Anonimen -> Policistična jajčnika (20.7.2005 20:16:21)
|
Ojla! Tud jaz imam ravno take težave kot ti. Aprila meseca sem bila pri G zaradi nerednih M po koncu jemanja KT in ko mi je postavil diagnozo ter mi na UZ pokazal kako izgledajo moji jajčniki.... ja prve dnmi je bilo kar kriza. Počutila sem se tako "grozno" čist sesuto, čeprav so mi vsi zagotavljai, da pač ni nič takega. Se sliši fajn ja, ampak moraš sam prebroditi krize in v glavi počistiti, pa še te kak dan sesuje. No ja, vsaj ugotovila sem zakaj ni rednih M in seveda ne rednih O. In ker si tud sama želim zagledati :roza: in si oba želiva :duda: je težko sprejeti diagnozo. K sreči imam okoi sebe ljudi, ki me podpirajo, toda je vseeno težko. In kot da ni dovolj, da ti postavijo diagnozo PCO so odkrili da tudi bris ni ok in so mi delali še "odščip" in zdaj moram do septembra čakalti na izvide in kontrolo .... Skratka ko se enkrat sesuva se vse sesuva. In Dokler čakam na izvide lahko kar pozabim na :sloncek::sloncek::sloncek: brez zaščite. Pa saj to ni res.... Držim pesti zate, da bi imela kaj več sreče kot jaz in v kratkem postala :nosecka:. Naj te :angel: čuvajo in se vama želja čimprej uresniči. Sicer pa je res kot pravijo policistični jajčniki niso nič hujšega in so dekleta ravno tako zanosile. So le ena od oblik jajčnikov, kar je razložil mog G .... Ja, perfektna tolažba za vse nas, ki sanjamo. In medtem ko se s tem toalžimo razmiššljam kdaj je O in ali bo ali ne bo M. In tudi ko je ni, še vedno ne veš pri čem si.... Sorry, malo me je zaneslo,tak dan pač. No, upam, da se še kaj ogalsiš. Pa s čim lepšo novico seveda.
|
|
|
|