Diplomsko delo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Diplomsko delo (19.7.2005 17:38:29)

No evo, jz se zdele trenutno pripravljam k pisanju dipl. dela, pa me zanima koliko časa ste ve porabile, da ste diplomsko skupi navrgle? Jz gradivo imam, malo prepisovanja, malo copy-paste...pa resnično upam, da bom do oktobra diplomirala...Sem preveč optimistična?!

Tiki -> Diplomsko delo (19.7.2005 17:47:44)

Tako kot boš sama vzela stvari v roke, a mislim, da ne bo problema. Jaz se spomnim, ko me je mentorica aprila vprašala kdaj mislim imeti zagovor, pa sem kar rekla junija, pa je rekla prav in tako je tudi bilo. Čeprav me je kakšna kolegeca malo nejeverno gledala, češ da sem malo preoptimistično zastavila. Se da, če se hoče :).

Jetka -> Diplomsko delo (19.7.2005 17:52:04)

Diplomo napisala boš prav gotovo, problem zna biti samo, da sta do oktobra avgust in september, to pa je čas, ko na faksu težko najdeš mentorja, ko govorilne ure so, še večkrat jih pa ni ali jih sploh ni, skratka, take logistične težave se utegnejo zgoditi. Poleg tega pa je najbrž odvisno, na katerem faksu si, ker ponekod so zelo striktni, pa imajo razpisane komisije, pa do določenega datuma moraš oddati pa še kaj.
Poskusiti je pa vsekakot treba!! Veliko uspeha in delovne vneme ti želim.

Pikabu -> Diplomsko delo (19.7.2005 17:55:47)

Jaz sem začela po novem letu, aprila sem pa diplomirala. Pa bi še prej. Napisano sem imela konec februarja, potem je pa malo mentor zavlekel, pa zaradi lektoriranja in urejanja se je malo potegnilo. Ampak, ko imaš napisano, je najhujše mimo.

Veliko uspeha, pa čim prej diplomo v rokah.

Anonimen -> Diplomsko delo (19.7.2005 18:03:18)

Mentor mi je dal telefonsko, tako da sva "na liniji" če ga bom potrebovala, ampak misim, da sva kar zmenjena. Sicer pa ne komplicira. Tudi na faksu ne komplicirajo glede oddajanja diplomske, tako da resnično upam, da mi bo uspelo.

Anonimen -> Diplomsko delo (19.7.2005 19:17:58)

Napisana je bila diploma hitro, ampak potem se je začelo brezciljno zaj--- somentorice, ki ji vse skupaj ni bilo všeč. Hvala bogu jo je mentor preglasil, tako da je vse skupaj naneslo 1,5 meseca pisanja + 1,5 meseca zaj--- = 3 mesece.

Elena B -> Diplomsko delo (19.7.2005 21:53:50)

Caffee, kakote razumem!!!
Uff! Ve ste pa kar hitre! :bravo: Moja kolegica jo je pisala več kot 2 leti in prejšnji teden je imela zagovor. Jaz jo tudi pišem. Prebrala sem ogromno gradiva in še naprej berem. Upam, da mi bo uspelo diplomirat novembra/decembra in da bo mentorici všeč moje delo... (Univerza psihologije v Trstu)

Joe -> Diplomsko delo (20.7.2005 0:43:47)

Dva znanca (fant in dekle) sta za FOV skupaj napisala "fantovo" diplomo čez vikend. V petek v knjižnico, čez vikend pa sta izmenično spala in pisala. Ponedeljkova oddaja. Copy-paste.

Jaz sem porabil 100 let. Mojo nalogo ne bo nihče copy-paste.

Kaj je pametnejše?

Anonimen -> Diplomsko delo (20.7.2005 8:42:18)

za vikend? :zmeden: hmmm...jz sem dispozicijo komaj za vikend napisala...:ups:

soncece24 -> Diplomsko delo (20.7.2005 10:10:27)

joj, Joe, to pa ni bla verjetno ne vem kaka naloga:zmeden2:

diplomska je vseeno nek tvoj izdelek, ki te spremlja celo življenje, nekak ostane, jaz bi se za to že malo bolj potrudla.

verjetno jo bom jaz tudi 100 let pisala, ker sem fanatik:)-

Joe -> Diplomsko delo (20.7.2005 13:28:26)

Jaz sem tudi tak zagamanec (hranim izvoda obeh diplom). Diplomska pa realno nikakor ni vredna toliko, kot ji pripisujemo. Če oceniš porabljeni čas, pa toliko manj.

biba77 -> Diplomsko delo (20.7.2005 13:30:56)

Jaz sem slabih 5 mesecev delala prakticni del, napisano pa sem imela v dobrih dveh mesecih (julij, avgust - zacetek sept. ze zagovor).
Se da... :)8)

Stran: [1]