Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čiščenje indkukcijske plošče 19.6.2010 20:51:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam steklokeramiko, ampak zgornja površina je tako ali tako ista ... skartka jaz najprej zdrgnem površino z žiletko za čiščenje steklokeramike/indukcije (Müller) in potem zloščim z mlekom za čiščenje steklokeramike/indukcije (Mercator) in se vedno šajna ko nova.
|
|
|
|
RE: čiščenje indkukcijske plošče 20.6.2010 8:25:04
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz imam indukcijo in jo po vsakem kuhanju obrišem z mokro krpo, na kateri je samo pikica ceta, ravno toliko, da se plošča razmasti, nato še enkrat čez samo z vodo, do suhega pa jo obrišem s kuhinjsko krpo. Tisti "strgalnik" ali kaj že je, uporabim redko, kadar je pač kaj "zalimanega" na plošči. Občasno jo zloščim še s tisto emulzijo za čiščenje steklokeramičnih plošč, ampak ne vedno, ker jo z prej opisanim postopkom vedno lepo očistim da se sveti.
|
|
|
|
RE: čiščenje indkukcijske plošče 20.6.2010 8:47:17
|
|
|
|
Zala01
|
Jaz tudi kar z mlekom za čiščenje steklokeramičnih plošč (dobiš ga tudi v Lidlu npr. in je super) in moja plošča je tud kot nova.
|
|
RE: čiščenje indkukcijske plošče 20.6.2010 17:06:37
|
|
|
|
honey
|
Ponavadi jo očistim z mokro krpo in čistilom za posodo, to ponovim z mokro krpo brez čistila in jo obrišem do suhega. Tiste fleke, kot praviš, pa najbolje spraviš stran s čistilom za steklokeramiko. Tudi jaz sem jih imela, pa je šlo povsem lepo stran.
|
|
RE: čiščenje indkukcijske plošče 1.7.2010 21:42:27
|
|
|
|
ŽANŽA
|
beli fleki so vodni kamen. jaz ga očistim z čistilom iz Mullerja, ki vsebuje kis. Lahko bi pa tudi kis, limono, citronsko kislino gor polila. drugače pa čistim z stelexom za steklo (ker plošča je steklena) in papirnatimi brisačkami. In se ful lepo sveti. Vsa ostala čistila za plošče sem opustila. Edino za mastne madeže je super Muscolo (rumen).
|
|
|
|
RE: čiščenje indkukcijske plošče 7.7.2010 22:38:01
|
|
|
|
maayaa
|
Tudi sama sem se kar nekaj časa spraševala kako lahko očistim indukcijsko ploščo. Na plošči so se mi pojavili podobni madeži kot opisuje tejka ( posušene kapljice vode, na nekem delu pa je izgledala kot da bi bilo nekaj prismojeno...) Vsega tega s čistilom nikakor nisem mogla temeljito očistiti, pa še plošča se ni svetila prav lepo. Uporabila sem Cera Clen in Vitro Clen, iz Milerja, oboje neuspešno, nato pa sem poskusila s Vileda gobico, ki so jo ful reklamirali po televiziji nekaj časa nazaj in na moje veliko presenečenje sem ploščo očistila brez kakršnega koli napora. S temno, grobo stranjo podrgneš, z rumeno pa malo pobrišeš, plošča se sveti kot nova. Ne vem kdaj sem nazadnje uporabila čistilo. Vileda me je res presenetila s svojo gobico, zato naj jim bo malo reklame, Meni je gobica suuupeeer.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?