benika -> RE: Zakaj toliko komplicirate? (20.6.2010 12:57:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačkicamala Njamka,če boš tole slučajno prebrala....vedet moraš,da so ene,ki so že dooooolgo na RR-ju bolj zanimive,kot tiste,ki nismo.Ene pač živijo za RRin vsako stvar počvekajo,ker pač drugega življenja nimajo,kot vist tle gor in pametovat ter razlagat svoje osebne stvari.Pač nč druzga v življenju ne delajo,kot klofajo po tipkovnici in od države vlečejo denar. Tud jaz sem se neki časa nazaj izpostavla,ker sem o eni redni uporabnici in tudi bolj pomembni od mene,napisala nekaj resnice.In so me vse po vrsti popljuvale.Na mejlu sem pa dobila od taistih kar nekaj sporočil,da sem imela prav.Sam to so zame slabiči,ki si v prvem ne upajo napisati resnice. Ene pa itak uživajo,če folj naklofa čimveč odgovorov na njihovo temo.Brez tega ne morjo živet,ker se jim v resničnem življenju ne dogaja nč pametnega. Ja seveda. Ti se kr tolaži s tem, da ene pač nimamo drugega življenja kot RR. Me zanima, koliko postov boš ti naklofala po 5. letih tule gor. Se pa strinjam, močno, s tvojim drugim odstavkom. Zame taki ljudje, ki niso sposobni človeku v obraz povedat resnice, niso vredni moje pozornosti. To so hinavci in basta. Glede njamke...nimam besed.
|
|
|
|