|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po enem letu neuspeha
19.7.2005 16:38:15   
Sandra*
Oj!

Naj mi kera pove kaj te čaka po enoletnem neuspešnem delanju na bebici!

Pregledi? Tablete?

Hvala, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   po enem letu neuspeha
19.7.2005 16:49:33   
DaisyE
Če jaz prav vem, tako so mi rekli, gre najprej :love: na spermiogram, potem začnejo pa tebe gledat, kako je z jajcevodi ipd. zdravljenje je pa odvisno od tega kaj maš. Bojo druge več povedale, jaz samo tolko, da ne boš predolgo čakala.

Pozdravčka

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   po enem letu neuspeha
19.7.2005 17:01:11   
Anitka
Hej!

Ja mene je že moja G malce pred enim letom poslala na razne preiskave krvi, pa na rentgensko slikanje - HSG,pa moj je šel na spermiogram (napotnico dobi od svojega splošnega zdravnika), potem, ko sem imela vse izvide, pa sva dobila napotnice za neplodnostno ambulanto. Sem poklicala tja in naju oba naročila in so šle zadeve naprej.

Upam, da vama uspe pred obiskom take ambulante :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   po enem letu neuspeha
19.7.2005 17:09:44   
Sandra*
Oj!

A pol preden se karkoli začne dogajat morš it na hsh pa :love: na spermiogram (moj je čis bogi če mu to omenim).
Al te loh ginekologinja pregleda pa ti že da kšne tablete?
Js sm bla pred cca 3 mesci in mi je dala tabelo za bt mert, zj si jo merm, ampak se mi ne dvigne tol ne vem sama iz tzga nč ne morem razbrat. Rekla pa je da se neki ne razvije uredu (ne vem točno, neki u zvezi s hormoni, je pa rekla da je vsen možno da zanosim - PA NIČ).

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   po enem letu neuspeha
19.7.2005 17:23:50   
Anitka
Oj!

Ne vem, če je pri vseh tako, ampak mene je moja G na vse to poslala in šele nato mi je predalgala oz. sva se odločili za MB. Moja G pa meni ni dala nobenih tablet. Pa tudi v MB nisem dobila še nobenih. Sem pa bila v MB prvič februarja (on je imel spremiogram, jaz le razgovor), potem marca sem bila na UZ in v aprilu na laparoskopiji. V četrtek grem pa na kontrolo in bomo videli kako in kaj naprej.

BT pa sem si merila tri mesece. Mi je pa G v MB rekel, da je to skorajda "brezveze".

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   po enem letu neuspeha
19.7.2005 19:17:41   
svizc
mene pa je po letu in pol ginekologinja napotila naravnost v ambulanto za neplodnost in to oba brez kakršnih koli preiskav.dobila sem napotnico za moža sem šla iskat tudi napotnico se prijavila dobila termin kar kmalu v ljubljani in morem rečt da je bila to zelo pozitivna iskušnja. ves strah kaj bo kako bo je bil odveč.njemu so takoj vzeli spermiogram ki je bil bajdavej čist ok mene je pregledu in mi dal za štiri mesece klomifen.sedaj ga jemljem že drugi mesec in bomo videli kaj bo.
no to je moja izkušnja upam da sem ti kako pomagala.
lep pozdrav :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   po enem letu neuspeha
19.7.2005 20:15:42   
emaa
Po enem letu sem se oglasila pri moji G, ki mi je rekla zakaj nisem prišla že prej (kdo bi vedel:zmeden: ). Z UZ je preverial ali imam O, ugotovila, da nimam. Rekla, da naj gre moj na spermiogram, se je takoj prijavil. Sandra spermiogram pa ja ni nekaj težkega, je neinvazivnega, pa takoj veš pri čem si. Nato mi je povedala, da bom dobila napotnico za mabulanto za neplodnost, samo naj povem ali želim dat prej hormone pogledat. Sem rekla prej hormone kot napotnico, mogoče pa rata vmes, pa ne bo treba it. Izvide hormonov in napotnico sem dobila, se naročila, datum dobila čez 2,5 meseca. Na posvetu sem zaradi razlitega slepiča in ss lani dobila takoj napotnico za laparo in histero, po opravljeni operaciji mi je bil obljubljen klomifen. Tega sem pred enim mesecem dobila, zdaj pa čakam M, ker je test bil negativen, pa gremo še v nalsednji ciklus

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   po enem letu neuspeha
19.7.2005 21:47:32   
Sulfinija
OJla!!!!!!

Pri nama je šlo takole.Poskušama od maja 2003.Prvi obisk pri G je bil novembra istega leta.Takrat sem dobila napotnico za spermiogram in za štiri mesece klomifen katerega sem jedla brez uspeha.
Nato leta 2004 maja hsg slikanje na katerem so ugovotili da je bil levi jajcevod neprehoden vendar je sedaj vse to ok.Mož je bil dvakrat medtem na spermiogramu malo manj semenčic ostalo vse ok.
Julija leta 2004 prvič v ambulanti za neplodnost v MB.Tam me je prvo vprašala,če sem že kaj jedla klomifen kajti to zdravljenje začnejo tudi s tabletami komifen tako je meni tam rekla.Na prvem obisku so naju vse isprašali in dobnila sem napotnico za uz in dvakrat v ciklusu dala kri to je baje osnova,za začetek zdravljenje da ugotovijo če imaš svoje ovulacije,...Oktobra 2004 sma drugič šla v ambulanto in isti dan je mož dal seme in čez dve uri je prišel izvid in takrat smo poglefali tudi moje.Moji so bili vsi ok v najlepšem redu,njemu so ugotovili neko majhno vnetje in zahtevala je da je zadevo ponovil decembra 2004 in takrat ga je pregledal andrioklog in poslal izliv v labolatorij da so ugotovili da ni vnetja,kajti če bi bilo vnetje bi prvo moral jemati zdravila,...in pol naprej.
Februarja letos sma imela ponoven razgovor in takrat je meni dala napotnico trikrat za inseminacijo vendar tudi pri tem ni bilo uspeha.Pri zadnji se je nekaj kuhalo so mi našli hormon vendar žal se je nesrečno končalo.
Drug petek imava ponoven razgovor pri zdravnici in od tega dne naprej se pravi od 29.07.takrat me da na čakalno listo za ivf umetna oploditev ki se nanjo čaka tam nekje 6.mesecev,tako da lahko baje pošto pričakujem nekje novembra za december,in baje naj bi začela s terapijo nekje decembra,tako da me prva epruvetka čaka tam nekje okrog januarja februarja odvisno kdaj bom začelo s terapijo,...
Če te še kaj zanima me samo vprašaj z veseljem ti bom odgovorila.
Ja pa še to napotnico za dragega ti lahko da tvoja G ali njegov osebni zdravnik.Meni jo je za mojega moža sajala moja G kajti če ti jo da osebni zdravnik vedno tja moraš klicarit kajti pol tja pride izvid,in zato jo je meni raje dajala ona saj so to navsezadnje ginekološke zadeve.

LP Mojca

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   po enem letu neuspeha
19.7.2005 23:13:59   
rija
začne se začetek poti, na kateri ti do sreče pomagajo strokovnjaki.
tvoj dragi pa naj se pripravi na kar nekaj sprehodov v sobo za moške. saj je to v primerjavi s tistim, kar čaka žensko še pravo zadovoljstvo...;)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   po enem letu neuspeha
20.7.2005 9:52:00   
Gea1
Pri meni je bila pot takšna. Najprej sva šla po predlogu moje G na spermiogram. Kateri ni bil čisto OK. Na podlagi tega naju je napotila na neplodnostno ambulanto, kjer je moj še enkrat opravil spermiogram, jaz pa sem dobila klomifen za 3 mesece. Brez uspeha sem jih jedla. Nato sva šla na dopust in je čisto po naravni poti ratalo. Ni dolgo trajalo, ker je sledil ss. Nato sem zamenjala G in z novo sva se zmenili da počakava eno leto in dava možnost, da rata po naravni poti, nato pa grem jeseni na laparoskopijo in histeroskopijo. In zdaj sem tik pred tem. Aja pa večkrat so mi delali UZ in ugotovili, da imam svoje ovulacije.
Ti kar pogumno in brez strahu naprej! Čeprav ni lahko, je pa vseeno pot do :duda:.

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   po enem letu neuspeha
20.7.2005 11:09:02   
Anonimen
Pri meni je šlo v tem vrstnem redu:
3 mesece Klomifena
HSG
Spermiogram
Zanositev:love:

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?