Klemy82
|
Evo mene Še sem živa, čeprav bolj v stilu none... križ buba! Ma res ni fajn tole, upam, da me kmalu spusti, no. Sicer sem imela včeraj zvečer masažo, pa je pomagalo... danes zjutraj pa spet jovo na novo, s tem, da me ne boli več toliko, me pa zraven špika v desni ritnici. Ampak se preživi. Včeraj sem res imela nor dan.. zjutraj se zbudim ob pol 8h, ko mi je tast kašljal pred vrati (mislim, on res ogabno kašlja, no), pozabil je povedat, da pridejo zmontirat nov vetrolov+ pregrado pod stopnicami... in evo, spet štemanje in zbijanje... in med tem, ko sem zajtrkovala in razmišljala, kam naj se spokam za par ur, ker imam že poln kufr tega ropotanja, poslušam po radiu, da bo konec tedna sneg in ko mali možgani sprocesirajo novico, me prešine da, o šit, jst nimam nič toplega za oblečt, še plašča ne morem več normalno zapret... in sem se na hitro odločila, da grem v BTC v šoping... vmes sem srečala še dve kolegici pa smo še en čvek udarile... Sem si kupila čist fletno bundo in to v MANI za 20 eur, prosim lepo! Je fino široka pa celo ne izgleda, kot da imam eno plahto na sebi Znižana, pa še ene super hlače iz flisa za doma... brez elastike, mehko, da sploh ne vem, da imam kaj gor, 10 eur, pa razmišljam, če ne bi šla še po kakšne. Potem sem še malo bluzila okoli, čakala mojega, da konča s službo in greva skupaj domov... prideva domov, na hitro pojeva, potem sva pa pičila še v en šoping, on po neke cevi za vodo, jaz pa po futr za delavce... spet celo popoldne štemanja po kopalnici... danes sledi nadaljevanje, HB imam vsaj zjutraj mir... pa spet ne vem, kaj naj dam decem za jest zvečer... Eh, ja, ni nam lahko! Uno žensko, ki mi je voziček ponujala sem v mislih že poslala nekam, in potem jamra, da ga noben noče vzet... jaaaaa, se nič ne čudim, če je pa tako zagreta, da v dveh mesecih ne more slike na mail poslat, no. Tak da... malo čekiram za tele vozičke, se čedalje bolj nagibam k temu, da vzameva kar rabljenega, ampak ne vem, al sem jaz tako zbirčna, al folk samo neke čudne vozičke prodaja. No, en mi je bil včeraj všeč, model mislim, AMPAK je bil voz na sliki tako usran, da me je minilo, da bi sploh klicala. Ja, halo, nooo, lahko vsaj drek dol spucaš, preden ga greš prodajat, ... pol se človek sam vpraša, kaj za boga so delali s tem vozom in itak da te vse mine... Izcedki... ja, jst tud sumim, da sem nekaj fasala, ker ta moj običajen izcedek ratuje čedalje bolj rumen... eeeeh, še to...