mashi -> RE: marčevke2011 (18.7.2010 19:57:40)
|
Čau sonosečke.Tudi mi pričakujemo v marcu. Danes sem se vrnila iz morja, kjer sem naredila test in juuupi! Predvidoma naj bi bil rok 13.3., samo pregleda še ni sem imela, naročila se bom jutri. Če seveda moja ginekologinja dela. Skratka, sem iz Kranja, doma imam 8,5 mesecev starega sinka, to je moja druga nosečnost, stara pa sem 31 let. Skoraj vse sem prebrala, kar ste napisale in moram reči, da sem srečnica, ker niti ne pomislim, da bi lahko splavila. No. ne bom se hvalila, nisem pa s tem obremenjena. Mučijo me slabosti (malo manj izrazite kot 1.) in vse mi smrdi. Še najbolj kava...in to meni, ki sem jo lahko spila na litre. Moj mož se samo čudi!Sem pa danes po dveh tednih prišla domov in me je kap! V stanovanju sva pustila dve muci (zanju so skrbeli drugi) in je bilo vse poscano, po...sploh ne vem, kako bomo prezračili. Pol ga je pa še mali sral in se drl kot jesihar, kar sploh ni v njegovi navadi. Zdaj že od 18.30 spi, kar je povsem neverjetno...pričakujem budnico in potem mučno vsaj 2h uspavanje...na, je že buden...
|
|
|
|