Klemy82 -> RE: marčevke2011 (10.11.2010 11:44:49)
|
Hojla! evo, na hitro.... danes nisem pri volji za nek hud čvek, sem že an fb jamrala, da imam probleme z enim tečnim atom, ki kliče in se mu ne da dopovedat, da osebe, ki jo kliče, ni tu... V glavnem, pa pejmo po vrsti... čestitke za vse opravljene morfologije... Dlesni: ful vam priporočam ščetke Curaprox, so ultra super mehke in dlesnim prijazne. Jaz je ne zamenjam več. Ko pa enkrat to probaš, se ti pa navadna ščetka zdi, kot bi si s sirkovo krtačo umival zobe. Lega: Ja, jaz nosim naprej, ampak zaenkrat ni G nič posebno komentirala, sploh, ker sem zgodaj začutila našo bebo, edino mi je rekla, da kakšnih bolj nežnih gibov zaradi lege ne bom čutila, naj bom malo bolj pozorna. Kakšni nežni gibi? Naš bo kickboxar, že zdaj zna usekat, da se še moj ustraši, če ima roko na trebuhu. Mi kr trebuh v luft vrže. Kaj šele bo... Materinska: Midva štartava januarja, zdaj novembra se mi je zdelo še prekmalu, decembra je pa zaradi praznikov ne bo, tako da... sicer se moj nekaj upira, ampak če hoče biti zraven pri porodu, in to se je zdaj, ko je njegov sodelavec bil, odločil, da bo, rabi potrdilo, tak da... v šolo bo treba. Cotke: nimam še nič, doma imamo vse v roza, tako da... komaj čakam na šopiiiiiing. Kdaj pa bo... še ne vem. Če ne prej, ko moj dobi božičnico. Lepo se imejte pa se tipkamo!
|
|
|
|