Dulsineya -> RE: marčevke2011 (25.6.2010 13:50:42)
|
Pozdravljene! Evo, tudi mi2 sva včeraj zagledala tako želen plusek in sva vesela, da je kaj[sm=9nebesa.gif] Doma imamo že 10 mesecev staro Lili, ki je prava mala nagajivka in tudi mi2 sva si želela čim manjšo razliko. Bi verjetno delala na tem še prej, a sem imela prvič CR in pravijo, da je boljše malo več počakat. Se je pa rodila v 36. tednu, sicer vse b.p. tako, da upam, da bo tokrat vse ok, me je pa veliko bolj strah kot prvič[sm=zmeden.gif] Zadnjo M sem imela 25.5., tako da je po izračunih PDP 1.3.2011, na pregled se moram pa naslednji teden naročit, še prej pa G zamenjat oz bom šla kar k tistemu, ki me je imel pri prvem porodu, ker je res zlat, pa magari grem vse samoplačniško Vsem, ki še nestrpno čakate na [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] želim, da se čimprej pokažejo,da boste kmalu [sm=nosecka.gif] vsem ostalim pa, da pridno čuvate svoje bušije. Indy0024 se mi zdi...ja iz septemberk 2009 se te spomnem[sm=smiley36.gif], me še vedno naprej čvekamo, samo smo se preselile z RR Evo, šibam naredit kosilo za mojo mali miss, pol greva pa skupaj eno kitico odremat[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|