Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Deodorand za moške, ki ne pušča sledi na obleki 19.6.2010 20:31:17
|
|
|
|
Petka09
|
Evo, ravno sm peglala moževo srajco in so rokavi tam, kjer so podpazduhe, skor čist beli oz. razžrti od deodoranta s katerim se maže vsako jutro. In ko srajce operem in potem likam, se tisti beli fleki še vedno poznajo. In tako recimo, četut ima čist novo srajco je že po nekajkratni uporabi skor za v smeti vržt zaradi tega, ker material pod pazduhami čist pobeli... Groza no... Sama sem že gledala po trgovinah, pa nikjer na nobenem ne zasledim, da bi pisalo, da ta pa ne pušča sledi.... Ker jaz mam tistega od Dove, ko piše, da je kao za oblačila, da ne pušča sledi (Anti White Marks)... A za moške majo tut kaj takega??? Hvala, če katera ve...
|
|
|
|
RE: Deodorand za moške, ki ne pušča sledi na ... 20.6.2010 9:37:55
|
|
|
|
anckabancka
|
Moj uprablja Axe, pa ima srajce, majice čisto lepe.
|
|
RE: Deodorand za moške, ki ne pušča sledi na ... 20.6.2010 9:38:55
|
|
|
|
jakaracman
|
Moj ima Biotherm pa je tudi vse OK.
|
|
|
|
RE: Deodorand za moške, ki ne pušča sledi na ... 20.6.2010 9:55:49
|
|
|
|
alejna
|
Moj uporablja S Oliver in Joop (v sticku) in sploh ne pusca sledi.
|
|
|
|
RE: Deodorand za moške, ki ne pušča sledi na ... 20.6.2010 20:09:05
|
|
|
|
Felicita
|
moj vd mož je uporabljov old spice v stiku, zdaj pa axe, pa nič ne pušča sledi... lahko da ne gre tok za deodorant kot za preprosto agresiven pot oz. kombinacija materiala srajce in sestave potu.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Deodorand za moške, ki ne pušča sledi na ... 20.6.2010 21:00:28
|
|
|
|
klepetuljica
|
Moj uporablja od Nivea in mu nikoli ne pušča sledi.
|
|
|
|
RE: Deodorand za moške, ki ne pušča sledi na ... 20.6.2010 22:14:35
|
|
|
|
marantz
|
Za začetek naj se poskuša nag namazat z deodorantom in šele po par sekundah, ko se deodorant že posuši, naj obeleče srajco. Sem slišala, da je najslabše, če se oblečen mažeš, zraven pa še pol srajce popacaš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.6.2010 7:54:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Deodorand za moške, ki ne pušča sledi na ... 22.6.2010 20:20:12
|
|
|
|
Petka09
|
Hvala vsem za nasvete... Sva se pogovarjala prej in je očitno TUDI delal napako, ker se je namazal vedno šele takrat, ko je že oblekel srajco. In še oreng se je naflajsal pod pazduho in ni čudno, da se je takoj vse preneslo na rokave . Tako da to ste imele prav...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?