5ra8
|
tok dolg post sem napisala, potem pa we are sorry........ pa naj že to porihtajo noooooooooo....to je pa tumač here we go again...tole bo približek prejšnjega posta.. jutrooo pa je spet ponedeljek, vikend je hitro minil, prehitro, ampak bo tudi kmalu sobota tle, ko bomo čvekale v živo Najprej malo zajtrka, da bomo potem lahko delale U glavnem, bila sem u soboto u LJ, sva šla malo za vozičke gledat. v ožjem izborju je bil tudi High trek od Bebe C, kateraga ima sedaj BC v akciji. Seveda midva sva optimistična greva v BC, in ja, v rdeči kombinaciji nimajo kompleta na zalogi niti nikjer po SLO ne. Tudi če ga naročiva, ga do 31.12 dokler traja akcija ne bo. Potem pa bo že 'stara' cena spet, se pravi 768 EUR . U glavnem jst sm bla čist razočarana, ker sem se že v glavi odločila, evo tega bomo, potem pa to. REs mi ni jasno, zakaj akcija če imajo pa en komplet al pa dva na zalogi...pa še to ne. A komaj 2.dan akcije je bil Potem sva šla še gledat Chicota - S3, moj je bil čist navdušen. Jst pa ne. Zato ker maš ful 'dela' s tem da daš športni del dol in potem lupinco ali košaro gor, to da bi pa dala lupino ali košaro kar direkt na športni del, mi pa ni ušeč Je pa že zuni nova kolekcija 2011, cena je ista, DMjev bon isto velja. Barvi sta dve, črn in pa črno - rdeče/oranžno bakrena barva. Sanja, kako si ti hendala s tem? Športni del, lupinca, in to? Potem sva še gledala PP GT3, pa me cena nazaj drži, ker je komplet 840 EUR Tko da ja, kar se tiče vozičkov, sem bla res slabe volje ...tok da sem pol še sanjala ponoč pa se zbujala o teh vozičkih Sem pa se potem malo potolažila ko sem kupila par stvari za in zase. Ok zase sm eno Za sem uzela ene 5 al 6 bodijev, vse na preklop, žabice to vse u BC, potem u HM štunfke I LOVE DAD in I LOVE MUM in pa u CA komplet 7 slinčkov, kao za usak dan en zase pa kavbojke u HM, pa mojmu eno jakno. Sitnoba - na kakšno šolo si to hodila? zgodnjo nosečnost? Kje pa ? U ZD ali SB? JSt tud nameravma it januarja.... tko zdej pa tole skopiram, pa ma da mi slučajno ne napiše WE ARE SORRY....ker pol men ne bo nč sorry