznam napiše da je z nami bila tudi...., tako imajo po drugih temah...
Čuvajte se....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 718
2.8.2010 9:07:19   
lananai
Jst sem knjigico naročila včeri v BC. Bomo vidli, če jo imajo na zalogi. Sem pa v LJ gledala po raznih knjigarnah in je niso imeli nikjer. Je pa to neka izdaja revije Mama in mi je fajn, ker je res dosti za napisat noter. Pa narejena je tko, kot da dojenček sprašuje. Npr. "Mami, povej mi, kaj je rekla zdravnica, ko si bila na prvem pregledu?" "Kako sta se pa z očkom spoznala?"

Mi imamo doma voziček Hoco Winner (avstrijska firma) in je za naš teren najboljši. Smo bili z njim že vsepovsod in je šel super, naš jeep! user posted image Prodajajo jih pa v Rutarju. Tam imajo ogromno izbiro vozičkov.
Smo pa za rezervni voziček kupili še enega lažje zložljivega - Pikolo. Ta gre pa z nami, ko gremo npr. v mesto ali pa v šoping. Se lažje in na manjše zloži, je lažji, boljše vodljiv po ravnih terenih. Ampak po makadamih pa ne gre najbolš.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 719
2.8.2010 9:09:24   
lananai

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
pikachu, 1user posted image , 0user posted image04.08. ns, kraj

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., 20.08.,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , np, 17.08, sg user posted image

4.3.11
5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 11.08, 01.09., CE user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ

7.3.11
emilija2008, 2user posted image , 1user posted image , 02.08., ns, kraj
netopirček, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

8.3.11
Poli_H, 27 let, 2user posted image , 0user posted image , 05.08., 31.08., MB
žabica_, 2 , 1 , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 10.08. 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
lina10, 2user posted image , 1user posted image , np, ns, kraj

11.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 06.08., ns, Mb
5ra8, 29 let, 2. user posted image , user posted image , 11.08., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image

12.3.11
SaMaa, ? user posted image , ? user posted image , 09.08., ns, kraj

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
14.3.11
Lun1ca, 1user posted image , 0user posted image , 13.08., ns, Mb
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , 2873.08. ns,  okolica LJ

16.3.11
17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, ns, kraj
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško

18.3.11

19.3.11

20.3.11

21.3.11
 slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 13.08., ns, okolica LJ 
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 2.9, LJ

22.3.11
thunder, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 10.08., ns, kraj

23.3.11

24.3.11

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1user posted image , 09.08., NS, kraj

27.3.11

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., NS, MB

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
*ava*
, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 20.08., kraj
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0 user posted image , 09.08., 07.09., kraj

SKUPAJ user posted image  = 42 user posted image

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 720
2.8.2010 9:47:55   
naja17
Ooooo... to knjigico tud jest hočem... Spominja me na malega princa + jaz sem jo kupila svoji najboljši prijateljici, ki je rodila na moj rojstni dan... Upam, da se jo da še dobit....

Vozički, ki si jih bom šla jest ogledat: Peg Perego, Hoco in Baby Spa

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 721
2.8.2010 11:16:32   
jaznoseca
vozički mi imamo muro4 in smo z njim super zadovoljni. Res je, da je star že dve leti in nekaj ter da so zdaj v novih modelih obnovili strehico - ta, ki jo imamo še mi, ni bila najboljša. Je pa res, da imaš dve vrsti vozičkov - take mestne, lahke in majhne, ter take bolj jeep variante, kot je mura. Kombinacij ni! Pač vedet moraš kaj hočeš. Meni pri muri manjka le zavora - super prav pride pri hribčkih, pa jih ima žal le malo vozičkov. Pa še nekaj ful iščem: naša mura lahko obrača sedež v smeri vožnje, kar je praktično, ampak še boljše bi bilo, če bi lahko prestavil le ročaj, to pa je ful teško najt. Meni se zdi, da sem to našla pri takem robustnem vozičku le pri eni xx znamki v Rutarju. Mogoče celo ta o katerem je pisala lananai.

tanjusi user posted image , da si zdaj ok.

beebee upam, da si ok in se nam kmalu javiš.

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 2.8.2010 11:17:47 >

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 722
2.8.2010 12:07:52   
lananai
jaznoseca, pri našem vozičku se sedež obrne v kontra smer, ne ročaj. To sem enkrat vidla edino pri enem Peg Perego od prijateljice. Pa mi ni bilo preveč všeč, ker se potem ful težko obrača v ovinek. So namreč kolesa, ki se obračajo potem zadaj in je ful zoprno.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 723
2.8.2010 12:17:52   
jaznoseca
lananai ja, saj vem da se kolesa, ki se obračajo po zasuku ročaja znajdejo na "nepravem" mestuuser posted image . Ma, saj ne vem, po moje bomo mi kar pri istem vozičku ostali, sem že prvič delala cel doktorat... Je pa fajn ta zasuk ročaja pri manjšem bebiju, zaradi sonca. Jaz sem namreč takrat cel sedež obračala, al pa kar cel voziček prekrila s pleničko.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 724
2.8.2010 12:25:44   
lananai
Jst sem ratala močna in obračala celo košaro oz. cel sedež. Sicer pa s košaro res ni problem, ker lahko fajn s pleničko prekriješ.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?