minka tonka -> RE: marčevke2011 (14.10.2010 12:35:47)
|
Pozdravljene! Me je kar malo sram, ampak zame se je današnji dan šele dobro začel, saj sem prosta dela, včeraj smo bili pa v šopingu v lj in sem bila takooooooo utrujena. Mislim, da sem podrla lasten rekord v spanju (skoraj 14 ur!?!). Jej jej. Kar se tiče hitre hrane, še pomislit ne smem, da bi jo jedla, mi je že slabo. Delam pa v stavbi v neposredni bližini kebaba in McDonaldsa in mi ni nič povšeči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Še okna ne morem imet odprtega. Ne vem kdaj naj bi ta občutljivost minila ... Od sladkosti mi paše še posebej temna čokolada mmmmmmm ... Kar je smešno, glede na to, da sem sicer res sladkosneda. U glavnem, meni se je celotna prehrana obrnila na glavo. Jedla bi samo solato in krompir, mlečne namaze in mleko mleko mleko. Inia, mislim, da si prav naredila, ko si šla zdravniku zaradi bolečin. Ne vem zakaj te je prva sestra tako odslovila, se mi ne zdi profesionalno. Meni je moja G rekla, da če bo kaj posebnega in da ne bom vedela kaj je, naj jo kar pokličem. Ponavadi ne paničarim za nič, tudi zdaj ne, je pa res da sem prviš v tem stanju in mi določene zadeve niso jasne. Zato je fajn, če imaš razumljivo G. Lep dan vsem!
|
|
|
|