|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aptamil 2
19.7.2005 15:51:04   
Slonica
Pozdravljeni!

Zanima me, koliko bi naj spila 19 tednov stara dojenčica. Sedaj pije Aptamil 1 in kdaj preiti na Aptamil 2, kakšni so znaki zavračanja št.1.
Hvala !:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Aptamil 2
19.7.2005 16:49:16   
Anonimen
Jaz sem šla na 2 ko je bila stara ene 4 mesece4 in pol. Znakov zavračanja ni bilo, samo ni bila več tako sita po njem.
Pri nas je spila okrog 160-180 ml, se ne spomnim točno. Je pa res, da že od rojstva spije veliko.

(odgovor članu Slonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Aptamil 2
19.7.2005 20:15:40   
NIN@
Mi pijemo aptamil 2 samo še zjutri in ponoč, nikoli ga ni maral smo vse mogoče varijante probali. In nikoliga ni več spil kod 150ml še danes ga isto pije. Na začetku sem se ful sekirala zdej je pa kar je...

lp
nin@

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Aptamil 2
19.7.2005 20:42:17   
metaa
Mi smo pa probal Aptamil 2, pa jo je takoj zaštofal, da je bla ful boga (no morda pa ni bil ta mlek kriv). Prej smo imeli enko, ampak smo sedaj namesto Aptamila 2 raje nabavili Conformil 2, zaradi zaprtja. Upam, da bo sedaj bolje. No, saj sam tolk v razmislek.
Mi je pa ful čudno, saj naj bi dvijko začel dajat po četrtem mesecu, čeprav na škatli istočasno piše, da naj bo to mleko le del raznolike prehrane dojenčkov (ki pa jo pred 6. mesecem odsvetujejo). Sem mal zbegana.
Verjetno ti nisem dost pomagala. Lep pozdrav!

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Aptamil 2
19.7.2005 22:28:18   
barbara b
Jaz sem prešla na Aptamil 2 pri 4,5 mesecih, brez vsakega problema. Takrat je spil 190ml mleka 5x na dan.

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Aptamil 2
20.7.2005 7:44:55   
TanjaK
Z Aptamilom 2 smo začeli pri 4,5 mesecih in ni bila nikoli zaprta. Na obrok pa je v začetku spila 90 ml in zvečer 120 ml. Sedaj pri 8 mesecih popije zvečer maksimalno 150 ml.
LP

(odgovor članu Slonica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?