Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj v materinsko solo? 19.7.2005 16:44:53
|
|
|
|
nana 27
|
Najbolje, da vprašaš v svojem ZD ali svojega G. Obstajajo tečaji za zgodnjo nosečnost (ne vem, kdaj se začnejo)in šola za starše, ki naj bi jo začela bodoča mami in očka obiskovati nekje v 7. mesecu.
|
|
|
|
Kdaj v materinsko solo? 19.7.2005 19:07:33
|
|
|
|
tina104
|
Odvisno od kod si. Če si iz Mb, ti lahko kaj več napišem. V splošnem je tako, da obstaja šola za starše za zgodnjo nosečnost in šola za starše. Za zgodnjo nosečnost nimajo povsod predavanj, v MB so. Meni je G dala tel št., pa sem se dalje sama zanimala. To je najbolje iti tam v 7., 8. tednu, najkasneje do 12. tedna. Potem imaš pa še šolo za starše, katero priporočajo tam nekje v 28. tednu, isto pokličeš, se pozanimaš za termin - ker to je zelo različno. Mi smo npr. imeli ob 8.00, 12.00, 14.30,...
|
|
|
|
Kdaj v materinsko solo? 19.7.2005 21:48:08
|
|
|
|
Nyah*
|
Najlepsa hvala :rozica::rozica::rozica:! Tisto za zgodnjo nosecnost sem torej ze zamudila :(, mi nihce ni povedal, bom se pa pozanimala za naprej! Papa
|
|
|
|
Kdaj v materinsko solo? 20.7.2005 11:51:22
|
|
|
|
Andy13
|
A vaši partnerji bodo šli z vami v materinsko šolo?
|
|
|
|
Kdaj v materinsko solo? 20.7.2005 11:52:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst bom šla septembra, pa moj:love: bo šel tudi zraven:) Tinka
|
|
|
| Stran: [1] |
xrbdx3katero ime vam je naj bol všeč???anja (
67%)
jerneja (
16%)
vera (
3%)
dulce (
6%)
katero koli (
8%)
Število vseh glasov: 428Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!