|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
29.7.2010 12:40:38   
naja17
Ufff imena... Za punco tamal problem, ampak če bo pa fant imava pa probleme... Nič nama ni všeč, njemu sploh ne, meni se še kak najde....

user posted image  Zara, Tara, Kaja, Na(h)la
user posted image Taj, Jakob, Nik, Žan, Jan, Maj (ampak nič konkretno to to user posted image )

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 626
29.7.2010 13:02:20   
maja1985
Midva sva v ožjem izboru imela tudi Kajo in pa Žan-a.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 627
29.7.2010 13:45:35   
tanjusi
glede imen, še sploh ne razmišljam, oz. sva pred prvim ss, sedaj pa ne vem če so mi še ista imena všeč , sem si pa pri obeh prvih čist na koncu odločilauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 628
29.7.2010 14:01:03   
*ava*
Joj mene pa še ne morete dati na seznam,ker imam 20.8. nuhalno in mi bo tam izračunal točen rok,ker je plod manj manjši,je pa sigurno marec,tako,da se vam pridružujem.....zaradi problemčkov imam že 3 slikice in sem tako vesela....zdaj sem v 9tednu,in ne vidim ure da grem čez 12t,da je vse bolj sigurno in da vem pri čem sem.....upam,da zvem kmalu rok,da se vam pridružim....
čestitke vsem,kolko nas je že:))user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 629
29.7.2010 14:43:02   
2.2.
še jaz na dnevno javljenje; pri nas nič novega, v službi sem povedala direktorju sicer po telefonu, tako da nevem koliko časa je obračal oči-kaj mu ja čem, počutje isto komaj 2 pregled imam 2.9 full daleč za nuhalno me pa bojo takrat kam vtaknile. čakam pa še izvide iz laboratorija.
za imena pa tudi še nočem nič govorit niti iskat ker bog ve kako bo potekalo...

(odgovor članu *ava*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
29.7.2010 15:03:02   
*ava*
discomela kje si?še posebej me zanima,ker vidim,da si z Obale.....kako je,javi se kej??

_sanja_kako se je pa pri tebi končalo z drugim dvojčkom,ki ni imel utrip,a se to kar samo razgradi mi je gin.neki imanjal??a se ima glede na to,da ta zarodek še nekaj  časa v maternici kake probleme?povej mi kej več prosim....hvala...

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 631
29.7.2010 18:27:45   
BeeBee
Punce, jaz že od 5ih zjutraj bruham kot nora user posted image Včeraj še skakala okoli polna energije in veselja, danes pa bi najraje umrla. Sploh ne mi ne ustavi.. Ko pojem gre vse ven, zdaj sem pila je še to šlo vse ven. Čisto sem že izmučena, brez energije in nevem kaj naredim,da bom v današnjem dnevu vsaj nekaj obdržala v sebi.
Kakšna ideja? :(

O imenih še sploh ne razmišljam. V prejšnji nosečnosti, ki se je končala v 33. tednu sem nosila punčko - Anja Tia. In zdaj o tem imenu sploh ne razmišljam, ona je moj angelček in mi na kraj pameti ne pade,da bi ga ponovno uporabila. Zato sem zdaj rekla,da do konca ne bom razmišljala o imenih, ko bom pa videla moja otročka pa jima bom takrat dala ime. user posted image Bomo vidli kaki navdih bom imela takoj po porodu user posted image user posted image

Vedno bolj ko razmišljam vedno bolj me je strah nosečnosti in življenja z dvojčki. Zdaj je začetni šok minil in se mi vedno bolj v glavi rišejo vprašanja, če bomo zmogli finančno in prostorno.. No, oba z možem imama redno in dokaj visoko plačo tako,da zdaj kr malo razkošno živima.. Ampak vseeno, stanovanje je malo, vse bo treba preuredit, kupit dvojne stvari, pohištvo.. Novi, večji avto.. Joj,joj,joj... me kr glava boli,ko pomislim na to kaj vse me še čaka. user posted image

Hrana do zdaj sem jedla skoraj vse. Edino mesa mi ni pasalo jest, je bilo tu mač prevroče user posted image Zato pa sem lubenicce in breskvic pojedla na toooone user posted image Pol pa sm celo noč hodla lulat zaradi lubenice in mi spet ni pasalo. user posted image
Zdaj pa bom vidla, če mi bo še naprej tak slabo in bom cele dneve bruhala, bom tut bol gledala na to, kaj jem.

5ra8 uživaj na morju še za mene.user posted image

poli_H ja, vse je blo po naravni poti. In vbistvu sva ugotovila,da noben v družini nima dvojčkov. Niti daljni sorodniki, tako da je bila pri nama res sreča in popolno naklučje user posted image

Midva sva povedala staršem 3 dni nazaj. Smo bili ravno na enem skupnem kosilu in se mi je zdela to enkratna priložnost, pa še vsi so me čudno gledali kr vina nisem pila user posted image Da pa so nama napovedali user posted image user posted image pa bova povedala po NS, no edino sestra ve.
Najboljšo kolegico sem itak takoj po lulanju klicala, ostalim pa sploh ne bova posebej razlagala, ko bodo videli bodo itak vedli user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 632
29.7.2010 18:29:52   
BeeBee
Drugače pa vse nove marčevske nosečke

user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 633
29.7.2010 18:36:38   
tanjusi
MENE bo danes razgnalo... tako sem napihnjena da me bo pobralouser posted image , zjutraj sem imela drisko in to do kosila je šlo sproti ven no zdaj me je pa napihnalo....Zdaj vas pa vprašam popiti šluk jagermaistra ali raje ne, a ve spijete kaj alkohola?

(a camus)

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 634
29.7.2010 18:36:52   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

v službi sem povedala direktorju sicer po telefonu, tako da nevem koliko časa je obračal oči-kaj mu ja čem, počutje isto komaj 2 pregled imam 2.9 full daleč za nuhalno me pa bojo takrat kam vtaknile.

Živjo, ali si že imela prvi pregled?
Jaz sem namreč ravno danes razmišljala, kdaj bom v sužbi povedala za nosečbost in bom najbrž do 3.meseca počakala. Prvi pregled imam šele 9.8.

Drugače pa tudi pri nas še ne razmišljamo prav veliko o imenih.... se mi zdi, da pa veliko staršev izbere določena imena, potem pa se v trenutku, ko vidijo otroka, odločijo za čisto drug ime, ki bolj paše otroku :)))

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 635
29.7.2010 19:56:16   
netopirček
tanjusi: od česa si pa napihnjena? imam tudi kr probleme s prebavo... ampak donat in sok suhih sliv (suhe slive namočene v vodo) kr pomagajo... probaj raje s tem... glede alkohola: od prijateljice kolegica je celo nosečnost PILA kot žolna in KADILA kot turk, pa je otrok OK, samo manjši se je rodil... sicer pravijo, da ni raziskano, koliko alkohola škodi otroku, sem vprašala G, glede na to, da je letos kr nekaj porok na sporedu, vključno z mojo, pa je rekla, da kak kozarček vina ali šampanjca nič ni...  kdo bi vedel...

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 636
29.7.2010 20:00:36   
tanjusi
jaz sem totalni antialkoholik, kdaj popijem kak požirek piva... drugače pa nič... ampak tako kot me zdaj napenja, pa niti ne vem od česa..od sadja sem jedla banane, pa solato pri kosilu ... aja pa en ego , samo tisti bi naj bil ok za prebavo...user posted image

(a camus)

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 637
29.7.2010 20:54:22   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

MENE bo danes razgnalo... tako sem napihnjena da me bo pobralouser posted image , zjutraj sem imela drisko in to do kosila je šlo sproti ven no zdaj me je pa napihnalo....Zdaj vas pa vprašam popiti šluk jagermaistra ali raje ne, a ve spijete kaj alkohola?

Jst popijem kake pol pira ali radlerja vsake dva dni. Ko bom vse povedala, bo lažje, se ne bo več treba zgovarjat. In bo hladilnik poln brezalkoholnega pira. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 638
29.7.2010 20:58:35   
lananai

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
pikachu, 1user posted image , 0user posted image04.08. ns, kraj

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , np, ns,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , np, 17.08, sg user posted image

4.3.11
5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 11.08, 01.09., CE user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ

7.3.11
emilija2008, 2user posted image , 1user posted image , 02.08., ns, kraj
netopirček, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

8.3.11
poli_H, 2user posted image , 0user posted image , 05.08., ns, MB

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 10.08. ns, štajerska user posted image

10.3.11
žabica_, 2user posted image , 1user posted image , np, NS, dolenjska
lina10, 2user posted image , 1user posted image , np, ns, kraj

11.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, Mb
5ra8, 29 let, 2. user posted image , user posted image , 11.08., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image

12.3.11
SaMaa, ? user posted image , ? user posted image , 09.08., ns, kraj

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
14.3.11
Lun1ca, 1user posted image , 0user posted image , 13.08., ns, Mb
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , 2852863.08. ns,  okolica LJ

16.3.11
17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, ns, kraj
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško

18.3.11

19.3.11

20.3.11

21.3.11
 slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 13.08., ns, okolica LJ 
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 2.9, LJ
2.2., 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , np, ns, kraj

22.3.11
thunder, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 10.08., ns, kraj

23.3.11

24.3.11

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , NP, NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1user posted image , 09.08., NS, kraj

27.3.11

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., NS, MB

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
*ava*
, ? user posted image , ? user posted image , np, 20.08., kraj

SKUPAJ user posted image  = 41 user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 639
29.7.2010 21:02:37   
2.2.
ja jaz sem kar povedala, ker večino delam sama ko sem popoldne, nočno. delamo pa tudi 12h kar pa bi bilo zame preveč. pa še veliko fizično in res težko delo je.
počutim se pa v redu zaenkrat nič več nosečniških znakov-nekaj malkega občasnega špikanja....da bi mi dala bolniško na osnovi tega pa ne. treba se je pa zdaj čuvat.

v 1. nosečnosti sem pa tudi jaz čez cel dan bruhala vse do 6. meseca, full izčrpana sicer od prvega dne na bolniški, ampak nič shujšala. jedla prepečence, palčke...izbruhala celo požirek vode, včasih lo sem imela že prazen želodec pa kar kislinoali slino-groza.-zdaj pa nič mi je res kar čudno

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 640
29.7.2010 21:04:52   
lananai
SaMaa, sori, sem te najbrž spregledala, ko si pisala. user posted image Pa še druge včasih seznam popravljajo. Če se ga lotim jst rihtat, pač vzamem zadnjega, ki je bil objavljen. Punce, fajn je, da podatke malo odebelite ali pa obarvate z drugo barvo, da jih lažje vidimo, ko delamo seznam. Hvala. user posted image

BeeBee, tko pozno sta izgubila otročka, ojoj. user posted image To pa je hudo, ja. Si sploh ne predstavljam.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 641
29.7.2010 21:15:57   
Lun1ca
No pa sem vas prišla pokukat oz. malo pozdravit na hitro.

Sma se z dragim le vrnila z dopusta. Načeloma je blo super, ampak očitno sem se pred dopustom preveč hvalila kak nimam nobenih slabosti in ničesar. No tak da sem polovico dopusta prespala in prebruhala user posted image No ampak odkar sem pa doma, pa nobenih slabosti več.. tak da ja.. home, sweet home! user posted image
Zdaj pa že začnem odštevat do prvega UZja.. komaj čakam, čeprav še 2 tedna do takrat user posted image

Aja pa vidim, da se nas je kar nabralo user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vsem novopečenim srečkam user posted image user posted image

Tak to je to za danes, ju3 si pa mal več časa vzamem za vas user posted image

Lep večer še naprej

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 642
30.7.2010 7:29:13   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: netopirček

tanjusi:  sicer pravijo, da ni raziskano, koliko alkohola škodi otroku, sem vprašala G, glede na to, da je letos kr nekaj porok na sporedu, vključno z mojo, pa je rekla, da kak kozarček vina ali šampanjca nič ni...  kdo bi vedel...

Jaz sem sicer na to temo že odgovarjala v Prehrani. Ker sem bila v enaki dilemi, sem prejšnji teden poklicala ginekologinjo in mio je rekla, da kakšen kozarček ni prepovedan, da ni pa dobro, da se ga napiješ do nezavesti. Prav tako je fino, če se alkohol ne pije na prazen želodec. Jaz imam naslednji teden poroko, pa bom skoraj zagotovo spila kakšen radler.

Glede napihnjenosti je pa tudi pri meni enako. Ravno včeraj sem spila 7dcl donata, pa nisem šla niti na WC. Danes bom probala še s suhimi slivami.

Jst popijem kake pol pira ali radlerja vsake dva dni. Ko bom vse povedala, bo lažje, se ne bo več treba zgovarjat. In bo hladilnik poln brezalkoholnega pira. user posted image

Lananai a resss???? user posted image  jaz enega na teden (se probam zadrževat), ampak včasih mi res fulllll paše.

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 643
30.7.2010 7:52:01   
Poli_H
Jutro nosečke srečke!
april, april, april... tako se počutim. No ja, bi bila idealka danes za poležavanje, ampak... "Je treba delat, ne pa okol ga srat" user posted image
Stara sem 27 let, na NS pa me je Pelkičeva naročila šele 31.8., no ja, ker sem prej na dopustu, pa je rkla da gre skozi user posted image
Odštevam dneve do 5.8., ko mam 2.UZ, da me stric pomiri, pa mi reče da je vse ok user posted image
Želim vam lep, čeprav deževen petek, je pa vikend pred nami. JUPI!!!
pozdravček

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 644
30.7.2010 8:14:35   
tanjusi
Želim vam lep, čeprav deževen petek, je pa vikend pred nami. JUPI!!!
pozdravček

Jaz bi sonček!!!! No bomo pa ležaliuser posted image

Nekaj me zanima, zdaj sem imela tri dni canesten vaginalitete, ker sem imela močan beli tok, pa peče...no zdaj pa mal je boljš, ampak mal še pa zmeraj peče... mal študiram na jogurt... sam saj vem da je blo naključje, ampak pred prvim ss sem si dala jogurt na vložek in naslednji dan ss, saj vem da je blo naklučje... ampak si ne upam... a ve ste to že prakticirale?

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 645
30.7.2010 9:02:04   
*ava*
lananai.....dodaš lahko še,25let,2. otrok bo.....

joj punce jaz sem pa dva dni nazaj imela tako virozo...sem se že ustrašla,da je to od nosečnosti ma sem rekla nemogoče,da bom vse kar dam v usta zbruhala ven??in še za prvo mi ni tako delalo slabo pa tudi bi mi že kak teden ne bi šele zdaj začelo....tako,da hvala bogu je trajalo en dan in je bila viroza....bilo je neznosno....res boge tiste,ki tolko bruhate zaradi nosečnosti:((
zaprta pa se tudi jaz in sem opustila tifol že en teden,zdaj ga bom začela nazaj pit pa da vidimo kako bo naprej....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 646
30.7.2010 10:00:30   
lananai

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
pikachu, 1user posted image , 0user posted image04.08. ns, kraj

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , np, ns,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , np, 17.08, sg user posted image

4.3.11
5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 11.08, 01.09., CE user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ

7.3.11
emilija2008, 2user posted image , 1user posted image , 02.08., ns, kraj
netopirček, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

8.3.11
Poli_H, 27 let, 2user posted image , 0user posted image , 05.08., 31.08., MB

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 10.08. ns, štajerska user posted image

10.3.11
žabica_, 2user posted image , 1user posted image , np, NS, dolenjska
lina10, 2user posted image , 1user posted image , np, ns, kraj

11.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, Mb
5ra8, 29 let, 2. user posted image , user posted image , 11.08., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image

12.3.11
SaMaa, ? user posted image , ? user posted image , 09.08., ns, kraj

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
14.3.11
Lun1ca, 1user posted image , 0user posted image , 13.08., ns, Mb
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , 2853.08. ns,  okolica LJ

16.3.11
17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, ns, kraj
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško

18.3.11

19.3.11

20.3.11

21.3.11
 slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 13.08., ns, okolica LJ 
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 2.9, LJ
2.2., 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , np, ns, kraj

22.3.11
thunder, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 10.08., ns, kraj

23.3.11

24.3.11

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , NP, NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1user posted image , 09.08., NS, kraj

27.3.11

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., NS, MB

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
*ava*
, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 20.08., kraj

SKUPAJ user posted image  = 41 user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 647
30.7.2010 10:25:43   
BeeBee
Dobro jutro punce.

Moja noč je bila super, po 12.uri ni bilo sploh sledi o kakšni slabosti ali bruhanju, tako da sem takoj zaspala. Ob 4ih pa sem se zbudila smrtno lačna.. user posted image Pojedla bi lahko vse in še več. Hladilnik pa skoraj prazen ampak se je našlo nekaj dobrega user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lananai
BeeBee, tko pozno sta izgubila otročka, ojoj. user posted image To pa je hudo, ja. Si sploh ne predstavljam.

Ja... to je pač zgodba, ki jo včasih držim v sebi, včasih jo povem.. Ampak na tej veseli temi pričakovanja ne bom smetila z tem kar se je dogajalo. Čeprav pa je zdaj to nova nosečnost še vedno razmišljam kaj pa če se ponovi.. itd.

lun1ca dobrodošla nazajuser posted image user posted image Ja, slabosti pa nas res vedno v neprimernem trenutku presenetijo. No, važno da si zdaj boljše.

Kaj boste delale v tem deževnem dnevu?? Jaz bi najraje šla spat ampak mislim,da bom kr generalno stanovanje očistila+omare zložla. user posted image Moram zdaj, kr ko je sonce me itak nič ni doma. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 648
30.7.2010 10:46:40   
_sanja_*
Pozdravljene!

Jaz sem superuser posted image  Zvečer seveda ne, ker objemam školjkouser posted image , ampak zjutraj je pa ok.
Tak je fajn vreme, res mi paše. Počivam in počivam...

Beebee, čestitam za dva srčka! In upam, za voljo vseh treh, da sta dvojajčna. Verjetno še ne veš, ane?

IZVIRNO SPOROČILO: *ava*

discomela kje si?še posebej me zanima,ker vidim,da si z Obale.....kako je,javi se kej??

Ja, jaz jo tudi pogrešam. Res čudno, da se ne javi. user posted image  Upam, da je vse vredu.

_sanja_kako se je pa pri tebi končalo z drugim dvojčkom,ki ni imel utrip,a se to kar samo razgradi mi je gin.neki imanjal??a se ima glede na to,da ta zarodek še nekaj  časa v maternici kake probleme?povej mi kej več prosim....hvala...

Jaz sem tebe že zadnjič spraševala, (ko si napisala, da bosta menda dva), da kaj zdaj - a sta dva al nistauser posted image
Pa zgleda, da sta bila, pa je samo eden ostal; prav mislim?

Pri meni je bilo tudi tako.
Končalo se je čist normalno. Nič posebnega, kot bi bila nosečnost z enojčkom. Nobenih krvavitev, nobenih izcedkov, nobenih bolečin, ničesar. Zgleda da se povsem v maternici razgradi. Ni ogrožal drugega, ni bilo potrebo zdravljenje, itd... Nič. Na naslednjem pregledu ga preprosto ni bilo več.  

Če je sploh bil - ve se tak ne. Sum je, da sta bila dva, ampak ker eden ni imel srčka že na začetku, je sum, da se je že na začetku nehal razvijat, še preden se vidi srček.

Sem pa brala, da je ogromno večplodnih nosečnosti, ampak pri večini eden odmre brez posledic še preden bi sploh lahko ugotovili, da sta dva.

(odgovor članu *ava*)
Neposredna povezava do sporočila: 649
30.7.2010 10:51:14   
maja1985
Pozdravljene!

Jaz se pa danes spet grozno počutim user posted image Včeraj popoldne je bilo super, celo kosilo sem lahko jedla ... danes pa že zjutraj objemala školjko, pa sem sam par požirkov vode naredila user posted image Potem sem šla sicer nazaj spat, ker mi je potem ponavadi man slabo, ampak je čist isto sranje user posted image Upam, da bo boljše. Drugače me je pa začel križ včeri zvečer nekaj bolet ... danes je boljše ... ima še katera probleme s križem?

Ampak tale dežek pa prav paše ...

Lep dan!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?